• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Pocz?tkuj?cy] moje ma?e rookgaard

Status
Zamknięty.

zuber567

New User
Liczba reakcji
0
Oto kilka ss'?w z mojej pierwszej wi?kszej produkcji:

1. Isle of destiny (takie jak na real, sko?czone w 100%, nim zaje?em si? od pocz?tku)
a0iw.jpg

2. Rookgaard - og?lny zarys sko?czony, jeszcze detale itp, itd
s9kh.jpg

o6pe.jpg

j14f.jpg

Oczywi?cie to nie jest ca?e rook :D
Co my?licie?

Pozdrawiam ?uber :)

Odp: [Pocz?tkuj?cy] moje ma?e rookgaard

Dobrze zrobione tereny, ale jedynie co rozpoznaje z real'a to "Isle of Destiny", poniewa? nigdy nie kupowa?em pacc'a, gdy jeszcze by?em na rooku ;D

mo?e rozpoznajesz tylko isle z real'a dlatego, ?e tylko to zer?n??em z reala, a reszt? sam wymy?li?em :)

Zes sie napracowal. 30 sekund zeby przebiec z trackerem przez isle of destiny i gotowe?
Co do rooka to "sam wymysliles", przeciez to tez wzorowane na rl. Mogl bys poswiecic 10 minut i bys mial ztrackowanego calego, skoro i tak sie wzroujesz i mozna polowe lokacji rozpoznac bo uklad jest ten sam... Nie wiem w sumie nad czym tu pracujesz ale ok.

Wstawi? co? to od razu hejty... My?lisz, ?e jestem a? tak leniwy? Nic nie biega?em z jakimi? programami do kopiowania, zrobi?em to isle sam, ?eby si? co? nauczy? robi? mapy. Widzia?e? tu, hmmm sam nie wiem, mo?e 10% mapy, mo?e nawet nie, zobaczy?e? kilka rzeczy podobnych z real'a i zaraz "ztrackerowane". Daj spok?j... Staram si? co? nauczy?, a nie kopiowa?.

Full auto border, brak konkretnych pomys??w na przebudow?, wszystko wygl?da kwadratowo. Z natur? cienko. Musisz poczyta? poradniki, i to sporo.

Jak sie chcesz czegos nauczyc to sie naucz a nie kopiuj bez sensu kratka po kratce 100% bo to jest kompletnie bez sensu, szczegolnie, ze sa programy ktore to moga zrobic za ciebie, co uwazam za kolejny debilizm jesli z nich nie korzystasz a skoro takie istnieja.
Poza tym nigdzie nie powiedzialem, ze ty trackowales, tylko ze robisz glupote nie trackujac. Chcesz cos skopiowac, trackujesz. Chcesz zrobic cos wlasnego, robisz sam. Co do twojego tekstu "sam wymyslilem" to tylko do niego sie odnosilem, a nie do twojej pracy. Bo to nie jest twoj pomysl tylko kopia. A jak zreszta powiedzialem kopiowanie w taki sposob nie ma sensu i to jest strata czasu, bo lepiej trackowac takie cos niz siedziec 100h, skopiowac, mowic, ze to twoj pomysl i jeszcze sie przy tym gowno nauczyc bo w ten sposob sie nic nie nauczysz zrobic.
Btw. Widze, kolejny przyglup sie trafil na forum ktory wszedzie widzi hejt. Ty wiesz co to jest hejt? Krytyka albo inne zdanie niz twoje to juz jest hejt bo temat jest twoj i ty tylko chcesz swiecic i blyszczec i kazdy ma ci mowic jakie to piekne? Nie, to nie jest hejt. Wyrazam swoje zdanie na temat glupoty ktora robisz. Hejtem to by bylo takie cos w stosunku do wlasnej mapy, czegos co sam wymysliles i zrobiles, a nie do marnej kopii ktora kazdy moze wykonac w minute.
Zrob cos wlasnego, wymysl cos, naucz sie przy tym i wystaw to dostaniesz normalna ocene. Ty wystawiasz skopiowany fragment 1:1, twierdzisz, ze reszta ktora jest w 50% podobna(jak bedzie skonczona to pewnie w 90%) jest twoim pomyslem, nie wiesz, albo nie chciales tego tak robic, ze mozna takie cos skopiowac w minute...

Jednym slowem mozna to zorbic inaczej a jak to robisz takim sposobem to nie masz mozgu i tracisz czas bez sensu. Dziekuje dobranoc, wyjdz i odbierz tego hejta(ta teraz to juz hejtuje twoja glupote) jak chcesz. A czas sobie trac dalej jak lubisz.

oj slabo.. same kwadraty i drzewa dziwnie rozstawione :/

j73tva.jpg

sv15i3.jpg

@Kikimora24
Przepraszam, ?e odebra?em twoj? krytyk? w z?y spos?b. My?la?em, ?e jeste? jednym z takich, kt?rzy szukaj? tylko minus?w u innych, a inn? drog? o tych programach do kopiowania mapy to dopiero dowiedzia?em si? od ciebie.

Status
Zamknięty.
Do góry