• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Problem z logowaniem

Oskarqq

Advanced User
Witam, Mam taki problem : Zalozylem serwa, zmienilem wszystko w configu zeby bylo ok (dalem swoje poprawne ip). Po wlaczeniu silnika wbijam na ots est wszystko ok LECZ inni gracze nie moga wbic ... pisze im ze ots off, a ja nie mam pojecia juz czemu ;/ Mialem jakis tydzien temu World War to normalnie gracze mogli wbijac, Mam to samo ip nie jest zmienne !!! HELP ME

(DAM REPUTA ZA POMOC)

Our partners and their custom servers:

Odp: Problem z logowaniem

Podaj Swoje IP to Ci powiem czy b?d? mogli wbija? czy nie bo prawdopodobnie masz wewn?trzne IP. IP sprawd? tak Start>Uruchom...>wpisz cmd>wpisz ipconfig i tam wyskoczy Adres IP to to masz poda? tu na forum. Nast?pnie wejd? . I podaj te? te IP. Mog? si? r??ni?.

78.88.175.116 - Ip z tej stronki co podales
78.88.175.116 - Ip z cmd
Oba sa takie same ;/ zalozylem takze no-ip : lowwar76.hopto.org
Ale tez zbytonio nie pomogl

a z czego masz neta? z vectry ? bo mam podobne ip XD i je?eli nie zakupisz sta?ego ip to no-ip tu g**** zdzia?a ja nawet mam problem z hamachi nikt nie m?g? wej?? ale zakupie sobie sta?e ip i spok?j Xd

Tak mam z Vectry ^^ Ale tydzien temu mialem World War i normalnie ludzie grali !! Jest mozliwosc ze to z silnikiem cos ??? Chociaz mam bardzo dobry silnik xd

Tak IP jest zewn?trze. Powiedz czy masz router, odblokowywa?e? ju? mo?e porty ?? Odblokuj porty 7171, 7172, 80, 8000. Te pierwsze dwa porty s? do gry a te dwa ostatnie s? do acc makera.

Nie wiem co to router ale chyba go nie mamxd A acc makera nie mam i nie bede mial bo to Low war czyli passy na 1/1 2/2 3/3 4/4 A i jesli to nie klopot to mozesz napisac jak sie odblokowywuje te porty ?

Router to taka ma?a skrzyneczka 10x20cm oko?o. Jest do tego internet pod??czony. Mo?na dzi?ki temu rozdzieli? internet na np. 4 kompy. Wy??cz zapor?. Powinno pom?c. ?eby odblokowa? porty musisz wiedzie? czy masz router ;]

Nie no to jest normalny modem xd
@edit Wylaczylem zapore moze ktos looknac czy dziala ???
lowwar76.hopto.org - To albo 78.88.175.116 to
Kurde wylaczenie zapory nie pomoglo >.< ;/
Dobra jest tak. jak sie nie wpisze passow to wyskakuje ze jest online i pisze "Zle account lub password" Czyli dziala, lecz gdy sie wpisuje passy naprzyklad : 1/1 to nie dziala pisze ze offline !!!! Wtf mi dziala wszystko pomyslnie Kurde, Ta zapora nie zadzialala

Notka moderatorska:
??cz? 3 posty.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

A looknij do data/account/ czy masz tam takie konta jak 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7. Masz XML czy SQL ?? Je?li SQL to musisz wej?? do bazy danych. I zobaczy? czy masz takie postacie i konta.

PS 200 Post !!! Nast?pnym razem edytuj posty a nie pisz nowych.

To tak,
1.ty wbijasz na swojego hara i jest wszystko w porz?dku ? A mo?e inni nie mog? wbi? poniewa? 'xyz' maj? z?e... (pozycje,position) jesli to mapa yurka/armoni albo co? podstawowego to ustaw na x;160y;54z;7.
2. W confingu mo?e zle wpisales ip ? wpisz jeszcze raz....
3.Mo?e ustawi?e? port w confingu 7172 ? i ludzie wbijaj? na 7171 i wybieraj? hara ale dalej jak chc? si? zalogowa? to pisze ze jest off ? Poprob?j wrazie jaki? problem?w napisz na gadu =) Pomoge sch?ci? i tak nie mam co robi?... Dzi? w nocy jade i nie b?dzie mnie przez 2tyg, to jak si? pospieszysz to pomoge tobie dzi? ;P

Back
Do góry Bottom