• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Peja vs Tede

Status
Zamknięty.

Tereksatron

Active User
Liczba reakcji
10
S?ysza? kto? p?yt? 'Peja - Czarny wrzesie?'
Po prostu, Tede to ju? jest historia, mia? kas? i ledwo wyszed? na Polski rynek HH, peja zaczyna? od zera, teraz ma wszystko a tede? nic mu nie zosta?o :)
Pos?uchajcie sobie p?yt? ;P
Notka moderatorska:
Przenosz? do muzyki.

Odp: Peja vs Tede

Hardkorowe Brzmienie m?wi Ci co??
Notka moderatorska:
A ma?o warto?ciowy post m?wi Ci co??

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Ja my?l? ?e w por?wnaniu do Peji to Tede jest hmm... 0 :)
Obydwoje sobie jad? w Dissach, poprostu na m?j gust Peja Rulez :)
SLU

TeDe to kretyn, ma sw?j program na TVN TURBO, albo program jak on ca?y jest beznadziejny.

Peja nie mia? nic, a teraz ma wszystko!

Kiedy? oglada?em wywiad z peja to potrafi? rymowa? na miejscu a tedemu to pewnie ktos teksty pisze, bo w wywiadze odmowi? rymowania.

A dla mnie ka?dy z nich jest ?a?osnym Hip-Hopowcem,kt?rzy pr?buj? si? wybi? na sam szczyt.Taka muzyka t?pi umys?y 8-13 letnich dzieciak?w,faszeruje je przekle?stwami i agresywnym zachowaniem.Tyle mam do dodania na ten temat

Ostatnia edycja:

W 100% zgadzam si? z panem UP.

Uwa?am, ?e nikt z nich nie jest lepszy, poniewa? oni s? ?a?o?ni, nie lubie tego typu muzyki.
Taka muzyka szczeg?lnie dzia?a na umys?y nastolatk?w, tak rodzi si? przemoc i dzieciaczki typu "jo?, jo?!" b?d? te?( co chyba najgorsze ) dzieci typu JP na 100%...To bezsens, nie polecam s?uchac takiej muzyki.
Je?li chodzi o peje i tede to nie lubi? ich, ich muzyka jest wulgarna, pe?na przekle?stw.

Tak jak ju? napisa?em nikt z nich nie jest lepszy, wol? ju? Eldo, on przynajmniej nie u?ywa tylu wulgaryzm?w.

Wiem, wiem znienawidzicie mnie jeszcze bardziej za to co napisa?em...

Tede i huj nie wiem czemu peja si? sko?czy? dla mnie w 2007 roku ok.

Kto? tam pisze, ?e peja rymowa? na miejscu muahahahah freestyle?
Nie b?d? ?mieszny Tede jest w tym jednym z najlepszych w Polsce Peja wali na szybko jedynie taki , ?e co 2 s?owa "kurwa, huj, szmata"

Pozatym kto wyjeba? za nic z beefem? PEJA.
Czemu?
Nie wiem mo?e poprostu nie wystarcza?o mu to, ?e ma fan?w w 70% ?je?op?w i ?ysych debili kt?rzy napierdalaj? 15 latk?w....i chcia? se co? nowego zdoby? dla mnie mu to nie wysz?o.

S?ysza? kto? nutke Tedego "Mam Beef" albo "Czas Honoru" ?
Jak nie to przes?uchajcie....

Peja 2007[*]....

@up
To na chu... si? wypowiadasz?

Ciekawe gdzie w piosenkach Tedego masz du? przekle?stw....

Czy Ty w og?le m?wisz hip hop tworzy przemoc u nastolatk?w? Mo?e ta zjebana Firma i JP100% racja ale pos?uchaj se Paktofonike, Kaliber 44, Wzg?rze Ya-pa 3 a nie pieprzysz skoro si? nie znasz....

Nie ka?dego wykonawce powinno wrzuca? si? do jednego worka....

Ostatnia edycja:

Nie mam zamiaru si? z nikim k??ci?, a co do tematu do si? wypowiem.

Wszyscy pizgali z Tede'go ?e nagra? p?yt? pe?n? Diss?w na Pej?, a teraz Peja zrobi? to samo, wi?c nie widz? r??nicy. To ?e Tede ma program w TVN Turbo czy gdzie? tam to chyba nie ma nic do rzeczy ? Z czego? musi ?y?, na muzyce nie da si? fortuny zarobi?, a zw?aszcza w kulturze Hip Hop'owej. Peja ma za z?e TDF'owi za to ?e zarabia bo mo?e, a Peja reprezentuje bied? cho? sam wyst?powa? w MTV Cribs czy jak to si? nazywa, i pokazywa? swoje "biedne" mieszkanie. Oczywi?cie wol? Pej?, ale wkurwia mnie to ?e zaprzecza samemu sobie. Ostatnio do TDF'a nic nie mam, a do Peji jako? wi?cej. No c??, Czarny Wrzesie? by? na takim samym poziomie jak AH24/N2.

Jeden i drugi jest t?py jak paczka gwo?dzi je?li chodzi o osob?. Muzyk? lepsz? prezentuje Peja. Je?li chodzi o diss, obstawiam 60-40 dla Peji :)

Status
Zamknięty.
Do góry