• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moja pierwsza praca. Jaskinia do expa.

Status
Zamknięty.

roxisq

Active User
Liczba reakcji
0
Witam!

Jest to moja pierwsza praca jaka zrobilem wiec prosze o krytyke, oraz podpowiedzi co mozna by zmienic, co dodac itp. oraz oczywiscie prosze oceniac.
Jest to expowisko w ksztalcie podobne do pentli dzieki czemu nie trzeba czekac na resp bo mozna robic tzw. osemke

Mapa pod tibie 8.5

No i calosc

Odp: Moja pierwsza praca. Jaskinia do expa.

Pod jak? tibie ?

Og?lnie nie najgorzej ale za du?o tych martwych cia? (jak dla mnie).
Troszk? tak chaotycznie na rzucane r??nych element?w.

No ale jak na 1 prace to gj 8/10.

~~Odswiezam~~

Ludzie komentujcie ; d

Troch? monotonne te drzewa i czarne kamyki (?) Przyda?yby si? jakie? ciekawe elementy. Og?lnie nie jest ?le. 5/10

Na 1 prace to tak ?rednio. Tak jak kolega powiedzia?- monotonnie. Wsz?dzie to samo. Szczerze to du?o czasu ta mapka Ci nie zaj??a.

//Rybak

Prosta praca troch? przy s?abe to ju? jest, kamieni nic nie ma, krzak?w ?adnych, drewna nic tez nie widz?, takie co? mo?na zrobi? w ci?gu paru minut.

Wod? przyda?o by sie miejscami doda? da?o by to inny klimat pracy, popatrz na poradniki przed robieniem pracy

52458195.jpg

Ostatnia edycja:

up
jak p?jdziesz na rl tibi do jaskini i te? powiesz do profesjonalnych maper?w za ma?o krzak?w ?
praca og?lnie dobra 9/10
bo na taki klimat jest za ma?o widocznych drobiazg?w

@Glizdor
Ro?lina wodna? LOL. o ile wiem ten sprite to jagged rocks.

@temat
nie jest zle. i tak lepiej ni? po?owa exp?w z obecnych server?w evo.

@Glizdor
Ro?lina wodna? LOL. o ile wiem ten sprite to jagged rocks.

?a? wykaza?e? sie pami?ci? jak to sie nazywa a mo?e sprawdzi?e? mi si? akurat nie chcia?o wiec byle co napisa?em.
Jak dla mnie sporo b??d?w.

@Dtp
Nie por?wnuj tego do Papy RL Map bo tam jest exspowisko pod miastem i szczerze wygl?da to tak jak powinno czyli dobrze, a miejscami jest woda i ro?linno??. A W TEJ PRACY JEJ NIE MA

Twoja jaskinia niezbyt mnie zaciekawi?a.Za du?o nasrane tam jest.Miejscami niekt?re elementy kompletnie nie pasuj? do siebie.Mog?e?, jak ju? tam zastosowa? jak? law?, doda? wi?cej kamyczk?w, piasku, kamieni.
5/10 - za ch?ci.
Pozdrawiam,
Arts

Hmm, to wygl?da jak jedna z moich prac gdy zaczyna?em, tzw ?semka :rotfl:
?wicz, ?wicz i jeszcze raz ?wicz ! ( wi?cej szczeg???w, zamiast schod?w to ta ' plama ' do ropowania :D

4/10

Za szerokie tunele, do?? pusto. Za du?o tych stalagmit?w, i tych czaszek. Ma?o urozmaice? terenu i brak wi?kszych element?w.
4/10

moim zdaniem ta mapa wyglada tak jak ka?da jaskinia na rl tibi nudna... Jest wiele jaki? gdzie co? si? dzieje najgorzej nie jest 6/10

za szerokie tunele , duzo tych malych wulkanik?w i tych kamieni itp. malo element?w zwiazanych z jaskinia 5/10

Status
Zamknięty.
Do góry