• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Pierwsza praca full raw - RME.

Status
Zamknięty.

Dark Magican

Senior User
Liczba reakcji
41
Witam!
Postanowi?em popracowa? nad swoim raw'em, i stworzy?em depo pod tibi? 8.10, przypominam ?e nie by?o tam u?yte ani razu Auto Bordera, mam nadziej? ?e id? w dobrym kierunku, mam zamiar stworzy? ca?e miasto.

33jr9md.png

10g0mzc.jpg

2r5td0n.jpg

epoksz.jpg

Na razie wszystko.
Pozdrawiam...
.../ Dark Magican​

Odp: Pierwsza praca full raw - RME.

Zastosowa?e? tutaj par? ciekawych pomys??w, i mog? ?mia?o odpowiedzie? ?e idziesz w dobrym kierunku. Musisz dopracowa? tylko lekko architektur? i bardzo nad natur?, bo jest kiepska, a palety raw daj? tysi?ce mo?liwo?ci na ciekaw? natur?. Co do architektury jest tu troszk? za kr?to.. za du?o zawijas?w zrobi?e? z tymi ?cianami.

7/10

Bardzo ?adnie zmieszane bordery! I to mi si? najbardziej podoba, nie kwadratowa praca i bardzo du?o szczeg???w, tylko ten dach mi si? za bardzo nie podoba.
Ocena 8/10.

Ostatnia edycja:

Praca ?adna ale w pierwszym screenie ?le zrobi?e? z tym zakryciem coal basinem mi to nie pasuje wogole ale reszta dobra ja dam 8/10:hah:

Niby depo a cieszy :) Fajnie Ci to wysz?o, du?e, kszta?tne i ciekawe. Brakuje mi tylko kamyczk?w, du?ych i ma?ych.

aa i ta trawa na tym dachu jako? oble?nie wygl?da xd

Mam pytanie co jest zajebistego w tym, ?e nie korzysta?e? z auto bordera(technologii)? Nie ma czym si? szczyci?, ?e sp?dzi?e? nad t? prac? 10h, a kto? z auto borderem by zrobi? lepiej w 15 minut? Jak na tego waszego "RAWA" praca s?aba, dach jednolity, zero ciekawych urozmaice? w ?rodku jak i na zewn?trz. 3/10.

To jest dow?d, ?e paleta RAW bij? na g?owe autoborderowski syf. Nie lubi? ocenia? ?wi?ty?, dep i tym podobne, ale ta praca jest na prawde ?adna. Dobrze dobrane i wykorzystane detale jak na wersj? 8.11, bardzo pozytywnie!

Pozdrawiam!

Hmmm... Ta pod?oga mi przypomina czyj?? prac?... Mniejsza o to wr??my do tematu... Nie wiem czemu, ale ten dach czyli 1 SS, ma za szeroki dach i to nie za estetycznie wygl?da, ale ?eby si? czego? przyczepi? to nie mam czego... Praca jest niez?a, nie mam du?o zastrze?e? wiec szybko oceni?... ^^

Ocena: 4,5/10.

Jako ?e dawno nic nie wrzuca?em, poniewa? bior? si? za robienie elf?w do pewnego projektu r?wnie? 8.10, dlatego tak?e przerywam budow? tego oto miasta i wrzucam ostatnie ss. Oczywi?cie temat b?dzie nadal aktualny, wrzucane b?d? tutaj Foty podziemi Elf?w.
Prosz?:

...Pozdrawiam Dark Magican...​

Bardzo ?adnie! Borderowanie jest u ciebie zajebiste! tylko te drogi troche s? kwadratowe. 8/10.

Mam dla was nast?pne par? Fotek, ju? dawno zrobionych elf?w, i kawa?ek podziemi kt?re robi?em ok. 30 minut temu.

2ibm83a.png

2pq2oua.png

984mq8.jpg

...Pozdrawiam Dark Magican...​

No bardzo ?adnie, jak dla mnie w tym dp za du?o wolnego miejsca. A te elfy wygl?daj? bardzo znajomo :D

Nie dawno edytowany Annihilator r?wnie? pod 8.10.

Komentowa?!

Mam pytanie co jest zajebistego w tym, ?e nie korzysta?e? z auto bordera(technologii)? Nie ma czym si? szczyci?, ?e sp?dzi?e? nad t? prac? 10h, a kto? z auto borderem by zrobi? lepiej w 15 minut? Jak na tego waszego "RAWA" praca s?aba, dach jednolity, zero ciekawych urozmaice? w ?rodku jak i na zewn?trz. 3/10.

Ot??, zgadzam si? z Panem. Nic nie ma ciekawego, dach brzydki. Oceniam r?wnie? na 3/10. Nie lubie ocenia? dep, temple itp. bo w nich nie ma nic ciekawego, tak samo jak w tych elfach co je zrobi?e?. Nie wiem kto ci? przyjo?, ale ja bym tego na pewno nie zrobi?.

@UP - Zr?bcie lepsz? map? w 15 minut !

ch?opaki s? ?mieszni ;p

W por?wnaniu z tym co widzia?em na OTS'ach 8.1 to to dp i elfy. W?o?y?e? w to du?o pracy. S? ludzie kt?rzy to doceniaj? ;] 9/10

- D?? do perfekcji... ;]

?adnie tylko za bardzo odali?e? i element?w nie wida? za dobrze no wiesz...
Tak to nawet s?aby z cb maper jest hehe

Status
Zamknięty.
Do góry