• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Park podczas zimy

Status
Zamknięty.

Blade4Dragons

Active User
Liczba reakcji
5
Pierwszy raz zrobilem krajobraz zimowy , wiec prosze nie byc surowym :) i powiedziec co mam poprawic:
zima1j.jpg

zima2y.jpg

Odp: Park podczas zimy

Taka dziwna ta praca taka p?aska i w og?le mo?e bardziej j? zr??nicuj i mieszaj wi?cej ground?w powinno by? lepiej :) I za du?e odleg?o?ci mi?dzy drzewami nie podoba mi si? za bardzo. Skoro to park to jakie? dr??ki od?nie?one itp. troch? miasta :p

Napisalem ze to moja 1 praca zimowa xdd , jakie groundy mieszac ? :P

Og??em popr?buj z tymi z Snow ale doda? mo?esz troch? tej dr??ki po prostu ?eby by?o wida? ?e to od?nie?ony park tak wiesz jak w mie?cie :p Drzewa w wi?kszych skupiskach jak w parkach :D

Mapa nawet nie?le si? prezentuje , tylko jest bardzo ?atwa do zrobienia dla mnie to jedyny minus tej mapy , bo to tylko ?nieg , l?d i drzewa..Troch? za ma?o..
5/10

Fajne... Park zimow a ten budynek to karczma czy ko?ci??? xD

Fajne... zamro?ony staw itd.

Podoba mi sie... 7/10.

Twoja praca jest za ma?o urozmaicenia.Zacznij stosowa? grupki drzewek, to jest naprawd? dobre.Wracaj?c do twojej pracy proponuj? aby? doda? wi?cej tego puchu ?nie?nego, jakie? sopelki lod?w, znajdziesz to w RAW Pallete.Zacznij te? miesza? bordery, wtedy ?adne efekty tego s?.
Og?lna ocena : 5/10

Mapka nie jest z?a. Jest troszk? niedoci?gni??, ale ni jest ?le.
Przyczepi? mo?na si? do:
- ?cie?ki powinny by? zrobione z innego pod?o?a
- staw powinien mie? inny border
- domek powinien by? mniej kwadratowy, a w zasadzie prostok?tny
- natura i teren bardziej urozmaicony
Powy?ej masz to, co jest ?le. Gdyby? to poprawi?, mapka wygl?da?aby o wiele lepiej.

Ocena: 6/10

Status
Zamknięty.
Do góry