• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Pierwsze pr?by RME by Matt

Status
Zamknięty.

Matt

Banned
Liczba reakcji
45
Hello. : )

Trzeba w ?yciu pr?bowa? nowych rzeczy tak, wi?c polecia?em na g??bok? wod? zaczynaj?c bawi? si? RME : >.
Posiedzia?em jeden dzie?, aby dok?adnie obada? ten edytor i ju? co nieco wiem, wi?c tak?e postanowi?em za?o?y? ten temat i co jaki? tam czas umieszcza? prac?.
Pierwsza praca, kt?r? wykona?em w d?u?szy czas (nie do ko?ca zrobiona) wygl?da oto tak:

U?ytkownik Caaz si? czepia?, ?e niby plagiat i praca pod 7.6, a by?a do praca pod 8.6 i nie by? to plagiat lecz umieszczam inn? prac? swoj? do oceny:
PZEGONg.png

Pozdrawiam,
Matt.​

Odp: Pierwsze pr?by RME by Matt

Jak na pocz?tek jest do?? dobrze. Mog?e? dorzuci? tutaj troch? kamyczk?w z palety terrain > nature ale praca i tak wygl?da do?? dobrze(chocia? okolice wioski s? ubogie w detale). Jedyna rzecz, kt?ra mi si? nie podoba to trawa w budynku - jeszcze w pierwszym pomieszczeniu przejdzie je?li nie b?dzie tam p?ytek ale jednak przy skrzynkach depot nie powinno jej by?.

mi si? podoba ale czego? tam brakuje hmm... mo?e ss pi?tra,? sz?o by z tego zrobi? co? konkretnego ;))

Je?li chodzi o pi?tro to dzi? je sko?cz? i umieszcz? zdj?cia tutaj w temacie, wieczorkiem.

czekam zniecierpliwiony c(:

Widzia?em ju? t? mapk?, czy aby na pewno ona jest Twoja. Zaraz poszukam na komputerze i wstawi? .

Mapa by?a wykonywana pod jakis tam projekt nie pami?tam nazwy bylo troch? tego, albo na 100% Matt tego nie robi?..

Dziekuje, dobranoc.

Zrobi?em bo odwzorowa?em ca?o?? podstawow? na jednym poziomie i nawet pami?tam do jakiego projektu mapa by?a robiona :).

I jakos dziwnym trafem wszystko wysz?o identycznie ^^ Zamiast sie kompromitowa? miej troche godno?ci by sie przyzna? do podszywania. ^^

Kolego drogi, na tej pracy si? odwzorowywa?em i nie moja wina, ?e wysz?o idealnie. Zrobi?em tylko podstawowy poziomy, wy?szych nie robi?em.
Nawet Ci mog? podes?a? to co zrobi?em, jest to pod 8.6

@topic:
Ko?cz? nied?ugo prac? przy, kt?rej pom?g? mi troszk? Fluos (pom?g? wymy?li? pomys?), wi?c umieszcz? po po?udniu jak sko?cz?.

1. Nie jeste?my kolegami.
2. Nie rob ze mnie idioty ze wyszlo idealnie, bo tak sie nie da.
3. Jest to pod 7,6.
4. Plagiat.
5.Topic kosz&warn dla autora.
6. Ciekawe co jeszcze skopiujesz, z tej mapy pod swoim autorstwem.
7. Dziekuje, dobranoc.

Matt, mimo wszystko Caaz ma racj?. Nawet u?o?enie natury wygl?da tak samo, gdzie przy "wzorowaniu si?" by?y by przynajmniej pod innym id.[paleta, losowe drzewka etc.]
Nawet je?eli nie skopiowa?e? jej w spos?b tradycyjny[ctrc+c, ctrl+v] to mog?e? przy pomocy kratka po kratce, co jest poprostu g?upie.
Tak czy inaczej jest to plagiat.

Dobrze w takim razie je?li jeste?cie a? tak nerwowi to umie?ci?em inn? swoj? prac? na kt?r? nakierowa? mnie Fluos.
Powoli jest ko?czona, wrzuc? ko?cowe zdj?cie po obiadku, to jest pocz?tek tylko (w pierwszym po?cie).

Ostatnia edycja:

Nikt nie jest nerwowy, tylko chcemy Ci u?wiadomi? ze jest to plagiat i chcesz czy nie musisz si? z tym pogodzi?. Co do "twojej" pracy ktora umiesciles w pierwszym poscie pozw?l ze przeszukam map? projektu Atmosphere czy znow nie zrobi?e? plagiatu.

Pzdr,
Caaz.

W dupie czyja to jest praca, ale samo to, ?e autor chcia? da? tutaj jaki? pokaz w?asnych mo?liwo?ci i to mu si? uda?o. Jak na pocz?tek to nie?le, tylko ogarnij stary natur?.

Status
Zamknięty.
Do góry