• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Windows 7 Nvidia Nview Destkop Manager Pomocy!!

Status
Zamknięty.

Amashadi123

Active User
Potrzebuje pomocy z Nvidia jak w??cz? Winhexa 12.5 i wcisn? Alt+F9 wyskakuje mi b??d ?e mam wy??czy? Nvidia Nview Destkop Manager, ale nie wiem jak to zrobi?. Szukam ju? tego z 3 dzie? i nie znalaz?em nic opr?cz tego.

Yes. You may uninstall it. To remove it from your PC, open a Command Prompt window and navigate to the directory:

c:\windows\system32

From this location, type the command below

nwiz.exe /uninstall

Then press ENTER on your keyboard. This will uninstall the nView Desktop Manager only. You may then reboot your computer. Once you are back in Windows, the nView Desktop Manager should be gone.

Wiem co to znaczy ale nie wiem jak to zrobi?. Zale?y mi na tej wersji Winhexa.

Pozdrawiam Amashadi

Our partners and their custom servers:

Odp: Nvidia Nview Destkop Manager Pomocy!!

otwierasz cmd i patrzysz sie jaka jest ścieżka. Jeśli jest inna niż c:\windows\system32
to musisz wpisać pierwsze:
Kod:
cd c:\windows\system32
A wtedy to już tylko wpisujesz:
Kod:
nwiz.exe /uninstall

Dzieki pierwsze co podałeś zaakceptowało 2 nie jak wpisywałem. Screen to co robiłem.

tnpw.jpg

A może jest jakiś inny spos?b wyłączenia/usunięcia go?

Ostatnia edycja:

Nie mam takiego pliku. Od razu m?wi? ?e t? informacje co poda?em znalaz?em na oficialnym forum Nvidi. Je?eli nie da si? usun? to czy da si? to jako? wy??czy??

Pozdrawiam Amashadi.

Ale mi chodzi o zakładkę "Usługi", zobacz czy tam jest to

//edit
A jak nie to spr?buj zatrzymać tą usługę w msconfig

Zrobi?em tak jak poleci?e? zresetowa?em komputer. Wchodz? wszystko zatrzymane co zwi?zane z Nvida ale w winhexie dalej wyskakuje b??d ?e mam wy??czy? Nvidia Nview Desktop Manager.

Zobacz czy po ponownym uruchomieniu komputera przypadkiem nie uruchomi?o tej us?ugi... chod? nie powinno.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom