• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moje Noobskie "prace" :)

Status
Zamknięty.

zox15

Active User
Liczba reakcji
2
Elo 5 2 0 [??]

Dobra witam ;)

Ods?onie wam moje noobskie prace :) jestem pocz?tkuj?cy wi?c prosz? o wyrozumia?o?? :hah:

Moja Praca To Wykonanie "Temple"

A oto wyniki :) :::::::

1 ---

2---

3---

Ps.
Darujcie sobie ostre komentarze i tak to ignoruje :):>

Trzym Puche :D

Odp: Moje Noobskie "prace" :)

Super prace !!! Nigdy w zyciu nie widzialem czegos tak pieknego! Oczywiscie 10/10. Pozdro :-)

@up.
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@top.
Prace beznadziejne, masa b??d?w i kwadrat?w, widac, ?e nie korzysta?e? z autobordera, bo w tym map edytorze go nie ma, tak wi?c zmie? go na RME, ale i tak nie wa? si? w??czac autoborder.
Poczytaj poradniki, bo przed tob? d?uugaa droga...

Twoje prace s? naprawd? na bardzo wysokim poziomie, du?o figur geometrycznych, bardzo ?adnie to wygl?da. Pozdrawiam ;]
X

@up.
Masz dziwny gust...

@top.
Mapy s?abe. Du?o b?ed?w np.: na parterze temple s? schody, a ju? na 1 pi?trze wog?le nie ma "otworu" wskazuj?cego na to, ?e w tym miejscu s? schody, ten martwy smok nie pasuje, ma?o szczeg???w itp...
Popracuj!

6+ z figur,a tak na serio beznadzieja.Wej?cie do podziemi na pustyni dane na g?rze budynku do tego,poczytaj poradniki i ?ciagnij RME bo dla nowicjuszy to chyba najlepszy map edytor,gdy b?dziesz lepszy wr?? na ten na kt?rym teraz robisz

Je?eli kto? jeszcze raz udzieli sarkastycznej odpowiedzi otrzyma odpowiedni? ilo?? punkt?w tak, ?e po?a?uje.

Mapy s?abe, za du?o monolitych kszta?t?w, dodatkowo wsz?dzie napchane s? kwadratu i nic nie trzyma si? kupy, brak prz?amania toposu. Radz? Ci przestudiowa? mas? poradnik?w, a na samym wst?pie poczytaj te mojego autorstwa, na pewno si? Tobie przydadz?.
Pozdrawiam!

Ocen? masz w nazwie tematu, chocia?.. Prace s? beznadziejne, ?eby nie obra?a? noob?w, a te najni?sze pi?tro to wgl zajebiste, po co ta jama w bagnie? Do tego pustynna xd .

Fluos #
Komentarz to komentarz.. Sk?d wi?sz ?e kto? pisa? go z sarkazmem ?<lol2>
Nie mo?esz kara? kogo?, kto wyra?a swoj? opini?..

topic#
Przyj??em od Ciebie dziwne uczucie, tzn. ?e jeste? pocz?tkuj?cym to robisz wszystko na odpierdol... Chu* tam, lepiej zrobi? kwadratowe g?wno. .napisa? ?e jestem poczatkuj?cym 0 pracy a posty b?d? nie ; > ?
Mapy beznadziejne.. wiesz o tym, a i tak je wystawiasz.. lepiej popracuj powzoruj si? spocz?tku na czyi? mapach i nast?pnie wystaw ; o

Twoje prace s? ?wi?te! 6+ za Figury Geometryczne, a tak to og?lnie to tak:

3/5 za pomys?y
5/5 za to ?e u?ywasz SME
1/5 za Kwadraty (ale to chyba celowo zrobile??)
og?lnie 3/5 za all...

Wi?c m?wie ?e 3/5 !

Fluos #
Komentarz to komentarz.. Sk?d wi?sz ?e kto? pisa? go z sarkazmem ?<lol2>
Nie mo?esz kara? kogo?, kto wyra?a swoj? opini?..

