• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Pocz?tkuj?cy] Kawa?ek natury

Status
Zamknięty.

Paolos

Advanced User
Liczba reakcji
11
No wi?c.. U mnie na ?l?sku zacz??y si? ferie, mrozy co nie miara, ?nieg wpada tam gdzie nie powinien (^^), a na ob?z si? nie wybieram. Zacz??em ?wiczy? wi?c maping. Stworzy?em kawa?ek natury, kt?ry chcia?bym Wam teraz zaprezentowa?. Mam nadziej?, ?e nie zostan? zlinczowany.

screenshot2010021514219.png
- g?ra g?ry (mas?o ma?lane ^^) nie jest wyko?czona, ale to jest specjalnie. Chcia?em tylko mie? wodospady (;

screenshot201002151429.png

screenshot2010021514225.png

Odp: [Pocz?tkuj?cy] Kawa?ek natury

Jak na pocz?tkuj?cego to pi?knie!
Ale ?wicz dalej to b?dzie jeszcze lepiej :)
Natura Ok!
Po prostu nic doda? nic uj??!

Pozdrawiam!

Od?wie?am ! <znaki>

japierdole.jpg

OMG, kwadratowe jeziorko, autokurwaborder, z?e kamienie w wodzie, natura te? do dupy.

Jak na pocz?tkuj?cego do?? ?rednio.Mieszaj bordery, poczytaj poradniki ;d
Og?lna ocena : 5/10

OMG, kwadratowe jeziorko, autokurwaborder, z?e kamienie w wodzie, natura te? do dupy.

Jeziorko jest kwadratowe, bo tutaj chodzi?o tylko o to, ?eby mia?o do czego wpada? wodospad. Nie wiem co Ci si? nie podoba w kamieniach na wodzie i naturze. To, ?e nie ma ca?ej masy rzeczy napierdzielonej na siebie ?

@unsword

Nie chodzi o napinianie i nie boj? si? zlinczowania, a o wyt?umaczenie mi co mu si? tutaj nie podoba.
Tak naprawd? to czeka?em g??wnie na twoj? opini? (;

Ostatnia edycja:

boisz si? zli?czowania? nie masz powodu do strachu, aby zosta? zlinczowanym trzeba CO? zrobi?, za darmo nawet tego si? nie dostaje.

Nie zrobi?e? tu kompletnie nic. bo chyba nie chcesz mi powiedzie?, ?e to co pokaza?e? to jakakolwiek praca?

Z tej czerni wok?? 'mapy' moge wyczyta? wi?cej ni? z ca?ej 'pracy'

dopiero wzie?e? si? za mapping? fajnie, ale jak ju? co? robisz to r?b to jak nale?y, albo wog?le si? tym z nami nie dziel, zrobi?es, podoba ci si?? koniec.

przewertuj poradniki, popatrz na tych kt?rzy zbieraj? wysokie oceny i wzoruj si? na nich.

pozatym kaacpi ma racje, 2 mniejsze kamyczki w jeziorku s? elementem wodospadu, nie wody stoj?cej.
wi?c nie napinaj si?, przyjmij co masz przyj?? do wiadomo?ci, a jak masz zamiar podwy?sza? sobie ci?nienie to usu? ten temat albo tu nie zagl?daj.
pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry