• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moje Noobskie "prace" :)

Status
Zamknięty.
Odp: Moje Noobskie "prace" :)

Poza kwadratami nic tu nie wida?. Musisz przeczyta? kilkana?cie poradnik?w, a dopiero wtedy wystawia? swoje prace na forum oddaj?c je do oceny. Du?o masz artyku??w o mappingu w tutorialach na tym forum poczytaj troch? o borderach, detalach. W?a?ciwie to o wszystkim.

Witam...
Co do temple, nie r?b go kwadratowego, "pozawijaj" go, teleport?w nie stawiaj tak obok siebie, zmie? to troch? a sam zobaczysz du?? zmian?.
Mi to wygl?da na prace w 7.6, je?eli nie to pami?taj o kamyczkach, k?pkach trawy, dodaj to a zauwa?ysz znaczn? r??nic?.
Po prostu do tej pracy wgl si? nie przy?o?y?e?, to wida?. Takiej pierwszej pracy to nawet ja nie zrobi?em ; )
A wi?c ucz si? ucz, nauka to pot?gi klucz. Tak wi?c mysz w d?o?, tibia.net.pl w przegl?darce dzia? artyku?y i jedziesz ;)
Tyle ode mnie, Pozdrawiam i ?ycz? powodzenia :)

Up, sama prawda. Za du?o kwadrat?w. Za du?o to ja i nie mapuje ale wiem, ?e w mapie kwadraty s? niewskazane. Nast?pny b??d to ma?o detali i szczeg???w, dzi?ki temu mapy s? ciekawsze, milsze dla oka i chce si? je ogl?da?. Niestety o tej pracy nie mo?na tak powiedzie?. Brak pomys?u, to nast?pna pogr??aj?ca cecha a raczej brak owego w tej pracy, takie co? to przecie? ka?dy jest w stanie zrobi?. Dobrze i? napisa?e?, ?e jeste? nowicjuszem w tym czym ciebie to usprawiedliwia. Popracuj troch? moja ocena 4/10.

Taaak, droga do twoich prac do oceny jako "Mo?e By?" jest dalej ni? w ok?? ?wiata, powiem szczerze my?l? ?e ka?dy ci to powie, postaraj si? poczyta? poradniki lub po prostu wzorowa? si? na innych mapperach/mapach tak jak ja, nie czyta?em poradniki i jak dla mnie robi? dosy? fajne prace, nie musia?em czyta? poradnik?w. Pozdrawiam.

Witam.
Zauwa?y?em twoj? prace i skusi?em si? napisa?.
S?abo, troszk? ro?linno?ci, pami?taj ?adne drzewka, grzybki i inne pierdo?y poprawiaja wygl?d. Troszke wi?cej koloru, mniej kwadratowego, zawijas?w. 4,5/10

Te prace sie do niczego nie nadaja... pe?no bug?w, zle detale itp itd ;/
Potrenuj ;P

Status
Zamknięty.
Do góry