• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Michael Jackson

Status
Zamknięty.

micrusek95

User
Liczba reakcji
2
Lubicie Piosenki Michaela jacksona??: Ja je uwielbiam :))
* "Don't Stop 'Til You Get Enough" (1979)
* "Rock With You" (1979)
* "She's Out Of My Life" (1980)
* "Billie Jean" (1983)
* "Say Say Say" duet z Paulem McCartneyem (1983)
* "Beat It" (1983)
* "Thriller" (1983)
* "Human Nature" (1983)
* "We Are the World" (1985)
* "Bad" (1987)
* "The Way You Make Me Feel" (1987)
* "Dirty Diana" (1988)
* "Man in the Mirror" (1988)
* "Another Part of Me" (1988)
* "Smooth Criminal" (cztery wersje) (1988)
* "Leave Me Alone" (1989)
* "Liberian Girl" (1989)
* "Black or White" (1991)
* "Remember the Time" (1992)
* "In the Closet" (1992)
* "Jam" (1992)
* "Who Is It" (1992)
* "What's Up WIth You?" z Eddie Murphy (1993)
* "Give in to Me" (1993)
* "Will You Be There" (1993)
* "History Teaser" (1995)
* "Scream" (1995)
* "Childhood" (1995)
* "You Are Not Alone" (1995)
* "Earth Song" (1995)
* "They Don't Care About Us" (cztery wersje – dwie wersje teledysku nakr?conego w Brazylii i dwie wersje teledysku nakr?conego w wi?zieniu) (1996)
* "Stranger in Moscow" (1996)
* "Blood on the Dance Floor" (1997)
* "Ghosts" (1997)
* "Cry" (2001)
* "You Rock My World" (2001)

Odp: Michael Jackson

bosze jak by on nie umar? dalej by? s?ucha? hip-hop itp. ?al mi takich jak ty...

bosze jak by on nie umar? dalej by? s?ucha? hip-hop itp. ?al mi takich jak ty...
Own3d.
Ja osobi?cie mam 2 p?yty Jacksona, fajna muzyka, ale wol? sw? ulubion? : P
ale je?eli chodzi o jego piosenki kt?re najbardziej lubia?em s? to:
1. One Day In You Life
2. Got To Be There
3. Ben
4. Rockin Robin

Aff.naab.

Ja lubi? tylko Black or White i Earth Song.

A ulubiona p?yta to Dangerous ;p

Ja te? lubie jego piosenki :
Bille jean , black or white , heal the world ,

Mi si? one podobaje jak nie jednemu :D

Thriller to najfajniejsza p?yta, og?lnie z przeboj?w to Ghosts, Cry oraz Heal the world, wed?ug mnie to najlepsze songi MJ'ta.:up:

Black or White.Wiem dlaczego tak to si? nazywa :D

On by? na opcz?tku czarny :D
I si? zrobi? na bia?o =)

prawde mowiac przyznam sie tak wlasnie bylo
ale po jego smierci zaczalem przesluchiwac jego piosenki i okazalo sie ze wiele jego utworow juz oddawna slyszalem i naprawde naprawde lubialem ale nie wiedzialem ze to jego ;))

wydaje mi sie ze mj ma w sobie tez cos z hh jego podklady nawet w jego nowych utworach sa old schoolowe za to tez go lubie bo nie lubie brzmienia techno

Ludzie po jego smierci dopiero go poznali bo zaczeto go pusczac prawie wszedzie
wczesniej nikt nie puszczal jego piosenek i nikomu nie chcialo sie siasc i ich przesluchac

osobiscie lubie
Bad
beat it
dirty diana
i najlepsza Smooth criminal

Najlepsze w Michaelu by?o to i? do ka?dego utworu mia? teledysk :)
(zazwyczaj by?y to teledyski z jego "pro dancingiem"

Najbardziej podoba?y mi si? takie przeboje jak :
BAD-
Billy Jean , ten utw?r powinien ka?dy zna? :

Szkoda ?e podda? si? w trakcie trasy koncertowej ;/

Pozdrawiam
ADI_ADI

Ostatnia edycja:

Dlaczego po ?mierci ludzie go tak polubili?
Brak mi s?ow na ciebie, przykro mi z powodu twojej choroby. Ludzie kt?rzy byli jego fanami, maj? teraz wiekszy kryzys i lubi? sobie powspomina?.

#Temat
Nie lubi? jego muzyki i jego samego, niewiem jak wy ale ja nie przepadam za przemalowanymi ma?pami. Muzyke te? mia? nie ciekaw? jak dla mnie, wi?c i nie prze?ywam nad jego R.I.P'em.

Nie przepada?em za nim... dziwi mnie autor tego 'tematu', zapytanie czy co? si? lubi jest nie na miejscu, lubi? to mo?na zup? pomidorow?, on nie by? od tego ?eby go lubi?. Potem wymieni?e? jego piosenki i koniec... co to w og?le ma znaczy?? ty si? z nasz na?miewasz? napisa? by? co? o nim jak?? jego historie ?ycia, cokolwiek... nie postara?e? si?.

Co do samego Jacksona... przemalowany murzyn nadal b?dzie murzynem (bez obrazy ale tak mi si? napisa?o) tzw. bia?y murzyn. Zero szacunku dla niego w tym wzgl?dzie, ?e tak to ujm? B?g chcia? ?ebym by? czarnym to b?d? czarnym nic mi do tego. Jego piosenki to co najmniej g?wno wed?ug mnie oczywi?cie. Nic mi si? z nich nie podoba?. Ale nikomu nie ?ycz? ?mierci, a to ?e kto? umiera nie jest dla mnie jakim? tam szcz??ciem.
Co do tego ?e wszyscy si? obudzili po jego ?mierci to jest racja - niedawno pedofil teraz kr?l... pozdrawiam wszystkich dwulicowc?w (?e tak to ujm?) - ja taki nie by?em i nie b?d?.

Pozdrawiam Bolmex

Zawsze tak jest, ?e artyst?w w pe?ni docenia si? dopiero po ich ?mierci (tak samo, jak wszystko inne docenia si? dopiero po utracie tego czego?). Michael Jackson by? bardzo wa?nym ogniwem w ?a?cuchu muzyki Pop, tylko, ?e dopiero teraz dotar?o to do wszystkich. Za jego ?ycia ludzie gonili za sensacjami odno?nie jego osob?, mieszali go z b?otem i oskar?ali o wszystko, co przysz?o im do g?owy. Teraz, jak ju? wspomnia? kto? wy?ej, z pedofila zrobi? si? kr?l. To w sumie normalne, tak jest skonstruowany ludzki umys? i nic na to nie poradzimy. Je?li o mnie chodzi, to za ?ycia Jacksona wiedzia?em o nim tylko tyle, ?e "gdzie? tam istnieje, ?piewa i ta?czy". Nigdy nie s?ucha?em jego muzyki i nadal tego nie robi?, chocia? przez to, ?e teraz wsz?dzie mo?na spotka? si? z jego tw?rczo?ci? (stacje muzyczne nagle si? obudzi?y), kilka piosenek wpad?o mi w ucho.

Ma?y policzek dla wszystkich hipokryt?w:

Pozdrawiam.

Podoba mi sie jedna piosenka michaela jacksona
- Smooth Cryminal

Status
Zamknięty.
Do góry