• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

PiH - Dow?d Rzeczowy nr. 1

Status
Zamknięty.

Cynna

Senior User
Liczba reakcji
107
Cze??.

300pihdrn1proba.jpg

Tracklista:

01. Weneckie Lustro
02. Ambicje Nie Daj? Mi ?y?
03. Brutalna Leksyka
04. Czas
05. Zgni?ych Sumie? Cmentarz
06. Femme Fatale
07. Gloria Victis
08. Dokument (S?odko-Gorzki Smak)
09. ?niadanie Mistrz?w
10. 100g (Szyja)
11. Puszka Pandory
12. Szata?skie Wersety
13. Zasznurowane Usta, Zaci?ni?ta Pi???
Najbardziej spodoba?a mi si? piosenka "Szta?skie wersety", a Ty s?ucha?e? ju? nowej p?yty PiHa?

Odp: PiH - Dow?d Rzeczowy nr. 1

Jedynym powodem dla kt?rego spodoba? Ci si? najbardziej track "szata?skie wersety" to pewnie ten, ?e mia? zwrotk? S?o?, a on w?a?nie zjad? Piha, na tym nagraniu. S?ucha?em zapowiedzi o ile mo?na to tak nazwa? i w sumie dla mnie to ju? nie by? ten sam Pih, co nawija? "zasznurowane usta, zaci?ni?ta pie??" no ale wed?ug niekt?rych pocisn?? jeszcze lepiej. Tak czy tak jest zajebisty i pi?tki za album.

Wed?ug mnie najlepszy jest "Czas" ;x Co do p?yty, jest zajebista :)

Ostatnia edycja:

Jedynym powodem dla kt?rego spodoba? Ci si? najbardziej track "szata?skie wersety" to pewnie ten, ?e mia? zwrotk? S?o?, a on w?a?nie zjad? Piha, na tym nagraniu.
To, ?e S?o? mia? tam zwrotk? jest jednym, a nie jedynym z powod?w dla kt?rego ta piosenka najbardziej mi si? podoba. Zwrotka PiHa i Shellera te? s? zajebiste.

Album ekhm, nawet na dobrym poziomie. Po pierwszym przes?uchaniu ju? par? track?w mi wpad?o w ucho i to bardzo min. "Weneckie Lustro", "Gloria Victis", "Puszka Pandory", "Zasznurowane Usta, Zaci?ni?ta Pi???" i "100g(Szyja". Co do kawa?ka "Szata?skie Wersety", kt?rym ludzie jaraj? si? jakby to by?a Demonologia v2. powiem jedno track dobry, ale nie ma co si? za bardzo podnieca? i Shellerini nie pojecha? dobrze, co najwy?ej S?o? i fajny refren;d Kaczor te? dobrze pojecha? z tematem. Jeszcze warto wspomnie? o tracku "?niadanie Mistrz?w" nie powiem, ale Pezet dobrze pojecha?, a Peja nie najgorzej, lecz jako? jego g?os mi nie podchodzi: d.

Zdecydowanie najlepszym kawa?kiem jest "Femme Fatale". Przedstawia ona ca?? prawd? o rodzaju ?e?skim.
pjona.

P?yta bardzo dobra, oczywi?cie zakupiona. Wg mnie ka?dy kawa?ek jest dobry.

Status
Zamknięty.
Do góry