• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moje 1 temple

Status
Zamknięty.

fireworm

New User
Liczba reakcji
0
Witam, nudzi?o mi si? wi?c ?ci?gn??em RME i zrobi?em sobie takie temple:
templeh.png

Komentarze mile widziane.
PS:Oczywi?cie nie sko?czy?em, wystawi?em moje dzie?o na forum poniewa? wole nie doka?cza? czego? co mo?e si? okaza? ?le zrobione

Odp: Moje 1 temple

Niczym sobie pozwol? sobie oceni? twoj? prac?, a zatem- kwadrat, g?wno i nic wi?cej, praca(nie wiem czy mo?na tak to nazwa?) jest na bardzo s?abym poziomie(ni?ej ju? nie mo?na), przeczytaj par? poradnik?w i dopiero we? si? do pracy(albo nie, nie bierz si? b?dzie lepiej tak dla Ciebie).

up# Sp?jrz na swoje prace czepiasz sie ka?dego tematu z pocz?tkuj?cymi nie potrafisz przyj?? krytyki a krytykujesz innych. -.- ?enada.

2x Up?
Zamiast pom?c cz?owiekowi, podnie?? go na duchy, poradzi? to wy odrazu krytykujecie.
(ni?ej ju? nie mo?na)
On jest o wiele lepszym maperem ni? ty w swoim temaciku.

Top#
Dodaj 2 ss.
Jak na 1 temple jest ok. Lecz temple powinno sta? w mie?cie a nie by? odludnion? wysp?. Dodajesz nie potrzebne przedmioty typu: Ten grzyb, i ten "kwiat" z r??owymi czym? ; d. Troszk? najeba?e? tej natury. Zmniejsz j? troch? a b?dzie lepiej.
Spr?buj zmieni? kszta? temple bo jakie? takie dziwne jest.
Powodzenia : )

Down#
Nie przejmuj si? nimi. Samemu widz? jak mapuj? a gadaj? bzdury i pr?buj? sprowadzi? ci? do ich poziomu.
Mapuj, Mapuj. Dojd? do perfekcji :)
Dodaj byle jaki 2 ss do 1 posta bo dadz? ci warna : (

Ostatnia edycja:

argh 2 ss'a tego temple nie b?dzie, zapomnia?em zapisa?, ale zrobi? nowe: par? budynk?w wok??, mnie ukwadrace i zmniejsze ilo?? natury :P

up
dzi?ki za rady i podniesienie na duchu, bo po pierwszych 2 postach lekko si? za?ama?em (dop?ki nie spojrza?em na ich 1 prace)

fireworm

Powiem tak nie jestem
krytykiem lecz s? prace o wiele lepsze.
wiem ?e dopiero zaczynasz prace mapeera ale.....

powiem ci tak przeczytaj
kilka poradnik?w popracuj na sucho z map?.
nie spiesz si? masz wiele czasu :P

i pami?taj krytyka to nic innego
jak forma ocenny wystawiaj? j? gracze
kt?rzy przewa?nie nie umiej? nic zrobi?. :P

1 krytyka = 1 krok w prz?d w twojej karierze. :P

Panowie @up si? czepiaj?, a sami
umiej?. Oczywi?cie nie m?wi? tu o [USER]Pat2[/USER] i [USER]kools[/USER]

-Wszystko ?adnie tylko co gracz zrobi po wyj?ciu ze ?wi?tyni (b?dzie p?ywa??)
-Nie pierwszy raz to pisze "mieszaj pod?o?a"
-Wn?trze budynku jest do?? puste i monotonne.
-Popraw wej?cie do ?wi?tyni
-Ozd?b ?ciany.

Taka rada:
Patrz na prace innych lub znajd? sobie nauczyciela

To by by?o na tyle

@edit

[USER]Kools[/USER]
No wiesz ale krytykowa? nie mo?e kto? kto nie potrafi przyj?? krytyki do swoich prac ;p

Ostatnia edycja:

Po Pierwsze! Nie U?waj opcji [size] <prosi>
?adnie zrobi?e?. szkoda, ?e zrobi?e? kwadratowe temple. A og?lnie natura fajna.
Oceniam j? na [evil]7/10[/evil]
Pozdrawiam

PS: Przeczytaj poradniki a b?dziesz dobrym mapperem ;] <pomy?la? z nadziej?> ;p

Ostatnia edycja:

