• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Nefastorris] Thread

Status
Zamknięty.
Odp: [Nefastorris] Thread

@Up ty obejrzales wylacznie pierwszy post?Ogladnij cala galerie dokladnie.

Twoje mapy bardzo mi si? podobaj?, nie sa to proste kwadraty lub prostok?ty. Dodajesz du?o detali i mi sie to podoba, trzymaj tak. I dodaj wi?cej zdjec :P
8/10 - ocenka og?lna :)

Jak sobie zyczysz, oto pare ss
Brama(nie oceniac natury gdyz jest nie zrobiona)

Domek alchemika(nie oceniac natury gdyz jest nie zrobiona):

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Wida?, ?e robisz post?py!

Poleca?bym Ci robi? w szczeg?lno?ci pomieszczenia i budynki, a pracowa? jeszcze du?o nad zewn?trznymi krajobrazami - wci?? w nich jeszcze mieszasz style i nie daje to planowanego efektu...

Ale tak to dobrze :)

Ocena za ca?okszta?t: 7,5/10

Pozdrawiam! :rotfl:

Jak na kogo? kto dopiero zaczyna to jeste? bardzo dobry.
Bardzo pomys?owe prace, nie dostrzegam wi?kszych b??d?w, wszystko og?lnie jest ok, chociaz wydaje mi si? ?e w niekt?rych miejscach za ma?o natury, prace bardzo mi si? podobaj? 7/10.

Po krotkiej przerwie wracam :
k3w26d.jpg

2h4wz6a.jpg

2128nsw.jpg

1zqzh4h.jpg

jrfpeu.jpg

Natura nie skonczona wiec proszej jej nie oceniac:
2m4rm11.jpg

zsv8dl.jpg

Temple (Natura nie skonczona):
2af05u0.jpg

Rowniez natura nie skonczona:
686lvs.jpg

Zapraszam do komentowania ; D

Ostatnia edycja:

No, idzie Ci coraz lepiej. Prace s? ?adne i posiadaj? sporo szczeg???w, ale jak chcesz zrobi? lepszy efekt - dodaj tak?e natur?, bo czysta trawa psuje og?lne wra?enie. Powodzenia w dalszej tw?rczo?ci :)

PRace takie sobie.. ani Pro jakie? tam.. ; p ani brzydkie poprostu s? normalne.. xd Pomys?y.. pr?bujesz zrobi? co? nowe.. r?b natur? bo og?lnie psuje ona ca?y efekt u Ciebe. .4/10

Elo.
A wi?c:
Na niekturych ss'ach uboga roslinnosc i troche kwadratow, ale jest spox.
Ocena: 8/10

Prace takie sobie, wida? ?e si? starasz, masz wiele pomys??w. Do ko?ca wykonanie prac mi si? jednak nie podoba.
W pierwszej pracy (tej nowej), jest zbyt du?a liczba tych kamyk?w na tej wierzy, no i sama wie?a taka sobie,
druga praca, ten most nawet ?adny, jedynie co mi si? nie podoba to jako?? zdj?cia, jest zbyt przybli?one no i zapisane w .jpg
praca trzecia podobnie jak w pierwszej wie?e troch? dziwnie wykonane.
Kolejna praca ta strzelnica, niez?y pomys? tylko nie wiem czy ta strzelnica zbytnio pasuj? w budynku. W kolejnej pracy tym sklepie z amunicj? fajne pomys?y lecz wykonanie nie do ko?ca. Kolejne prace te? do?? dobre, jedynie ostatnie temple troch? monotonie wygl?da. Og?lnie prace pomys?owe, moja ocenka 7/10.

Status
Zamknięty.
Do góry