To przez rap, muzyke dla debilizmu tworz?cego spo?ecze?stwo, mikrofon nie dzia?a w danym komunikatorze, czy w og?le, je?eli w danym komunikatorze, to sprawd? opcje komunikatora, je?eli w og?le, to sprawd? czy nie jest wyciszony w komputerze, lub na s?uchawkach czy na kablu
Wszystko jest pod??czone nale?ycie, mikrofonu nadal nie wykrywa, a nie mam ?adnego przycisku do wyciszenia, poza tym jakbym wyciszy?, to i tak by system mikrofon wykrywa?. Dalej prosz? o pomoc, a nie tylko sprawdzanie tego i tamtego.
Spr?buj pogrzeba? w tym menad?erze audio(w ikonach na pasku obok godziny jest), wy??czy?/w??czy? wykrywanie panelu przedniego o ile do niego pr?bujesz pod??czy? mikrofon, spr?buj jeszcze pod??czy? go z ty?u(zak?adaj?c ?e nie jest to laptop)
Edit: Mam ten sam system operacyjny i ten sam problem, pod??czanie mikrofonu z ty?u jest wykrywane, z przodu ju? nie ale skoro dzia?a z ty?u to m?j problem rozwi?zany.
Tak, wi?c to rozwi?zywanie problem?w nic nie da?o, a komputer mam stacjonarny. =/ Panelu przedniego nie mam, nie pytajcie dlaczego bo nie wiem, jest miejsce na panel ale panelu nie ma. ^^
Nic nie dzia?a =/!!!!
//Dobra, prawdopodobnie s?uchawki lub gniazdo mam popsute, dosta?em profesjonaln? odpowied? wi?c dzi?kuj? za pomoc. =/
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.