• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moje Pierwsze Prace

Status
Zamknięty.

Wolu

Advanced User
Liczba reakcji
1
Witam chcia?bym wam przedstawi? moj? pierwsze prace w programie RME.

j0xv29.png

348ol75.png

Odp: Moje Pierwsze Prace

Chcesz szczeg???w? 100% AB. Wzi??e? doodad, potem random i w chuj tego nasra?e?, drzewka obok siebie, my?la?em, ?e grzyby rosn? w ciemnych i mokrych miejscach, nie na s?o?cu. Te ga??zie tak bardzo tutaj pasuj?, ?e a? rzygam, mr?wki tak samo. Na 2 ss nie pokaza?e? nic opr?cz AB, 4 Frost?w i ?atwych do zauwa?enia bug?w.

Chcesz szczeg???w? 100% AB. Wzi??e? doodad, potem random i w chuj tego nasra?e?, drzewka obok siebie, my?la?em, ?e grzyby rosn? w ciemnych i mokrych miejscach, nie na s?o?cu. Te ga??zie tak bardzo tutaj pasuj?, ?e a? rzygam, mr?wki tak samo. Na 2 ss nie pokaza?e? nic opr?cz AB, 4 Frost?w i ?atwych do zauwa?enia bug?w.

A co? wi?cej o tych bugach?

AB to jeden z bug?w, ten taki l?d na wodzie, brzydko wygl?da. Obok g?r pozostawiane bordery, kt?rych w og?le ma tam nie by?. Wszystko obok siebie i ten pokruszony l?d w niekt?rych miejscach jest ?le postawiony.

AB to jeden z bug?w, ten taki l?d na wodzie, brzydko wygl?da. Obok g?r pozostawiane bordery, kt?rych w og?le ma tam nie by?. Wszystko obok siebie i ten pokruszony l?d w niekt?rych miejscach jest ?le postawiony.

Okej dzi?ki za te informacje. Poczytam troch? poradnik?w i dodam now? prac? i ocenisz czy poczyni?em jakie? kroki. Okej?

A wi?c poczyta?em troch? tych poradnik?w i stworzy?em takie cu? :

346xith.jpg

Pozdrawiam

Coraz lepiej Ci idzie. Przeczytaj poradnik jak poprawnie robi? bordery, tutaj link:

Gdy ju? si? tego nauczysz, popracuj nad detalizacj? mapy. Czekam na dalsze prace, po przeczytaniu artyku??w.

No postaram si? co? na wiecz?r wrzuci?.

Boshe! Niech robi tak jak mu si? podoba! Mo?e nie lubi robi? typowych las?w, nudnych g?r z frostami. Mo?e chce robi? co? innego. Tak go wyuczycie, ?e p??niej tylko b?d? komenty "kolejna vestia". Zacznijcie ocenia? ca?okszta?t a nie to czy grzybek pasuje na danym sqm czy nie. Ka?dy lubi co innego, a jaki? poradnik nie b?dzie m?wi? czy poprawnie robi bo ma sw?j gust.

tyskie333
Pocz?tki s? ci??kie szczeg?lnie gdy bierzesz si? za natur?. W niekt?rych miejscach trzeba na?mieci? tym wszystkim (czego u Ciebie brak) ?eby mapa nie wydawa?a si? pusta.

Ostatnia edycja:

Twoje prac? z ka?dym zdj?ciem staj? si? coraz lepsze jednak nie jest to najlepiej po?wicz a naprawd? b?dzie dobrze.

Witam moja kolejna praca prosz? o wskaz?wki :

16ib0x4.jpg

5d2zjt.jpg

---Aktualizacja---

A tu co? nowego z dzi?. Prosz? powiedzie? czy poczyniam jakie? kroki czy dalej taka lipa

2mxqtms.jpg

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:

Prace s? OK, natomiast na ka?dej z tych prac jest za ma?o dodatk?w taka pustka, prace coraz lepsze.

No dzi?ki za twoje wskaz?ki wieczorem co? wrzuce, postaram si? aby mapa nie by?a "pusta".

Kurczaki, proponuje jakie? ssy z real mapy obluka? i robi? na ich wz?r, bo takim czym? nic ciekawszego nie osi?gniesz.

Kurczaki, proponuje jakie? ssy z real mapy obluka? i robi? na ich wz?r, bo takim czym? nic ciekawszego nie osi?gniesz.

Ja nie chce sie wzorowa? na czym?, wol? sam tworzy? co? w?asnego. Wi?c prosi?bym o ocene tych prac.

---Aktualizacja---

A tu co? nowego :

behgua.jpg

---Aktualizacja---

Tu co? nowszego :

etgrh5.jpg

I to mi si? podoba, ?e nie przerabiasz aktualnych map tylko robisz co? swojego, du?y plus dla Ciebie.R?b tak dalej, r?b swoje.

No dzi?ki a m?g?by? co? powiedzie? na temat prac?

Status
Zamknięty.
Do góry