• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moja Przer?bka Evo 8.10

Status
Zamknięty.

Maly Simon

User
Liczba reakcji
1
Witam Serdecznie wszystkich U?ytkownik?w i Administrator?w :)

Chcia?bym wam zaprezentowa? moj? (przer?bk?) Evo 8.10.
No To do dzie?a :)

Screens :

Temple
templesh.png

Temple +1
temple1.png

Temple -1
temple1i.png

Depot
depowj.png

Trainers
trainersw.png

Hunter Trainers
palltrainers.png

Pocz?tek Boss Quest
pocztekbossquestu.png

Boss Quest
czcbossquestu.png

Final Room Boss Quest
itemsbossquest.png

Exp Hero 1
exphero1.png

Exp Hero 2
exphero2.png

Exp Hero 3
exphero3.png

Dzi?kuje za po?wi?con? mi uwag?, mam nadziej? ?e si? podoba?o :)

Prosz? o szczere oceny.

Podrawiam Ma?y Simon

:D:D:D

Odp: Moja Przer?bka Evo 8.10

naprawde fajny edit chetnie bym zagral na takiej mapie 10/10

Greatz.. Cho? nie jestem fanem edytowanych map bo to nic od siebie...
To musz? Ci przyzna? ,?e ta mapka jakie? wra?enie na mnie robi.
Dlatego musz? Ci pogratulowa? ,aczkolwiek mo?e spr?buj zrobi? w?asne miasto da? co? od Siebie bo z edytowa? map? ka?dy potrafi..
?ycz? zapa?u do jeszcze lepszych prac(w?asnych). ;)

sioter5 Dziekuj? za szczer? odpowied?, potrzebowa?em takiej.
To s? moje pocz?tki w mappingu i mam nadziej? ?e zdob?d? wi?ksze do?wiadczenie.

Galla Galla je?eli masz umieszcza? takie posty dla nabicia licznika post?w to podaruj sobie ...

Je?eli chcesz si? lansowa? to ci nie pyka. Mapa jest nadzwyczajnie amatorska zwracaj?c uwag? w dodatku ?e to protok?? 8.10. Fuul autoborder , nieestetyczna mapa ja osobi?cie na tym w ?adnym wypadku bym nie zagra?.

Nie za ?adnie Ci to wysz?o, du?o item?w nie pasuje, powstawiane s? w miejsca gdzie nie powinno ich by?, s? u?ywane za cz?sto, w innych miejscach znowu brakuje szczeg???w.
S?abo 2/10

Powiem tak z?y kierunek wybra?e?.!!!
0/10 jak mi jeszcze powiesz ?e robi?e? to d?u?ej ni? 24h to z krzes?a spadn?. Bez urazy zabierz si? za co? innego Mapperstwo nie jest dla ciebie, trzeba mie? to co? :P -.- A ty tego nie posiadasz, przykro mi i Bye

Niestety Ale Bardzo S?abo... Poziom Full Amator 2,5/10 tak oceniam twoje prace ! Dlaczego ? Poniewaz wszystkiego nawolone,same kwadraty,ma?o detali itd. Poczytaj troche poradnik?w popatrz na prace innych i wtedy bierz sie za przer?bki Evo. Pozdrawiam Thunders/Fikusek ; ]

Zdecydowanie nie. Pod temple jakimis swiecacymi drzewkami narzygane, jakies dziwne krzaki. W

miescie w pizdu tego czerwonego zwisu ,ktore paskudnie wyglada. Na 2 zdjeciu na drewnianym moscie

pojawia sie ziemia, tego to wogole nie moge pojac. Poczatek Boss Quest: Mysle ze jest to jawieksza

porazka: piasek, zelen na scianach, drwniane sciany, ogien na drewnianych scianach, suche pnacza, obok

ktorych rosnie bambus, czasamia pojawiaja sie kawalki jakiegos zelastwa na tym suchym gownie. Na

dodatek na poczatku gdzie znajduje sie teleport powrotny postawiles skore misia polarnego na piasku. Tu

palmy, tam ogien, tam suche pnacza jak w Australi na pustyni, tam jakas energie, tu piekna roslinnosc

ktora rosnie sobie w jakichs podziemiach na piasku. Exp hero: poczatek z jakies trawy jakby mial byc to

poczatek do jakich? bajecznych lasow. Oczywiscie styl miasta pustynnego, w ktorym rosnie sobie trawka i

piekne drzewka, a zaraz droga ze spekanej ziemi. No coz powiem tylko tyle: miasto cie wogole nie wyszlo,

exp hero wyglada jakby ktos najadl sie kielbasy a potem podgryzl szpinakiem, Boss Quest - wyobrazalem

sobie demoniczne podziemia z czachami, czaskami trupow, a tu dup - pisaek. AAA!!! Jeszcze jedno czego

nie zauwazylem, a mianowicie w srodkowiej czesci depo zrobiles przecudne polaczenie piaskowych plyt

chodnikowych, stali oraz drewna. Na dodatek tego bylo malo, sciany gdzie nie gdzie w depo ozdobiane sa

krzakami, a wychodzac z depo nad glowa zobaczymy liscie. W tej mapie jest pelno narzyganego gowna,

nie wiem po co??? Swoja nauke mappowania powinienes rozpoczac od trawy, gdzie nie gdzie jakas wode

walnac, jakies jeziorko czy co, kamienne mury, lub ceglane albo betonowe z dodatkiem drewna jak domki

w thais. Ogolnie chodzi mi zebys zrobil swoja pierwsza mape z podstawowych pudulcow, a nie chuj wie

czego.​

Ostatnia edycja:

Nie 'OD?WIE?AJ'
tylko wrzu? co? nowego ..
Bo wszyscy Ci co chcieli si? udzieli? na temat Twojej pracy ju? to zrobili.

podszkol Ortografi?...

Ostatnia edycja:

Typowy mapping dla exp'?w 999999. Nic ciekawego, nawalone, straszne kwadraty, zero klimatu.

E E E E
To jest mapa ?
Ja bym tego na forum z 5 promilami nie wrzuci? ;/
Naprawde powiadam ci lepiej usun te zdjecia i dodaj jakies nowe, z nowej pracy ( ew edycji chociaz to i tak nonsensowne ) bo to jest SYF ;/
Nie chce obrazac nikogo ale to jest slabe ;/ Bardzo s?abe takie jakies sweet lofcia etc.

W tym dziale prezentujemy swoje prace (pixelart, skrypty, grafik? i inne jak np .pic). Tutaj nie umieszczamy map.

Oto cytat punktu regulaminu..Zorientowa?em si? dawno z nadziej? ?e moderator co? zrobi ale autora trzeba ukara? upomnieniem a temat przenie?? do dzia?u Mapping.

Status
Zamknięty.
Do góry