• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moja 2 praca Wyspa (oceniajcie)

Status
Zamknięty.

artur2100

New User
Liczba reakcji
0
Odp: Moja 2 praca Wyspa (oceniajcie)

Zaczn? od tego aby? na przysz?o?? w temacie nie pisa? moja 2 praca, moja 666 praca, tylko bardziej co ta praca przedstawia.
Sama wyspa s?aba, wida? ?e by?a wykonana autoborderem, przynajmniej tak wygl?da poniewa? kszta?ty s? s?abe. Natura s?abiutka, brak detali, przyda?o by si? wi?cej trawki. Wod? co masz w tym stawi? u?ywa si? bardziej w podziemiach. Og?lnie radz? poczyta? par? poradnik?w no i po?wiczy?. Powodzenia.

Pr?bowa?e? pokaza? tutaj r??ne rodzaje mieszanin natury.W pierwszym screenie po co dodajesz traw? typow? z Tiqunady? Ona tutaj nie pasuj? do tego klimatu, najbardziej jest stosowana przez ma?? rzesz? mapper?w, kt?rzy chc? map? upi?kszy?.W twoim przypadku nie musisz jej u?ywa?.Patrz?c na twoje pracy mog? stwierdzi?, ?e natura, wy detalowanie terenu le?y u Ciebie.Polecam Ci poczyta? poradniki i wtedy zacz?? robi? ?adne mapki.

Pozdrawiam

Mi si? podoba. Tylko radz? przyk?adnie wi?ksz? wag? na szczeg??u.
Ocena:
7/10
;)

Gdyby nie to, ?e jest bardzo du?o zrobione AB to by?oby nawet, nawet...
Nie podoba mi si? te? bardzo to, ?e Na jednej wyspie mieszasz kilka natur. Na jednym ss'ie widz?: drzewa, kt?re stawia si? w d?ungli, traw? z d?ungli, bagna, kawa?ki pustyni, wod?, kt?r? zazwyczaj daje si? w podziemiach lub jakich? ?ciekach / wodoci?gach, oraz drzewa, kt?re zazwyczaj stawia si? w zwyk?ym lesie. Zrobi?e? z tej pracy, szczerze m?wi?c, niez?y "misz masz".
Radzi?bym Ci jeszcze zrobi? co?, aby na tym "morzu" nie by?o tak pusto.

Ocena:
hmmm... 3/8

Pozdro.

Status
Zamknięty.
Do góry