• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Windows 7 Nie Rozpoznano Urzadzenia USB.

Status
Zamknięty.

Flous2

User
Witam.
Czytalem wiele tematow , wiele odpowiedzi o tym samym temacie co moj , ale dalej nie dreczy mnie nie rozwiazany problem nie dzialajacego USB nie ktorych urzadzen.

Chcac Podpiac Kierownice do PC , wyskakuje chmurka z informacja "Nie rozpoznano Urzadzenia USB".
Dzieje sie tak nie tylko z kierownica , ale i roznego rodzaju Padami itp..
Pendrive dziala normalnie.

Wchodzac w menadzera urzadzen pod danym usb wyswietla sie unkown Device jak na foto.

menadzer.png

We wlasciwosciach tego usb pisze

Kod:
System Windows zatrzyma? to urz?dzenie z powodu zaraportowanych problem?w. (Kod 43)

Dodam jeszcze , ze byl aktualizowany bios do najnowszej wersji .

Our partners and their custom servers:

Odp: Nie Rozpoznano Urzadzenia USB.

Hmm, mo?e system potrzebuje jaki? sterownik?w do tego?
Wg. mnie kierownica to typ akcesoria kt?re s? automatycznie instalowane przez system, lecz sam mia?em nie jeden raz problemy z instalacj? takich urz?dze?.

czasami jedno urz?dzenie dzia?a na jednym porcie a inne na drugim(na kt?rym tamto poprzednie nie chce)
usb przez swoj? zdolno?? hot plug ma czasami takie jazdy
czasami wystarczy pr?bowa? a? zadzia?a(ale po 30 minutach mozna si? podda? my?l? i zacz?? szuka? oficjalnych ster?w od producenta)

@ UP Sterowniki zainstalowane do Kierownicy..

Co do probowania dobrze mowisz , bo mam tak z Pendrive ale to wystarczy ze 3x na nowo podlaczyc...
Kierownica nie dziala na zadnym porcie , usb dziala poprawnie w takich urzadzeniach jak pendrive , drukarka , myszka ...

Nie sprawdzalem , ale nie umarla :D nie ma Takiej Opcji :) Kierownica Byla Uzywana z 10x , na winXP Dzialala poprawnie i na PS2 Tez :) , od tamtego czasu zostal zmieniony PC i wgrany WIN7 .

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom