• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Pocz?tki Mapy [R??NE] By Shizz :)

Status
Zamknięty.

elora1992

Advanced User
Liczba reakcji
4
Witam!
Chcia?bym officjalnie otworzy? nowy w?tek w kt?rym b?d? udost?pnia? moje pocz?tkowe mapy ;)
Pare prac na pocz?tek :)
~~ GDYBY KTO? CHCIA? MAPPERA DO PROJEKTU, ZAPRASZAM NA ROZMOWE GG : 35709982! ~~

SS

Konoha :
1
s7htmb.jpg

2
eaujmf.jpg

3
w4azyu.jpg

4
aqojgb.jpg

Bandit Town :
1
ujt02v.jpg

2
6lfnoy.jpg
By Shizz ;)

Odp: Pocz?tki Mapy [R??NE] By Shizz :)

Wi?kszo?? konstrukcji budynk?w jak dla mnie wydaje si? by? zbyt prosta mo?e tak mia?o by? ale hm otoczenie r?wnie? si? wsz?dzie powtarza, og?lnie nawet spoko ale np ju? ten korze?, kt?ry widzimy wsz?dzie na mapie a znajduje si? dodatkowo w budynku to r?wnie? wg mnie nie powinien. natura jest dosy? monotonna, wida?, ?e to jednak s? "pocz?tki mapy" mo?e kto? mnie zjedzie, ?e sam lepszych nie robi? ale no jednak za du?o powtarzalno?ci natury na mapie i prostoty oraz budynki a ju? szczeg?lnie kszta?t np tego du?ego okr?g?ego bardziej przypomina dom mumink?w ;d postaraj si? bardziej, poprawki zawsze s? dobre nawet je?li musimy du?o zmieni? to zawsze jest warto i jest z tego satysfakcja, ?e zrobili?my co? lepszego ni? ostatnio, Nie przepadam za tego typu nowych traw itp poniewa? mocno daj? po oczach. Pozdrawiam oraz ?ycz? udanego mappowania ;)

Status
Zamknięty.
Do góry