• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Pierwsze prace :)

Status
Zamknięty.

Juchus

User
Liczba reakcji
0
Witam. Jestem nowym Mapperem. Przynajmniej staram si? by? mapperem. Poka?e Wam dzi? moje 2 prace, kt?re zrobi?em jak zaczyna?em mappowa? wi?c prosz? nie oceniajcie surowo ;/ TO S? MOJE PIERWSZE PROJEKTY [MAPY]

mapa2m.png

lekcja5piewszyprojekt.png

Odp: Pierwsze prace :)

To 1 jest fajne ale to 2 jest do bani ... Ale to tylko moja ocena .

Moim zdaniem musisz troszk? dopracowa? przyrod? i rozmieszczanie natury.
Praca numer 1
Nie pasuje mi tam ta kostka, powiniene? doda? traw? i jaki? chodnik a nie ca?a powierzchnia jest pokryta jedn? nawierzchnia, pami?taj tak?e o urozmaiceniach map takich jak: szczeg??y, detale etc.

Praca numer 2
Nie pasuje mi w niej to, ?e kilka rodzai ro?lin jest obok siebie, mam r?wnie? wra?enie, ?e drzewa, krzewy itd. rozrzucasz po ca?ej mapce bez wi?kszych przemy?le? gdzie co postawi?.

To chyba z tych wi?kszych b??d?w na tyle. Korzystaj z poradnik?w i si? nie poddawaj. "Trening czyni mistrza" Pozdrawiam!

Ten domek jest fajny ale to co jest obok niego ju? nie , jak to na mnie przysta?o nie podoba mi si? natura ?e drzewa sobie tak rosn? na "kamieniach"??

2 zdj?cie to w og?le pora?ka 0 jakiejkolwiek ziemi , sama trawa , ma?o drzewek , kaktusy (??) itp .

Wiem ?e to twoja 1 praca ale jak ci b?dzie ka?dy s?odzi? to si? przyzwyczaisz tak wi?c ocena 4/10 z racji na ten ?adny domek .

Status
Zamknięty.
Do góry