• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

OOBE (out of body experience)

Status
Zamknięty.

Wild

User
Liczba reakcji
0
Slyszal ktos juz o OOBE ? nie umiem tego dokladnie opisac ale powiem co wiem :) OOBE to wyjscie z ciala astralnego najlepsze jest to, ze widzimy w okol (360 stopni) moze to dziwne ale to prawda, sam kiedys tego probowalem ale zrezygnowalem w ostatniej czescie eksperymentu, poprostu wystraszylem sie bialego swiatla jakie otaczalo cale moje oczy.
Kto chce sie dowiedziec wiecej o tym niech wpisze w google (OOBE)

Odp: OOBE (out of body experience)

Nie stosowa?em, bo si? po prostu boj? ^^

Za to LD owszem.

Pierwszy raz o tym s?ysz?, ale zaraz na g?glach obczaje o co kaman ; ]

S?ysza?em jest to wyj?cie z cia?a, oszukujesz sw?j musk czy co? w tym stylu i mo?esz robi? wszystko, eckhem z jak?? lask?, latanie przechodzenie przez ?ciany.
Pr?bowa?em ale ko?czy?o si? parali?em sennym i po prostu strachem ; <
Zamierzam jeszcze ?wiczy? ale to wcale nie jest takie ?atwe.

Na starym forum Mitazo opisywa? mas? takich poradnik?w. Ja osobi?cie nie pr?bowa?em tego robi?.

Ja bym prosi?, jakiego? do?wiadczonego o dok?adne opisanie tego. Bo mnie to troch? zaciekawi?o!
Szuka?em na google, ale same beznadziejne opisy, lub p?atne ;f.

Nigdy nie pr?bowa?em OOBE i nie sprubuj?. Chyba ba? bym si? ?e co? nie wyjdzie. A zreszt? co w tym fajnego? Czyta?em opisy to tam nie ma takiego normalnego ?wiata.

Dzi? przytrafi?o mi si? co? lepszego ^^. A mianowicie zasypiaj?c wyobra?a?em sobie takie co?: chodze po ulicy i co chwile podchodzi do mnie jaka? fajna i napalona dziewczyna no i ... Potem zasn??em i we ?nie kontynuwa?em moj? zabaw? :p. To chyba by? ?wiadomy sen.

@down

Szczerze to te? tak uwa?am w sprawie tego OOBE. Jaki? specjalista OOBE pisa? ?e w 2 ciele rozmawia? ze swoimi kotami kt?re zmar?y lata wcze?niej... Ale w ?wiadomy Sen wierz? :p.

Ostatnia edycja:

Heh.. Jakby kt?ry? z Was osi?gn?? czarny pas w oobe to wpadnijcie do e-g, na jakie? piwo sie p?jdzie czy co? ^^

A tak serio to uwa?am ?e to p?jda na resorach xd Jest to tylko stan w kt?ry wprowadza sie umys? w czasie kt?rego ulegamy halucynacjom xd

Edit;
teoretycznie, podczas OOBE cia?o mo?e zosta? zaj?te przez inn? dusz?
O losie.. Przecie? to tak g?upie ?e a? nie mam s??w.. Wog?le ten ca?y temat jest straszne infantylny..

Ostatnia edycja:

To zafundujcie sobie kwasa (LSD) i moze cos takiego sie Wam stanie ;P.
Ja tam nie wierze w takie cos i nie bede pr?bowa?, a jak komus sie uda to bedzie niez?e placebo.

Nie wierz? w to tak jak pan Frox. Nawet nie b?d? pr?bowa?. Co mi to da? Satysfakcj?? Lepiej nie bawi? si? w takie pierdo?y, a ?y? bez tego.

Nie wiem po co to komu lepiej jest zainwestowa? w LSD jak kto? nie wie co to to jest to taki lekki sd'ek w m?zg po kt?rym si? odlatuje....a potem siedzisz na klopie ca?y dzie?....w?tpi? ?e to da taki sam effect

Nie wiem po co to komu lepiej jest zainwestowa? w LSD jak kto? nie wie co to to jest to taki lekki sd'ek w m?zg po kt?rym si? odlatuje....a potem siedzisz na klopie ca?y dzie?....w?tpi? ?e to da taki sam effect

Po co? Po to by stwierdzi?, ?e prawa fizyczne, nie zawsz? rz?dz? ?wiatem. ?e ?pi?c, odpoczywaj?c mo?na robi? rzeczy wr?cz niemo?liwe? A po twojej wypowiedzi, o tym cudownym sd`ku uwa?am, ?e jeste? zbyt dziecinny by wchodzi? na ten temat :)
A i mog? si? za?o?y?, ?e nigdy nie bra?e?, a pieprzysz tylko to co Ci powiedzia? braciszek/kolega.

Nie wiem czy w to wierzy?, czy nie... Pr?bowa? nie mam ochoty (boj? si?), cho? mnie to ciekawi... Tak wi?c poczytam co? na ten temat, ale pr?bowa? nie mam ochoty...

oobe.pl tutaj mo?ecie dowiedzie? si? du?o o tym, ja sam dopiero zacz??em to robi? :) nie przestawajcie trenowa? jak wam si? nie uda za pierwszym razem, najlepiej poczyta? poradniki ;)

Status
Zamknięty.
Do góry