• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moje pierwsze prace.

Status
Zamknięty.

Anog

User
Liczba reakcji
1
Elo!
Chcia?bym wam zaprezentowa? moje prace.
S? to moje 1 prace, wi?c prosz? mi wytyka? b??dy do poprawy.
Na razie 1 praca:

Prosz? komentowa? ;p

Odp: Moje pierwsze prace.

Po pierwsze- po tej wodzie da si? chodzi?
Po drugie- w kilku miejscach brakuje border?w.

Og?lnie mapa bardzo kwadraciasta, trawa, kt?ra jest stworzona do uk?adania na g?rach jest luzem na ziemi, uschni?ta trawa + ziemia + piasek z pustyni nie pasuj? do siebie (tym bardziej w podziemiach!)
Podsumowuj?c 2/10.

Praca bardzo s?aba, zbyt pomieszane bordery pod?o?a, kwadratowy kszta?t tej jaskini, no i og?lnie praca fatalnie wykonana i nic nie przedstawia. Poradz? ci poczyta? par? poradnik?w w dziele Artyku?y i Poradniki kt?re znajdziesz w strefie mapper?w, no i spr?bowa? co? zrobi? przy pomocy tych poradnik?w. Na przysz?o?? nie zak?adaj takich bezsensownych nazw moje pierwsze prace, moja druga praca itp.. Powodzenia.

Mi si? bardzo podoba tylko trzeba zmieni? wod? i wyrzuci? wi?kszo?? k?t?w prostych.

Kwadraty, kwadraty, kwadraty, kwadraty - mo?na tak bez ko?ca.

Nie podoba mi si?. Wida? kilka bug?w, z?y ground (woda), s?abo...

2/10

Bardzo, baardzo s?abo...
Bordery s? ?le porozmieszczane, praca bardzo kwadratowa, masa b??d?w.
Po tej wodzie da si? chodzic, wi?c mostek nie potrzebny, ro?liny "na?cienne" wisz? w powietrzu.
Prawie nic do siebie nie pasuje, wszystko bezmy?lnie porozrzuca?e?, nast?pnym razem si? postaraj, bo ta praca to masakra.

Praca bardzo s?aba.. Wida?, ?e tutaj zastosowa?e? autoborder dlatego kiepskie u?o?enie border?w.Poczytaj du?o poradnik?w, kt?re w przysz?o?ci Ci si? przydadz?.

Pozdrawiam,
Arts

Status
Zamknięty.
Do góry