• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moja pierwsza mapa :) 08.04.2010

Status
Zamknięty.

Don Xanio

User
Liczba reakcji
1
Witam wszystkich mapper?w i nie tylko !.

Chcia?bym Wam pokaza? cz??? mojej pierwszej mapki , jest to podziemne City . :D (z nowymi pomys?ami b?d? j? edytowa? i robi?.)

Na razie tylko sze?? ss'?w

Depo

Bar :

?wi?tynia :

Sprawn 1 :

Sprawn 2 :

Klan Ork?w :

komentujcie jak mi wysz?o itd. :P

Notka moderatorska:
Przenosz?. Nast?pnym razem prosz? o bardziej sprecyzowane tytu?y temat?w.

Odp: Moja pierwsza mapa :) 08.04.2010

Praca s?aba Amatorska Zero Wyobra?ni. -.- Same kwadraty, ?adnych detali (dywan?w,zas?on,Zniczy w Depo). Bar bardzo Skromny i pusty. Zr?b na nim lad? i po??? tam jakie? napoje czy co?. ?wi?tynia pusta i kwadratowa Nic tam nie ma. Zaro wyobra?ni masz? Woda ko?o baru nie jest wykorzystywana w Podziemiach.
Sprawn
(Jak to nazwa?e?). Tam si? zaczyna zabawa. Zero kamieni,ro?lin,wody. same kwadraty (sory ?e si? powtarzam.) U mnie nie usprawiedliwisz si? ?e jeste? pocz?tkuj?cy. Poczytaj ten poradnik mo?e do czego? dojdziesz -.^:> Moja ocena to 1/10 -Zaj??o Ci to 5 minut ;>

Te mapki s? najgorszymi jakie widzia?em. Wsz?dzie pusto bez ?adnego szczeg??u. Wsz?dzie bezsensownie u?yty autoborder i ?le wszystko zrobione. 0/10 Same kwadraty

Pustawo wsz?dzie jak na m?j gust. Musisz robi? otoczenie pod dany klimat, a nie tylko podziemia a w nim stworki. :) Taka ma?a rada, r?b mapy tak, jak ty by? chcia? ?eby one wygl?da?y. Czyli takie na kt?rych sam ty by? gra? i by ci si? podoba?y itd. U?yj wyobra?ni.
Ocena: powstrzymam si? od oceny :P Poczytaj poradnik?w troch?.

Klan ork?w? Nie ma ?adnych drzewek lawy przedzieraj?cej si? przez ziemi? a P.S My?lisz, ?e jak dasz na ca?? mapke (expowisko) orka 5x to jest ok-. 0/10

Pusto, kwadratowo, pusto, kwadratowo, pusto, kwadratowo...

Widzia?e? kiedy? Temple, w kt?rej p?ywa lawa ?
Co do tego niby "Klanu ork?w" to jak dla mnie tych ork?w jest troch? przyma?o. Na Twoim miejscu zrobi?bym im jeszcze jakie? obozowisko.

Co poprawi? ?
Nic, najlepiej wszystko usu? i zacznij od nowa.

Pozdro

to tylko mo?na usun?? ..
s?dz?, ?e nawet ja bym zrobi? lepsz? mape [a nie znam si? na tym ani troch?]
spawny i klan tam nic nie ma ...
mapa nawet si? nie nadaj? na ots z expem 99999999999999x

ocena 0.5/10 dlatego, ?e jeste? pocz?tkuj?cym

pozdro

Nie, bo to nawet nie o to chodzi. Na pocz?tku radzi? bym ci si? zabra?, za tworzenie mniej warto?ciowej oraz trudniejszej rzeczy jak? jest mapa. Wiadomo, mapa - mo?na to r??nie odbiera?, kawa?ek expowiska, lub ca?o?? tzn. miasto itd. :-) Ty niestety zacze?e? od dupy strony, ?e si? tak wyra??. ;-) Z pocz?tku powiniene? zacz?? od mniejszych rzeczy, typu expowisko, no nie wiem, natura, bagna etc. i uczy? si? wraz z poradnikami. :-) A ty wyp?yne?e? na g??bok? wod?, my?l?c, ?e ci to dobrze posz?o. :-P Owszem, zawsze jaka? nadzieja jest, ale wierz mi, nie osi?gniesz sukcesu, puki nie b?dziesz trenowa? i si? uczy? (czyta? poradniki). :-) W twojej pracy, niestety wszystko jest do poprawy. :-) Jeszcze wiele przed tob? je?li chcesz zosta? mapperem. :-P Powodzenia!

No kiepsko ch?opie ci posz?o.Ale za ch?ci daje 2/10

Mapka w og?le nie ma szczeg???w (kamyczk?w, r??norodnych pod?o?y)
Te coal basin'y da si? przesuwa? (u?ywaj tych z zielon? podstawk?)

Korytarze s? za bardzo kwadratowe, w DP brakuje PZ,
Odpal sobie tibiaearth, i poogl?daj jak dajmy na to Kazordoon wygl?da na RL. Na pocz?tku troch? pokopiuj, a potem we? si? za robienie czego? samemu.

Status
Zamknięty.
Do góry