• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Pocz?tek - pierwsze odpalenie RME!

Status
Zamknięty.

HM Realovsky

Senior User
Liczba reakcji
41
Witam!

Dzisiaj postanowi?em zrobi? co? innego, ni? tylko gra? i nasz?a mnie ch?? do tworzenia map. Dzisiaj po raz pierwszy w ?yciu za??czy?em RME i pr?bowa?em co? zrobi?, oto efekt:

30tgjfp.jpg

Bardzo prosz? o podpowiedzi oraz propozycje, co robi? ?le i co m?g?bym robi?, ?eby by?o lepsze! Jest to moja pierwsza praca

Odp: Pocz?tek - pierwsze odpalenie RME!

Mi?o ?e mamy kolejnego mappera na forum :D Wpierw wy??cz opcje Highlight items, poprzez klawisz V.

Szkoda ?e nie doko?czy?e? statku, mo?e by co? z tego by?o. Potrenuj tworzenie natury, bo znajduj? si? tu elementy kt?re si? tu znale?? nie powinny np. lilie wodne na trawie :D
Zostaje ci og?lnie zapoznanie si? z g??wnymi tajnikami mappingu, czyli tworzenie urozmaiconych kszta?t?w, detale, natura, architektura. To wszystko znajdziesz w dziale Artyku?y.

Nie zapomnij wy??czy? Autobordera, przycisk A.

Nadaje prefiks amator.

Odp: Pocz?tek - pierwsze odpalenie RME!

Jaka? tam praca. Ucz? si? sam, bo niewiele konkretnych poradnik?w, kt?re mi si? przydadz?. Jest to moja druga praca, na razie robi? pierdo?y, co mi si? po prostu podoba. Mo?e kiedy? jak po??cz? kilka przysz?ych prac wyjdzie co? z tego. Jakie? porady na temat tego co robi? ?le, co powinienem usprawni?? Wszelkie komentarze, nawet negatywne mile widziane!
3roANA7a.png

Jutro postaram si? zrobi? jak?? pustyni? czy lodow? wysp?.

Status
Zamknięty.
Do góry