• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Odpowied? Peji na diss Paraias.

Status
Zamknięty.
Odp: Odpowied? Peji na diss Paraias.

Rap moj? religi? na jej tle wojny nie b?dzie...
Wojny nie b?dzie, a co to jest od paru miesi?cy ?!

Parias to pora?ka roku, nikt wa?ny tego nie wyda...
Argument wyssany z dupy, skoro jeszcze nic nie nagrali ... a poza tym po pierwszej zapowiedzi wiadomo ?e b?dzie miazga

Pelson, W?odi, Eldo po?egnali si? z rozumem...

Mi by?o by wstyd tak m?wi? po tym co zrobi? "pewnej g?uchej nocy"...

Jest Onar jest Mes jest Pezet dla nich brawo...

hehe fajnie gdyby kt?ry? z nich co? nagra? na Peje, ciekaw jestem co by odpowiedzia? .. xd

Dzi? niszcz? Pelsona niczym VNM Jimsona

hahah niee

i tak na koniec- "Mam wra?enie, ?e Pan Ryszard straci? poczucie hip-hopowej rzeczywisto?ci i dystans do siebie i fan?w odk?d nagra? Na legalu?
Nale?y mie? ?wiadomo??, ?e nak?ad p?yt nie ?wiadczy o klasie rapera. Ich troje te? ma z?ote p?yty. Onomato naprawd? uwa?a si? za ksi?cia i to jest dla mnie przykre. Rapu s?ucham od 10 lat i takiego be?kotu dawno nie s?ysza?em. Brak szacunku do sceny. Ci?g?ym rymowaniem o swej wielko?ci beefu nie wygra"

elo

?wietny diss, tego si? kurwa spodziewa?em. Poraz kolejny Rysiu sam wypierdala kawa?kiem z kapci. Kawa? dobrej roboty.

Omg, straci?em 9 minut swojego ?ycia na bezsensowny diss, kt?rego nawet nie warto by?o s?ucha?. Wed?ug mnie Pariasi nagrali o wiele lepszy diss na Rysia.

Patrz?c tak og?lnie, neutralnie to 1/4 tego dissu jest na temat, reszta to pierdolenie jaki to Peja nie jest, jakie? ?mieszne wyzwiska na poziomie przedszkola. Nie m?wi?c ju? o ripo?cie w stron? Eldo pora?ka totalna. Po chuj takie d?ugie jak po?owa nie jest na temat ch?opak chcia? pokaza?, ?e potrafi sam nagra? 9 minut czy co? Co z tego wysz?o jak tekst jest monotonny i musia?em 3 razy to przes?ucha? by zrozumie? o czym on nawija po czym zastanowi? si? 2 razy przed napisaniem tego posta. Nie wiem mo?e to ukryty sens tej jego "religii" - rotfl.

PS. Jak zostan? zaatakowany przez jakiego? fana Peji raportuj? post jako obraz?, chcecie wykrzycze? si? to id?cie na podw?rko tutaj dyskutujmy jak ludzie cywilizowani nie jak z ulicy.

Dla mnie bomba, wszystkie dissy Peji mi si? podoba?y ale ten jest najlepszy.
W dissach nie chodzi tylko o "argumentach" Peja w swoich dissach wyjawi? ca?? prawd? o nich tak samo jak by?o z Tedem. Ca?a prawda, kt?ra zniszczy?a Tedego na pewno po jakim? czasie odczuje ?e mniej Forsy z koncert?w ma bo nikt go nie zaprasza ;)/
Pozdro Dark Magican ;)

PS.
Wojny nie b?dzie i to bardzo cieszy, ale mam co do tego w?tpliwo?ci bo jak by?o wida? ten ca?y Parias szuka k?opot?w ale zobaczymy wszystko od nich zale?y :)

Ostatnia edycja:

Diss lekko nie teges, argument?w mu brakuje. Jedzie po wygl?dzie i innych rzeczach z rapem praktycznie nie zwi?zanymi. Co prawda nawijka niez?a, ale... polecam przejrze? ten materia?:

Pozdrawiam.

21l7d3q.png

Ta ok?adka wyra?a wszystko, co chcia?bym powiedzie?. Dno, dno i jeszcze raz dno. Ale w ko?cu czego si? spodziewa? po Ksi?ciu, on nie potrafi nagra? kawa?ka bez przekle?stw. Zreszt?, tego g?wna nie da si? opisa? s?owami.

Wed?ug mnie nagra? on bardzo fajn? piosenk?, kt?r? podoba si? wielu u?ytkownikom tego forum. Peja nagra? lepsz? piosenk?, a co do ok?adki mo?e troch? jest nie ten teges, ale to nie ?wiadczy o piosence jak? nagra?, bo piosenka wymiata przynajmniej jest lepsza ni? ta co nagra? parias.

Wed?ug mnie te? jest fajny diss. Nie ka?dy lubi ten sam styl dissowania itd. Mi podobaj? si? dissy tedego jak i peji. Parias jak i Pei ale w tym beefie bardziej Pei

Status
Zamknięty.
Do góry