• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Windows 7 Niedzia?aj?ce strony

Status
Zamknięty.

Never Give Up

Forum friend
Liczba reakcji
69
Witam mam problem .
Nie dzia?aj? mi niekt?re strony gdy moim znajomym dzia?aj?. Wiecie mo?e jak temu zaradzi? ? Przez bramka-proxy normalnie dzia?a.

Odp: Niedzia?aj?ce strony

hmm antywirus nie blokuje?
zrestartuj router.

up. Zawsze dzia?a?y.Antywirus nigdy nic nie blokowa? a jak blokuje to pyta si? mnie o zgode.

A nie masz czasem zainstalowany mcafee antyvirus(niechciane oprogramowanie,gdy pobierasz np z dobre programy przez menad?er pobierania to on tam nieraz daje jakie? programy) on blokuje nawet nieraz blokuje sie? dowodem jest to ?e nam pan od zawodowych na informatyce m?wi?.U?yj AdwCleaner:

Usu? programy te co ci znajdzie radze zrobi? kopie rejestru.Ja osobi?cie nie robi? bo on jest dobry i stabilizuje system!

Przeskanuj CCleanerm.

A nie masz czasem zainstalowany mcafee antyvirus(niechciane oprogramowanie,gdy pobierasz np z dobre programy przez menad?er pobierania to on tam nieraz daje jakie? programy) on blokuje nawet nieraz blokuje sie? dowodem jest to ?e nam pan od zawodowych na informatyce m?wi?.U?yj AdwCleaner:

Usu? programy te co ci znajdzie radze zrobi? kopie rejestru.Ja osobi?cie nie robi? bo on jest dobry i stabilizuje system!

Przeskanuj CCleanerm.

Raczej jak sprawdzi?em to nie mam. Wszystko strony mi dzia?aja tylko otsy cuddiego nie.

mo?e dasz stronk? to zobacz? czy mi dzia?a!
Ban ma?o prawdopodobne na moje to jaki? wirus albo wina przegl?darki

Sprawd? czy przypadkiem firewall Ci nie blokuj?.

Zapora systemowa.

Problemem by?o to ?e cuddi mnie zablokowa? . :crying:

Temat do zamkni?cia.

Status
Zamknięty.
Do góry