• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Piosenka Dla Prezydenta

Status
Zamknięty.

arcardzik

User
Liczba reakcji
9
Ludzie r??nie reaguj? na to, ?e stracili?my tak wiele wa?nych dla pa?stwa os?b. Ja chcia?em po?wi?ci? dla naszego prezydenta swoj? chwile, i u?o?y?em co? dla niego/ o nim.
Wykonanie niestety nie jest za dobre, ale c?? :) Nie chce wydawa? teraz pieni?dzy na sprz?t i wymieni? go za miesi?c na lepszy, tylko odrazu kupie co? porz?dnego, dlatego p?ki co nagrywam na tym co mam, bo kocham raaap :)
Pozdrawiam. I prosz? o komentarze.
LINK -
EDIT:
Chc? w tym temacie wkleja? swoje piosenki :) Jak tylko co? nagram to tutaj to dodam.
P?ki co ka?d? niestety b?d? nagrywa? na zwyk?ym mikro od SKYPE, w ci?gu miesi?ca postaram si? ju? mie? jaki? konkretniejszy sprz?t, ale na to trzeba mi troch? kasy ;P Wtedy wszystko ponagrywam od pocz?tku i jako?? b?dzie o niebo lepsza :)

1| Tytu? - Mi?o??
Link -

2| Tytu? - Ostatni Lot ( Ku pami?ci Lecha Kaczy?skiego )
Link -

3| Tytu? - Dla Ciebie
Link -

4| Tytu? - Marzenia
Link -

5| Tytu? - B?d? Blisko
Link -

PROSZ? O KOMENTARZA TUTAJ JAK I NA WRZUCIE :) NAWET JE?LI NIE S? ONE DOSY? PRZYJEMNE DLA MNIE HEHE :P ORAZ O ZROZUMIENIE ?E JEST TO (((((P?KI CO))))) NA MIKRO ZA OKO?O 20z?, WI?C NIE WYMAGAJCIE BY TO BY?O MEGA :PP

Pozdrawiam :)
AeRCe.

Odp: Piosenka Dla Prezydenta

Wykonanie niestety nie jest za dobre, ale c?? :) Nie chce wydawa? teraz pieni?dzy na sprz?t i wymieni? go za miesi?c na lepszy, tylko odrazu kupie co? porz?dnego, dlatego p?ki co nagrywam na tym co mam, bo kocham raaap :)
Prawda wykonanie s?abe, ale za to s?owa super.

Mnie si? bardzo podoba?o, s?owa s? zajebiste:D Gz dla Ciebie...:P Masz talent stary...

Pozdrawiam...

Ciekawie u?o?one s?owa, tylko wkurza?o mnie jedno - jak ?piewa?e? to w tle, r?wnie? lecia?y s?owa i to strasznie wkurza?o, nie znam si? na tym, ale dobrze, ?e postanowi?e? napisa? piosenk? dla tak dobrego cz?owieka - r?b to dalej, poka? nam inne swoje dzie?a, daje Ci repucika, podzi?kuj i tw?rz dalej, kiedy? na tym zyskasz, b?dziesz kim?.

Tak na marginesie, kup sobie ten sprz?t jak najszybciej i dziel si? z nami swoimi dzia?ami!

Good Luck and have fun.

A no ustawi?em echo, ?eby jako? doda? temu ?ycia skoro mikro mam p?ki co strasznie s?abe :P Nie zapisa?em projektu wi?c musz? tak? wersj? zostawi? niestety.
Jak ju? zakupi? sprz?t to wszystko oczywi?cie poprawie :)
++++++++++++
AeRCe - B?d? Blisko
LINK -
Notka moderatorska:
Po??czone. Nowicjusz- daruje sobie upomnienie ; )

Ostatnio edytowane przez moderatora:

No:) Pierwszy raz zobaczy?em u?ytkownika na TNP , kt?ry ma takie flow w swojej piosence. Co do jako?ci to nie zadawalaj?ca:> Jednak nie liczy si? jako?? tylko s?owa ;) I mi sie podoba?o , najbardziej piosenka AeRCe - Ostatni Lot. Te rymy , tekst i przechodzenie mi?dzy wierszami w piosence "belissimo". Masz talent :) A flow naprawd? dobre... 10/10 ;))
Kiedy p?yta hehe :) ?? A i jeszcze co? jak zrobisz jeszcze jakie? piosenki to za??? temat nowy i napisz mi te? na PW :)

Te s?owa, kt?re tak ?adnie uk?adasz trafiaj? w pewnej cz??ci do mnie, my?l?, ?e ju? nawet jako? ma w ok?? takich s??w na prawd? ma?? wag?. Oby tak, dalej. Powodzenia czy ?ycz? w przysz?ych utworach!

Pozdrawiam

S?ycha?, ?e mikrofon jaki? profesjonalny nie jest, szumy da si? us?ysze? i zak??cenia, ale to wina sprz?tu. Co do Twoich kawa?k?w, to nie s? one z?e, jednak w kt?rej? piosence da?o si? us?ysze? jak na si?? przeci?gasz wersy, nie r?b tego. Albo dopisz co?, tak, ?eby rytm si? zgadza?, albo nawijaj tak jak leci. Teksty masz raczej ponure, napisz co? z jebni?ciem, ba, nawet napisz agresywnie! Wtedy dopiero b?dzie mo?na zobaczy?, jaki jeste? naprawd?, bo w szybkich kawa?kach ukazuj? si? dopiero talent (lub jego brak) do nawijki. Do tej pory jednak ?le nie jest.

Pozdrawiam.

No dobre i wzruszaj?ce,a kto by tam patrzy? na jako??.Dzi?ki w og?le pokaza?e? mi te piosenki.

Status
Zamknięty.
Do góry