Por?wnaj komentarze + jego beznadziejne prace = sakrazm

@Topic
Prace s? beznadziejne, nic do siebie nie pasuj?. Natura na bardzo s?abym poziomie, ?le zrobione zdj?cia, kwadratowe linie brzegowe i wiele innych z?ych rzeczy. Radz? ci poczyta? poradniki Fluosa. To na pewno ci pomo?e.

Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:

Prace s? jednymi z najs?abszych jakie widzia?em, sam zrobi?em podobnie i zosta?em brutalnie skarcony przez forumowicz?w. Wi?c zacznijmy, same kwadraty, zero natury, szczeg???w. Dos?ownie NIC! Wi?cej wyobra?ni u?yj, mi si? te? wydaj?, i? te prace s? robione od niechcenia, tak o bo zrobi?. Tak jak Edwand napisa? i zn?w mnie wyprzedzi? poczytaj poradniki m.in. Fluosa, gdy? opisuje on nie tylko RME, ale tak?e SME. Wi?c mo?esz si? od nich wiele nauczy?.

Pozdrawiam
Mikkolajek

Po nazwie tematu stwierdzam i? oceniasz swoje mapy zbyt wysoko, nie s? to mapy tylko kwadraty a jest to r??nica poniewa? mapy s? robione ze staranno?ci? (wi?kszo??) a kwadraty tylko ?eby zrobi? z siebie durnia (Czat. zjeba, nooba itp. itd.), nie wiem co mam w tym ocenia? poniewa? jest to kompletne dno, opr?cz kwadratowych figur geometrycznych nie wpad?o mi nic w oko lecz dla zach?ty napisz? i? ciesz? si? ?e korzystasz z SmE poniewa? jako pocz?tkuj?cy albo zerowy mapper powiniene? zaczyna? od bardziej ?atwych me typu RmE.
Podsumowuj?c:
- 5/10 za korzystanie z SmE
- 0/10 za detale
- 1/10 za pomys?
Czuli to wychodzi -1/10 ?eby ci? zach?ci? do dalszego mappowania :d

Tak dla info 1 odpowiedzi to w sme jest autoboorder :)

@Topic.
hmmm... Mapy Bazowane na kwadratach. Masa b??d?w tak jak fluos mowil poczytaj poradniki lub tez pr?buj sam cos osiagnac.

@Dobra Rada.
Nie bazuj na kwadratach, dodawaj wiecej detali.

to jest jakie? miasto ''kwadratowo'' ;> sam robie od tygodnia i takie podstawy to nawet ma?e dziecko wie... sorka za cierpkie s?owa ale krytyka to krytyka ;D dodawaj wi?cej natury,zaokr?glaj teren i my?l tak jak by? chcia? ?eby wygl?da?a mapa na kt?rej ty b?dziesz gra? ;D
2,5/6
pozdrawiam ;)

nie no zajebiste !!
Mapka 10/10
Detale 11/10
Pomysl 12/10
??dzisz N?pskimi Pracami

Powiem tak: R?b dalej swoje prace, ucz si? je wykonywa? tak aby? nie da? forumowiczom mo?liwo?ci do ich wy?miania :D

Prace nie za dobre a ja potrzebuj? post?w aby wystawi? swoje z linku ;d co do oceny Korzystasz z
Sme 3/10
Detale 0/10
Cala reszta -2/10
Ocena koncowa 1/10
?ciagnij RME dla ciebie odpowiednie ^^

Po 1. drag w 1 rysunku nie pasuje ;]
Po 2. Kwadraciki= dopracuj to troszke
Po 3. Fontana na 3 ryc. brzydko wyglada tak krzywo ustawiona nie zbyt ladnie to wyglada ;]
Po 4. Nie napracowles sie chlopie ;] Cwicz Cwicz i Cwicz chlopie ;]

Status
Zamknięty.
Do góry