Jeden Wielki Kwadrat... Tak mog? si? wypowiedzie?. Pomiesza?e? wszystkie style natury bo jak dla mnie nie pasuje mi w niej nic... Powiedz mi dlaczego nie sko?czy?e? pracy, a dajesz je na forum??? Nie rozumiem tego :/ Chcesz wiedzie? co s?dz? o kawa?ku twojej pracy czy nie wola? by? us?ysze? co s?dzimy na temat ca?ej pracy? Nie wiem nie kumam tego, ale spoko... mapka nie sko?czona czyli co ja mam tu ocenia? po?ow? praczy czy mo?e pocz?tek??? x.x'... Natura do niczego, Twoje Temple tak samo, jeden wielki prostok?t... Wn?trze tego budynku jest ubogie nie ma ?adnych urozmaice?... Jednym zdaniem, nic szczeg?lnego... Je?li tak naprawd? chcesz s?ysze? og?ln? opini? o twoich pracach to chocia? je sko?cz bardzo bym prosi? <zawiedziony>...
Szukaj porad na forum, czytaj poradniki...

Ocena: 1,5/10. (na zach?t? i motywacj? do ko?czenia prac, ?wiczenia oraz czytania poradnik?w...)

up#
pierw m?wisz kwadrat potem prostok?t ?
co? z tob? nie tak ? bra?e? co? mo?e? ; o
czywi?cie nie sko?czy?em, wystawi?em moje dzie?o na forum poniewa? wole nie doka?cza? czego? co mo?e si? okaza? ?le zrobione
Czytanie ze zrozumieniem si? k?ania.

Top#
Czekam na prac?. : )

Hm... Dla mnie jak na 1 temple to fajnie tylko ?e po...
I. Kwadrat - ale to nic przeczytasz kilka poradnik?w i bd lepszy (na tibia.net.pl zbytnio du?o ich tu nie ma szkoda)
II. za du?o troch? napacika?e? tej natury.
III. nie doko?czy?e? mr?wek.
IV. Zbyt si? skupiasz na detalach nie potrzebnie dodajesz wszystkiego po trochu {nie potrzebne s? tu: Gryby ;D, te kwiatki ry?owe i kamienie nie zbyt tu s? przydatne bo nie ma ?adnych woko?o g?r -.-.

Pozdrawiam: GoD Liver

Ostatnia edycja:

up#
pierw m?wisz kwadrat potem prostok?t ?
co? z tob? nie tak ? bra?e? co? mo?e? ; o
Czytanie ze zrozumieniem si? k?ania.
Top#
Czekam na prac?. : )

Ka?dy kwadrat jest prostok?tem! Nie znasz tego twierdzenia w matematyce? ;o

Po choler? wstawia? nie sko?czone prace? Powiedz mi kole? gdzie tu sens i logika???

Ja bardzo dobrze wiem co napisa?em bo ku**a przeczyta?em opis pracy... x.x'

Ostatnia edycja:

Jeden wielki kwadrat! Jak na temple to jest troch? za du?e (jak dla mnie) :/

Postaraj si? doda? co? w ?rodku. Co? co by pasowa?o do wn?trza.
Spr?buj te? nie robi? takich kwadrat?w bo to nie wygl?da zbyt ?adnie :/
Zmniejsz to temple. Pomieszaj troche pod?ogi gdzie nie gdzie. Na przyk?ad przy ?cianach zr?b kafelki a na ?rodku drewnian? pod?og? i odgrod? to ?adnie tymi metalowymi paskami :)
P.S. Inaczej tego nie umiem nazwa? :)
My?l?, ?e je?eli zastosujesz si? do tego co napisa?em, na pewno wyjdzie ci ?adniejsza ta praca.

Ocena 3/10

Pozdrawiam,
Marlus

S?abiutko tak jak up. Kwadraty.

@up
Nie oceniajcie tego tak ?le bo cz?owiekowi robi si? smutno.

Moim zdaniem jak na 1 raz bez czytania tutoriali, wielu pr?b to i tak ca?kiem dobrze..
Moja 1 praca jest o wiele gorsza.. Ja ci proponuj? troszeczk? urozmaica? prace, dawa? wi?cej natury... ;)

Og?lnie praca bez jakiego? wi?kszego pomys?u. Mniemam, ?e raczej zbyt du?ego do?wiadczenia w mappowaniu nie masz dlatego te? nie b?d? Ci? surowo ocenia?.
Radz? aby? poczyta? troch? . Zawsze mo?na wybi? si? wy?ej, a wi?c nie zniech?caj si? i staraj si? jak najwi?cej ?wiczy? i wykorzystywa? nowo poznan? wiedz?.

Moim zdaniem mapka nawet jest ?adnie zrobiona.Tylko temple troche takie kwadratowe ale wyspa wygl?da og?lnie ?adnie.Jak na 1 mapke to nawet dobrze ci to wysz?o sam pewnie gorzej bym to zrobi?.
Ocena : 6/10

Status
Zamknięty.
Do góry