• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Pop song by Jon Lajoie

Status
Zamknięty.
Odp: Pop song by Jon Lajoie

On jest s?it lovciam go i mam to na szybkim uruchomianiu w operze!! zawsze jak wchodz? na kompa to od razu to puszczam <33333333333!! S?IT! Niech wszyscy to propsuj? w opisach gg, sygnaturach na forach, na ?ledziku, facebookach, photoblogach i fotkach!!

... nie Archi nie dla Ciebie. Ja wiem, ?e czu?e? si? zaszczycony, ale widocznie to nie zaszczyt poczu?e? :P Id? po b?aznowa?, gdzie indziej. Thx.

Ostatnia edycja:

On jest s?it lovciam go i mam to na szybkim uruchomianiu w operze!! zawsze jak wchodz? na kompa to od razu to puszczam <33333333333!! S?IT! Niech wszyscy to propsuj? w opisach gg, sygnaturach na forach, na ?ledziku, facebookach, photoblogach i fotkach!!
Wybacz nie wysz?o Ci.
@ Topic
-.- Ja mam pytanie co to ma by?? ;d Nie podoba mi si? jego piosenka, do kitu ;<

Ostatnia edycja:

Ta mi si? specjalnie nie spodoba?a. Ze wszystkich jego piosenek, chyba najbardziej podoba mi sie WTF Collective.

#down

Wiem o czym on spiewa w tej piosence. A w wbrew pozorm z wtf collective, tez mozna wyciagnac pewnego rodzaju mora?, Panie geniuszu.

Ostatnia edycja:

@ Topic
-.- Ja mam pytanie co to ma by?? ;d Nie podoba mi si? jego piosenka, do kitu ;<

Ta mi si? specjalnie nie spodoba?a. Ze wszystkich jego piosenek

Kurwa bo trzeba rozumie? o czym ?piewa i jakie jest tego przes?anie...

Macie mo?e to wam pomo?e!

Co do tego utworu to zgadzam si? jak najbardziej, ukazuj? ca?a prawd? dzisiejszej "muzyki rozrywkowej"...

"Muzyka tworzona dla mas..."

pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry