• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moje Prace

Status
Zamknięty.

Unado

Advanced User
Liczba reakcji
14
Witam!
Postanowi?em, ?e b?d? dawa? wam tutaj swoje prace. Nie s? to arcydzie?a lecz nie b?d? robi? milion temat?w z ka?d? osobn? prac?.

Przy okazji b?d? poprawia? krytykowane mapy tak aby by?o good :D
A wi?c na start trzy regulaminowe screeny :

np0rk9.jpg

2w3b9te.jpg

34oviae.jpg

Odinstalowa? mapeditora ? xD

Odp: Moje Prace

Og?lnie to jest dobrze ale nie podoba mi si? pierwsza praca poniewa? jest za du?o drzew ... a dwie pozosta?e prace s? ok
ocena 8/10

Mapy s? naprawd? na wysokim poziomie, masz u mnie poparcie i sk?adam Tobie pok?ony je?eli jeste? pocz?tkuj?cym ; ). Oby tak dalej, 9.1/10

#mandyy
Polecam zajrze? do s?ownika.

Ostatnia edycja:

@yzzy92
Ta szczeg??y rox nie ? xD
@SwordFish
Nie, nie jestem pocz?tkuj?cym =d

Mapa niez?a.tylko tak jak UP ktury? w 1 pracy za du?o drzew.
reszta ok.na pewno jak dasz link do downloadu znajdziesz j? na jakim? OTS-ie

Nie no ?adne prac? i ?adnie wygl?daj? tylko za du?o drzew jest na pierwszym SS.:)
Tak to wszystko idealnie oby tak dalej i ?ycz? lepszych sukces?w.:D
9/10:|

Moim zdaniem te prace s? ?wietne!
Dlaczego?
-Duuu?o detali.
-Widac ?e w?o?y?e? w nie du?o pracy.
-?adnie dobrane elementy.

Pozdrawiam KrzysieQ.!;)

Rozwiewam niekt?re posty, to nie jest jedna mapa tylko moje poszczeg?lne prace =d
Na potrzeby tematu zrobi?em w?asne bagna:
taqx4m.jpg

rhoarp.jpg

A i dzi?kuj? za wszystkie dotychczas wystawione komentarze. Czekam na kogo?(Thark) kto jebnie mocn? krytyk? i wm?wi jaki to ja jestem "zu?ym" mapperem _/

Ps:Szczeg??y it's my life <3

@SerekMonti
O to chodzi _/ Gdybym chcia? zrobi? przestrzenne bagna by?bym debilem a tak to mi?o i przytulnie jest =d Pokazuj? prace kt?re s? na "pokaz" nie do expu widzia?e? na moich pracach jakiego? monstera ? =d

Ostatnia edycja:

Ja ci daje 10/10 prace po prostu MI?D :D Gdybym mia? ots zap?aci?bym ci za mappowanie :]

@2up
Troch? ich za du?o -.-

Prace s? bardzo dobre. Tylko nie podobaj? mi si? te bagna. Za du?o na nich ?mieci, wog?le nie da si? po nich chodzi? (a je?li si? nawet da to TRAGEDIA b?dzie)

[evil]Ocena 9/10[/evil]
PzDr i powodzenia w dalszym mapowaniu...

Jeste? do dupy, wal sie na ryj nobie ; <

A tak na prawd?, to nawet ?adne te mapy, cho? nie tak bardzo jak moje ; <
Szczeg???w na prawd? nie masz tak wiele, zobacz sobie moj? map? w Battle Stage... Wszystko spoko, umiarkowanie, i nawet odrobin? z pomys?em!

[evil]7/10[/evil]

@Baku
Zajebie cie xd
Baku
17:50:41
to ja zani??
@Topic
Nadal czekam na krytyk?, czy mo?e naprawd? jest dobrze ? o.O
@Down
Nie, nie mam to po prostu mapy na pokaz a nie do chodzenia po nich =d A nawet je?li to da si? po nich chodzi? bo ka?d? map? testuje wi?c jakby kto? chcia? da? to do ots'a to no problem :D

Ostatnia edycja:

Mapy s? na wysokim poziomie ale tak jak Bakuo powiedzia? masz problemy z zagospodarowaniem niekt?rych miejsc.
Ocena 9/10

Taki tam ob?z barb?w. A i specjalnie nie ma spawnu barb?w ?eby nie by?o =d
2v1ogt2.jpg

Aha wszystkie mapy kt?re tu daje s? nowe. Np. Bagno, barby i pierwszy screen w pierwszym po?cie s? z dzisiaj :D

@Budzik t?poto
A i specjalnie nie ma spawnu barb?w ?eby nie by?o =d
Specjalnie nie ma a nie :D
@Budzik fajozo
?eby by?o realistyczniej cioto xd

Ostatnia edycja:

Moim zdaniem fajna troch? za du?o drzew ale tak to spox Ocena 9/10
[GILDIA]Ocena 9/10
[/GILDIA]

Og?lnie jest dobrze, musz? powiedzie?, ?e nawet bardzo. Nie mo?na si? praktycznie do niczego doczepi?. Jedna rzecz mi si? nie spodoba?a, a mianowicie mieszanie dach?w. Niezbyt to estetycznie wygl?da, lepiej by wygl?da?o jak by by? tylko jeden rodzaj na jednym dachu. Opr?cz tego wszystko jest idealne.

@edit
Co do barb?w, czego wszyscy s? pozabijani?

@Unado cimnioku
Wiem, ?e nie ma spawn?w, ale tam gdzie mia?y by? monsterki, czego da?e? trupy?

Ostatnia edycja:

S?abe bo nasrane, mieszasz wszystkie groundy i dzielisz je nowymi borderami - fail. Spr?buj zrobi? mix z starych i nowych, na 100% b?dzie lepiej. Staraj si? nie zasra? wszystkim co masz w palecie, gustownie z finezj? mappuj. =d Widz? w tobie potencja?, elo. xd 1/10

#da?n.
Wcze?niej czy p??niej bym go dojrza? ; D Mi?dzy tym showroomowym shitem ^

Ostatnia edycja:

@Thark
hahaha teraz to ?a?uj?, ?e Ci o tym temacie napisa?em xD Sam masz nasrane w g?owie _/ elo.
@Topic
New szajs :
35mekjb.jpg

@Edit
Wzi??em sobie do serca to, ?e daj? za du?o szczeg???w... teraz zmieni?em sw?j styl chyba na lepszy a oto efekt dwu godzinnej pracy nad nie szczeg??ami :

aa8yf5.jpg

Nie za du?o ich ? Coment plax

Ostatnia edycja:

Mapki masz zajebiaszcze zr?b ca?? map? a na pewno b?dzie w jakim? otsie tak dalej to cipsoft zwolni jedno miejsce dla ciebie;)

10/10

Status
Zamknięty.
Do góry