• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Miasto w ?wiecie rpg ^^

Status
Zamknięty.

zarzyk

Active User
Liczba reakcji
1
Witam przedstawiam Wam moj? drug? prac?.
Screeny przedstawiaj? g??wne miasto na otsie rpg :)
Zapraszam do Komentowania
beztytuu2bp.png

beztytuu1bb.png

beztytuu5b.png

beztytuu4r.png

beztytuu3nd.png

Oceniajcie b?d? wdzi?czny :)

Odp: Miasto w ?wiecie rpg ^^

Nie za bardzo mi si? to podoba, wida? spore u?ycie autoborder?w, co nadaje mapie brzydkiego efektu. Staraj si? robi? bardziej kr?te drogi, k?a?? wi?cej krzaczk?w i ro?linek, og?lnie wi?cej k?pek traw co jest baardzo wa?ne.
Pozdrawiam!

Witam

1. Mapka spora, ?adna, miejscami pustawa. Mapke okresli?bym jako typowo tibijsk? - niestety brakuje jej troch? smaczku i klimatu. Jako ca?o?? prezentuje si? dobrze lecz jest troche nudnawa.

2. M?g?by? troch? poprawi? natur?, i zagospodarowa? puste przestrzenie. Ma?o jest te? szczeg???w. Z tego co widz? na pd-zach jest jaki? zamek - m?g?by? zapoda? screena?

3. Z tym statkiem przesadzi?e?, je?eli ma s?u?yc do przenoszenia sie na inne tereny (o co pewno chodzi) to zbyt daleko nie doplynie. Zr?b jakie? przejscie dla statku i moze powieksz port - bo nie bedzie w stanie zawroci? nawet. :p

Stara?em si? zagospodarowa? miejsce ale mi jeszcze to do ko?ca nie wychodzi ^^ nied?ugo wrzuc? reszt? moich prac b?dziecie mogli ocenia? :) dzi?kuj? za komentarze

@Edit
Kraw?dzie zosta?y ju? poprawione, dzi?ki za dostrze?enie tego b??du ^^ :) a te filary przed dp to s? te nowe tiles, takie czerwone :) po prostu w map editorze tak jest zrobione :)

Ostatnia edycja:

Nie podoba mi si?, a dlaczego?
1. W pierwszym screenie w tym domku nie ma kraw?dzi w pokoju
2. Na drugim screenie w depo kratke przed skrzynka sie wej?? nie da.

Jakby? to poprawi? by?o by super

Autoborder to najgorsze g?wno jakie mo?e by? w ?wiecie mappingu. Prace nie s? doskona?e. Za du?o tutaj tych kwadratowych budynk?w. No i brakuje mi pomys?owo?ci lub czego? super ; D. Staraj si? odpowiednio montowa? ze sob? rzeczy bo nie wszystko pasuje tak jak powinno. Staraj si? unika? tego autobordera bo to g?wno nad ...
Pozdrawiam

P.S
Czy tylko mi wydaj? si? ?e wypalam si? w s?ownictwie ??

#up wszystko ok dzi?kujemy za komenty

a co do pana co to napisa?:
2. Na drugim screenie w depo kratke przed skrzynka sie wej?? nie da.

TO JEST CZ?OWIEKU TILES !!!!! A NIE B??D

Nie podoba mie sie tak
1ss.Pajenczyna w statku, oraz przejscie przez woje na 2 strone
2ss.za duzo miejsca pomiedzy kosciolem a budynkami
4ss.te same kamienie w tym samym rzedzie niedopuszczajace do przejscia to srodka (lepsze byly by jakies kraty)

Ocena 6/10

Taka sobie.
Moim zdaniem za "sztywna" powiniene? j? troch? rozci?gn?? bo jest za bardzo kwadratowa...
Jak dla mnie to zrypa?e? z tym statkiem.
statek powinien by? otoczony wod? a nie ?cie?k?... w ko?cu to mapa RPG
5/10 wida? ,?e si? napracowa?e?.

Status
Zamknięty.
Do góry