• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Pliki.lua Pomocy !!!!

Status
Zamknięty.

Sones

Advanced User
Liczba reakcji
11
Witam

Mam problem czym domy?lnie otwiera? pliki lua kiedy? mia?em dobrze a teraz po reinstalacji systemu windows nie moge otwiera? plik?w np: superhit.lua jaka to latka albo co? ?eby otworzy? te pliki ???? Prosze o pomoc dam reputa pzdr

Odp: Pliki.lua Pomocy !!!!

Dajesz prawym na ten plik. I otw?rz za pomoc? i wybierasz notatnik.
Powinno pom?c

Pozdrawiam Jensej

no w?a?nie ?e ja nie chce tak ale og?lnie jak masz ten plik.lua to automatycznie po pobraniu silnika lub tego pliku.lua to nic nie zmieniasz na notatnik czy tam co tylko chce mie? ju? takie jak by?o na pocz?tku ka?dy plik .lua kiedy? tak mia?em ale po formacie itp ju? tego nie mam ;/

Zmieniasz raz tak jak Ci kolega @up napisa? i zaznaczasz pamietaj costa costam i juz masz na sta?e.:up:

ale ja chc? ?eby by? plik lua automatycznie taki jaki by? a ja po pobraniu silnika nawet takiego nie mam po formacie tylko jak klikam na niego otwiera si? okienko System Windows
i mog? zaznaczy? U?y? us?ugi sieci web itd.
lub Wybiera? program z listy.
a przed formatem jak pobra?em silnik to mia?em od pocz?tku co mog?em otwiera?

No to przecie? Ci wszyscy to w?a?nie t?umacz?. Nie zmieniaj nazwy pliku z .lua na .txt tylko za??cz go, wybierz "Wybierz program z listy", znajd? notatnik, zatwierd? i spr?buj za??czy?. Nie zmieniaj rozszerzenia.

a potem jak dam na notatnik to jak spowrotem zrobic tak aby byl taki jak byl ?

ok ju? si? po?apa?em dzi?ki za pomoc i fatyg? Temat do zamkni?cia

Pozdrawiam Sones

Status
Zamknięty.
Do góry