• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Nie wiesz, czy mo?esz komu? ufa?? - Sprawd? go!

Kurtis1

Advanced User
Witam.
Zainspirowany innym tematem, postanawiam za?o?y? ten.
W tym temacie podajemy nicki oszust?w, kt?rzy oferuj? si? w danej dziedzinie, a tak naprawd? nic nie potrafi?, b?d? nas po prostu oszukali w pewnych kwestiach.

Regulamin pisania post?w w tym temacie:

1) Je?eli widzimy, ?e kto? ju? wymieni? "oszusta", kt?rego chcieli?my wymieni? my, nie piszemy nowego posta.
2) Podajemy pe?ny nick oszusta, oraz to w czym si? nam oferowa?.

My?l?, ?e temat si? przyda.

Pozdrawiam.

Odp: Nie wiesz, czy mo?esz komu? ufa?? - Sprawd? go!

No mam takiego jednego i mam post ju? stworzony (nie ja :D) Nick to Gucior a link do postu to :

Gucior - Podaj? si? za skryptera a jest zwyk?ym oszustem, kt?ry wyczy?ci? mi baz? danych.
Spraw? zg?aszam na policj?.

Noffy Oszust! Najpierw napisal ze jest mapperem a pozniej w innym temacie ze poszukuje mappera zobaczcie sami

* Imi? Jakub
* Wiek 17
* Stanowisko Reklamator ,Mapper
* Dlaczego Ty Mia?em juz nie jeden projekt M?j sta? mapperski wynosi jakie? ponad 1 rok Wszelkie prace na GG. 11865206! Mog? by? tak?e reklamatorem umiem zrobi? porz?dn? reklam? aby zach?ci? ludzi do wejscia na server Bo juz to robi?em i efekty by?y widoczne
* List motywacyjny : -

Pozdrawiam
Temat :

P?zniej ! Nastepny!
Zapraszam na gg 11865206... potrzebuje mappera do gotowego projektu wi?cej info jakie chcesz uzyska? na gg. w zamian GM A Potem CM

Temat!

Nast?pny Oszust Erysek
Mowil ze bedzie hosterem po tygodniu Hostowania Ukradl silnik zabral mi goda i zmienil Haslo do Bazy danych.Jeszcze sie sprzecza ze to jego ots i on go sam robil
Nie polecam tego pana

Xaro - hoster oszust. Mo?ecie go zna? z pomorskiego otsa. Mia? hostowac mojego OTSa a zabra? kase i nic.

Dvervo - oszust podaj?cy si? za mappera, kradnie cudze prace.
Link do tematu:

Jego oszustwo udowodnione na 3 stronie tematu.

Kolejny oszust Bossman zrobi?em mu mapke prawie ca?? troszke minades?al 1 miasto i dooko?a woda ;) zrobi?em wszystko zrobi?em 6 miast dodatkowo a jak mu to wys?a?em to mnie zablokowa?. Teraz pisze mi ?e nigdy z nim nie pracowa?em... Looknijcie na 2 stronke jego projektu
ja odswierzam temat i podaje swoje gg i on puniej i tez moje gg podaje.
Pisa? ?e ma ju? dedyka wykupionego a teraz na jego oferce znalaz?em napis "potrzabni spasorzy" jak 50% z zysku z sms mia?o i?? do mnie. :mad:
Nieufajcie Bossmanowi mnie oszuka? to was te? mo?e.

Jozo16, robilem mu mape sam do NarutoOTsa 1-2 Miesiace powiedzial ze bedzie chostowal itp. jak skonczylem to wyzwal mnie od Chu...,Ku... i napisal Pier...sie i mnie blakol na GG :P

Kolejny oszust Bossman zrobi?em mu mapke prawie ca?? troszke minades?al 1 miasto i dooko?a woda ;) zrobi?em wszystko zrobi?em 6 miast dodatkowo a jak mu to wys?a?em to mnie zablokowa?. Teraz pisze mi ?e nigdy z nim nie pracowa?em... Looknijcie na 2 stronke jego projektu
ja odswierzam temat i podaje swoje gg i on puniej i tez moje gg podaje.
Pisa? ?e ma ju? dedyka wykupionego a teraz na jego oferce znalaz?em napis "potrzabni spasorzy" jak 50% z zysku z sms mia?o i?? do mnie. :mad:
Nieufajcie Bossmanowi mnie oszuka? to was te? mo?e.
zgadze sie z tym panem robilem bossmanowi mappe a on z takim tekstem ze bym szukal skryptera a jak juz znajde jakiegos to mialem mu niby sciemniac ze dostanie dochoty z sms jak o tym sie dowiedzialem auto matycznie zwolnilem swoje tempo mapowania aktualnie ma mape ktora jest juz bardzo stara w koncu z drugim mapper odeslismy od niego i zrobilism wlasny projekt

@ OffTop

Przeczytaj \/\/\/ :D

Kiedy? szuka?em zespo?u, ale teraz sam chc? do jakiego? do??czy? wi?c nie uwa?ajcie mnie za oszusta...

jaxon997
To oszust!!
Tu mam dow?d:
oszustz.jpg

(Tak dok?adnie to nie z tego dzia?u tylko "Tibia RL Sprzedasz", mia?em mu wbija? lvl za do?adowanie

Maximuss
Oszuka? mnie przy konfiguracji linuxa i chcia? jeszcze raz
Tutaj jest z nim rozmowa bo zmieni? gg i udawa? ,?e jest innym ownerem po czym sie przyznal ze jest ta sama osoba

9662365 - pan o tym numerze oferuje super hiper zarobki na serverze jak przygotujesz mu map?, potem chce, ?eby? da? mu map?+silnik, a pod koniec wysy?a ci log z rozmowy z skrypterem koleg?, kt?ry m?wi, i?:
"niech on zrobi mape, wrzuci to do silnika i skrypty, a ja wrzuce to na dedyka, moge jakies male skrypty ja zrobic, ale na wieksze czasu nie mam".

Pawcio Mistrz to osoba, kt?rej nie mo?na za bardzo ufa?. By? w naszym teamie jako skrypter. Wszystko by?o ok dop?ki si? nie dowiedzia?em, ?e skrypty bierze z neta i edytuje. Wydali?em go za to z teamu, a ten zacz?? mnie wyzywa?. Nast?pnie w?ama? si? nam na forum i zbanowa? wszystkich. Na szcz??cie sytuacja zosta?a opanowana, ale radz? pomy?le? dziesi?? razy zanim si? przyjmie tego pana do ekipy.

Pawcio 14:49:56
a po za tym tylko pisk
Pawcio 14:50:05
a baza zniknie:)

Lol. Na szcz??cie ju? si? nam nie w?amie. :)

Ostatnia edycja:

Wiesz dlacZego to zrobi?em grego? bo ci? nie lubi? i tyle ;)Bo jeste? zwyk?ym szajbusem, a po za tym skrypty nie bra?em z neta.Jeste? zwyk?ym k?amcom i tyle.Lepiej si? zastan?w 100 x je?eli co? zrobisz.

Pozdro

Xart Irok.
Niewiem czy mu ufac; )
Poniewa? dopiero co mnie przyj?? do teamu i da? prace dosyc du??.
Zapytalem czy chce zdjecia odpowiedzial ze odrazu cala prace;p
Moze znacie go dobrze to odpowiedzcie;PP

Back
Do góry Bottom