• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

NOWY SEWER TP/EVO 8.6 czy 10.10+ ? WYPOWIED? SI? !

Sacrafic

Active User
Witam u?ytkownik?w TNP

Planuj? stworzy? nowy serwer. Ca?kowicie nowy, pocz?wszy od mapy po skrypty.
B.Niski/Niski exp stage. Ko?cz?ce si? poty. Wojny gildii + nutka rpg :)
Mapa w?asna lub EVO z teleportami.

Teraz pytanie do Was.
Woleliby?cie zobaczy? co? takiego pod wersje 8.6 czy 10.10+?
Wersja 8.6 jest obeznana przez gildie, przez co mo?na liczy? na wi?ksz? ilo?? graczy.
Wersja 10.10+ daje nam nowe, ciekawsze rozwi?zania i pomys?y.

Odp: NOWY SEWER TP/EVO 8.6 czy 10.10+ ? WYPOWIED? SI? !

Nie wychodzi?em nigdy na protoko?y wy?sze jak 8.6.. no napewno nie wi?cej jak 9 xd
Wi?c, powiedz mi prosz?, czego nie zrobi? na 8.6, a zrobi? na 10+?

10+

Poje?dzisz na wierzchowcu
3 razy wi?cej outfit?w
Lepsze animacje, nowe potwory , itemy
Mo?na tworzy? ciekawsze zadania, eventy dla graczy

He? Xd? Czyli nic nowego.
Mount system zaczyna si? jako? od 8.6 xD
Wi?cej outfitow? Mo?esz doda? kilka swoich, co za problem?
Lepsze animacje? W sensie p?ynniejsze, czy ?adniejsze, bo animacje te? mo?na doda? swoje(?adniejsze), ale jak p?ynniejsze to wydaje mi si?, ?e to kwestia klienta gry(dla 8.6 mo?e by? chocia?by Otclient i masz wszystko ?adnie, p?ynnie), a nie silnika.
Ciekawsze zadania? Podaj jakie? to za chwil? Ci to napisz? na 8.6 xD?
Eventy dla graczy? Wat?
A w 8.6 nie dodasz? Od kiedy, czy ja jestem jaki? cofni?ty w rozwoju i nie rozumiem czego?. ;o

---------- Tre?? dodana o 17:14 ----------

Nowe potwory i itemy? To te? dodasz, ty chcesz pu?ci? gotowca, czy co? stworzy? swojego?
Bo chyba gotowca.

mo?e i tak :) widz? ?e jeste? tylko i wy??cznie otwarty na 8.6
w takim razie wypowied? si? dlaczego, w?a?nie tego potrzebuje ;p

Nie jestem wy??cznie otwarty na 8.6, ale chcia?em si? dowiedzie? co takiego nowego wprowadza 10.10(pr?cz fix'?w), bo to co wypunktowa?e? robi si? bez problemu na 8.6

Czopeq, robi sie to wszystko pod 8.6, ale po co ma dodawac do 8.6 wszystkie rzeczy z 10+ skoro moze na 10+ odpalic? :suspicious:
No i tez jesli doda mounty, animacje itp = wlasny klient a wiele osob nie chce pobierac custom klienta.

Over o/

TOPIC: Teraz juz ludzie z 8.6 graja juz na wersjach 10+, nareszcie sie przelamali, na 8.6 wyszly bardzo nie fajne skrypty pod boty przez co wiele gildii poszlo na wyzsze wersje.
No i na 8.6 tyle evo otsow bylo ze to juz sie przejadlo i raczej evo na 8.6 nie ma stabilnej przyszlosci.

86 to wy??cznie elfbot, jak chcesz od zajebania bot?w na otsie to r?b pod 86. Na 10+ jest wi?cej mo?liwo?ci, osoba lub dwie Ci napisze ?e 86 bo tak i srak i ju? b?dziesz robi? otsika pod 86 i b?dzie klapa, na 10+ masz o wiele wi?cej mo?liwo?ci i wi?ksze szanse na zrobienie konkret otsa.

Robi?c pod 86 by? musia? sam dodawa? w?asne moby, itemy itd na 10+ ju? to masz gotowe, w choler? wi?cej mob?w i nic nie musisz tworzy? nowego, wystarczy przegl?da? otsy jakie s? obecnie, masa ludzi gra na nowszych clientach, na 86 graj? tylko dla bicia si? i reset co kilka tygodni, wi?c jak chcesz robi? otsa na d?u?sz? met? to r?b pod 10+ a jak pod resy to 86.

Z rpg ci??ko si? wybi? bez ekipy, wi?c jak ju? to mo?e zacznij od evo w?asnej mapy.

Back
Do góry Bottom