Witam!
Mam do?? nietypowy problem bo! Wszystko dzia?a?o i przesta?o po przeinstalowaniu pc.
Ot?? zrobi?em w?asnego otsa 8.54, odblokowa?em porty 192.168.1.100/ 7171
Wpisa?em swoje ip kt?re NIE JEST ZMIENNE do Config.lua, zrobi?em dzia?aj?c? baze na Xampp i by?o ok. Koledzy mogli si? po??czy?.
Teraz jak przeinstalowa?em pc zrobi?em wszystko identycznie. Kiedy koledzy staraj? si? po??czy? strasznie d?ugo trwa wczytywanie postaci a? w efekcie ko?cowym nie ??cz? si?.
CO DZIWNE.
Gdy wpisuj? port 7172 to u mnie na silniku w logu pojawia si? B??D! i u nich ten sam b??d wyskakuje. (Wiemy ?e docelowy port to 7171) Dla tego wiem ?e jednak mog? w jaki? spos?b ??czy? si? z moim PC lecz nie mog? dosta? si? na Acc makera i sam? posta?.
I jeszcze jedno:
Router:Link sys < U?ywa?em
Xampp: 1.6.6
Silnik: TheForgottenServer 0.3.6
(Wcze?niej u?ywa?em co? innego ale nie moge znale?? linku by na nim sprawdzi?)
?a? czy?by nie by?o na to m?drych ?
Nie mam LiveBoxa.
I musze zaobserwowa? co si? zmieni?o od wczoraj.... hmmm sam silnik nie powinien blokowa? wyj?cia.
Mam do?? nietypowy problem bo! Wszystko dzia?a?o i przesta?o po przeinstalowaniu pc.
Ot?? zrobi?em w?asnego otsa 8.54, odblokowa?em porty 192.168.1.100/ 7171
Wpisa?em swoje ip kt?re NIE JEST ZMIENNE do Config.lua, zrobi?em dzia?aj?c? baze na Xampp i by?o ok. Koledzy mogli si? po??czy?.
Teraz jak przeinstalowa?em pc zrobi?em wszystko identycznie. Kiedy koledzy staraj? si? po??czy? strasznie d?ugo trwa wczytywanie postaci a? w efekcie ko?cowym nie ??cz? si?.
CO DZIWNE.
Gdy wpisuj? port 7172 to u mnie na silniku w logu pojawia si? B??D! i u nich ten sam b??d wyskakuje. (Wiemy ?e docelowy port to 7171) Dla tego wiem ?e jednak mog? w jaki? spos?b ??czy? si? z moim PC lecz nie mog? dosta? si? na Acc makera i sam? posta?.
I jeszcze jedno:
Router:Link sys < U?ywa?em
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link.
Zaloguj or Rejestracja
Xampp: 1.6.6
Silnik: TheForgottenServer 0.3.6
(Wcze?niej u?ywa?em co? innego ale nie moge znale?? linku by na nim sprawdzi?)
?a? czy?by nie by?o na to m?drych ?

Nie mam LiveBoxa.
I musze zaobserwowa? co si? zmieni?o od wczoraj.... hmmm sam silnik nie powinien blokowa? wyj?cia.
Notka moderatorska: |
??cz? |