• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moje dzielo, tym razem zero kwadratow

Status
Zamknięty.
Odp: Moje dzielo, tym razem zero kwadratow

Niby tak, ale tutaj jest tego zdecydowanie za du?o. Wszystkiego nawrzucane jakby robi? to na o?lep.To tego nie pasuje ten czysty chodnik. Gdyby? doda? troszk? na nim kamieni, b?d? borderu... Pasowa?by tam. A te drzewa ; o ? Co robi? pod ziemi? ? W og?le nie pasuj?. Praca s?aba. Tak 3/10 - bo jeste? pocz?tkuj?cy.

mapka taka sobie, mog?e? si? bardziej postara?. Ja tam dam 5/10
Rada na przysz?o??: gdy robisz ss, wy??czaj wszystkie strony, zw?aszcza redtube ^^

???ko ko?o ???ka-do jednego nawet doj?cia niema , zbyt zaniedba?e? po?o?enie pod??g, trawa, a nagle jakie? kafelki ;s, nachodz?ce na siebie kraw?dzie p?ota [?], zbyt g?sto tam, nie pasuj?ce ozdoby [kowad?a]. Jednak?e + taki, ?e pracy to dosy? wymaga?o. 3/10. sry za s?ab? ocen? i sam w mapperstwie s?aby jestem, ale na nast?pny raz postaraj si? bardziej.
pozdrawiam i ?ycz? sukces?w, Szacho.

OMG! WTF?! jednym s?owem ?al i ?enada, nie potrzebnie to wystawiasz na internet :|
ocena 0,0(0)1/100

Krzaki na pod?odze? 16 l??ek w jednym domku? Ju? widz? b??d z l??kiem, krzaki na chodniku? popracuj... 1/10 :huh:

A sqm to nie kwadrat? xd. Denna praca, zbyt du?o g?wna xd 2\10......

Praca s?aba, faktycznie. Paanuje tam ca?kowity chaos, anarchia, nie wiadomo co si? dzieje, pe?no ???ek, teleport, nieeee, pracuj dalej i nie zniech?caj si?!

Status
Zamknięty.
Do góry