• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Muzyka xd

Status
Zamknięty.

McraeLaskowski

Active User
Liczba reakcji
4
Gdyby? chcia? zosta? artyst?, kupi? by? sobie mikrofon i zacz?? nagrywa? sw?j ?piew, o ile umiesz ?piewa? i wrzucaj to na youtube. Musisz by? kreatywny i mie? o czym ?piewa?, bo ?piewanie o tym czego si? nie do?wiadczy?o jest bezcelowe. Napisz tekst, za?piewaj, nagraj go, zr?b w?asne t?o muzyczne i wrzucaj w internet, kto? zauwa?y tw?j talent i zacznie Ci? promowa?. Lecz na pocz?tek, zalecana nauka J.Polskiego i poprawnej sk?adni.

Odp: Muzyka xd

Ja tez mam takie mysli chyba zaczne tworzyc rap poniewaz hmm chce opowiadac o swoim dziecinstwie co sie dzieje teraz na tym swiecie itd. a co do McraeLaskowski to ma racje wrzucaj na rozne portale i na myspace potem rozsylaj liny z muza w myspace i tak sie rozkrecisz ;p

siema. zawsze sie zastanawilem jak sie zostaje artysta. mam na mysli piosenkarza. :P Nie ukrywam ze chcial bym nim byc bo lubie se pospierwac i tworze wlasna nute. :D ale jakos nie mysle nad tym. Jak sie zostaje takim ? bo niekiedy mysle sobie ze niektozy zostaja takimi znanymi ludzmi a mnie czeka zwykla szara przyszlosc... Lubie byc w kregu zaintersowan, lubie muzyke sport.

Mi osobiscie podoba sie Tinchy stryder oraz Jay-z (oczywiscie pod wzgledem muzyki) Mlody i utalentowany ziomek. ( tinchy). w sumie 22 lata a muzyczke ma fajna .:P

to znaczy nie chodzi mitu zeby byc artysta tak o. Nie zastanawialem sie nad tym przesluchalem pare kawalkow no i mysle ludzie fajnie spiewaja kase z tego maja sa slawni. Tak naprawde kreci mnie tyljo deskorolka a pioenkarzem fajnie by byc bylo, ale to duzo pracy no i jak wyzej kolega mowi, konakty, pomysly na tekst. a gdybym chcial taki byc juz na 100% to raczej wziolbym sie za tworzenie anglo jezycznych piosenek. Polskie nie przypadaja mi do gustu. Glownie slucham Tinchy Stryder. Fajnie spiewa posluchajcie kawalkow takich jak Your not alone czy never leave you. Spoko. :P glownie kreci mnie deska i chcialbym byc proo ale b.duzo mi do tego brakuje wiec nie wyobrazam siebie. :D.

//??cze posty.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Do góry