• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Mefix Design

Status
Zamknięty.

Bubin

Senior User
Liczba reakcji
164
Moja nowa galeria.
W tym miejscu krytykujcie do woli, mnie to wali ;)
btw. je?eli zamierzacie krytykowa? to podawajcie b??dy, przynajmniej w nast?pnej pracy b?d? wiedzia? na co uwa?a? :)

3357e74dxk2h.png

3720dus8nv3l.png

logoloskopia.png

w pracy wy?ej prosz? nie zwraca? uwagi na napis
prac? b?d? dodawa? jak b?d? mia? wen?.

Odp: Mefix Design

dlaczego nikt nie komentuje :(
4304fa38l5ks.png

Qwa nikt nie komentuje, ale ja was tak szybko nie opuszcz? ;> Dzisiaj si? nawet awatar trafi? ;)
Porcja:
5036yn423wb7.png

50054aotifnj.png

4921pxbna6ow.png

Ja skomentuj? :p Prace og?lnie spoko, kolory dobrze dobrane, nic nie jest upchane na si??. Wed?ug mnie najlepsza praca to ta z anime i "Szpadyzor Records" :)

Wszystko estetycznie wykonane,
wszystko si? da przeczyta?,
nic nie nawalone,
dobre u?o?enie i obci?te grafiki
9/10 - a to dlatego, ?e czcionka przy Spider-Manie jest do kitu

Nie znam sie na tym, ale skomentuje po swojemu.
Niezbyt mi sie podobaja twoje prace. Nie sa tragiczne, ale sliczne tez nie.
To logo tneta... Za duzy kontrast miedzy tym smokiem i napisem a tlem. W ogole z poczatku nie zwrocilem uwagi na tlo, bo ten smoczek odwraca uwage. Jakis taki nie wtopiony czy cos, nie wiem jak pisalem nie znam sie na tym xd
To samo z wczesniejszym logo o-t.pl Chociaz tam juz to troche lepiej wyglada bo nie jest tak kontrastowy kolor.
Sygna spidermana jest nawet nawet, ale ten avek juz troche gorszy. Jakos mnie razi.
A ta ostatnia sygna jest fajna.
Tylko ta pierwsza postac(Tomoki w wersji kobiecej?) jakas taka matowa w porownaniu do reszty.
Naruto fajny(ten z lewej). Ten z prawej konkretnie dowalony jak by dla zartu i nie od tematu. Troche mi nie pasuje. Ale w samych anime tez sa takie sytuacje, ze cos kompletnie nie pasuje i jest dla zartu. Ja moze tego nie lubie zbytnio ale niektorym sie to podoba pewnie.
A ta 3 postac za nic nie przypomne sobie kto to, ze 2 albo 3 mi sie kojaza tytuly i postaci ale nie moge ogarnac ktora to moze byc.
No i tak w ocenach:
Pierwszy post 7/10. Jakos tak temat mi sie nie podoba, ale wykonane niezle.
Logo tnet 5.5/10. Juz pisalem. Ale az 5 bo jak by to rozpatrywac osobno to fajne.
Avek spiermana 4/10
Sygna 6/10
I ostatnia sygna 8/10(moze 8,5?)

Co? na fejsbukow? stronk?:
nafb.png

fb.png

Logo dla otsa
logo-1.png

Nowy Avatar
moja.png

Fajne fajne.
Tylko na tym tle do fb...
Dobra! Ale za to herbatka.
?
Dobra by bylo z prawej strony i by lepiej wyszlo chyba xd
Logo dla otsa? Moglo by byc fajne ale za duzo czarnego :d

Avatar nie jest nie fajny, ale jest chory umyslowo dlatego dziwny xd

Chcia?bym wam pokaza? m?j pierwszy robiony w ?yciu layout.
Mia?erm wiele pr?b , ale w ko?cu co? tam wymy?li?em.
Prosz? nie zwraca? uwagi na napisy, ale nie chcia?o mi si? od nowa zmienia? wszystkiego. Nast?pnym razem od razu wezm? si? za napisy.
Prosz? o surowe karanie ;|
235636mx1u7c.png

O jejciu faktycznie napisy to jaka? tragedia - chi?ska masakra pi?? mechaniczn? przy tym to piku?. :lol:

Praca ?adna, prosta, przejrzysta podoba mi si?, ale wed?ug mnie header m?g?by by? troszk? mniejszy, a menu bardziej dopracowane. 4/5

Samo wykonanie niezle, tyle, ze troche jak by nie pasuje do tematu tibii.
Kwiatki? Drewno? No nie bardzo moim zdaniem.
W dodatku panel logowania na gore bym dal, bo tak powinno byc xd Latwe szybkie logowanie a nie szukanie na dole strony.
Czekam na kolejne twoje prace.

Moim zdaniem wystawiasz bardzo ?adne prace, tylko to ostatnie logo do ots'a mi si? nie podoba, za pusto tam jest , napis i ryj doda?by? tam co? w tle i by?o by git ; )

Nowy layout.
Wydaje mi si?, ?e wysz?o ca?kiem nie?le zw?aszcza patrz?c na to, ?e jest to m?j drugi w ?yciu "portal"
5637dofs9w8q.png

btw.
nie chcia?em ju? dodawa? tekstu i wgl, bo nie wiem jak to u?o?y?. Ale nied?ugo co? wykombinuje.
w "Portal-games.pl" niechc?cy ?le ustawi?em celownik a nie chcia?o mi si? poprawia?.

Layout robiony w 3h? nie mam pojecia xD

Podobaj? mi si? twoje layouty ;]
ale i tak jeden z najlepszych obrazk?w logo otsa ;]

Nie chce mi sie 2 raz tego samego pisac poza tym nie pamietam 2 raz tego samego xd
Ale genealnie tak:
Panel logowania cudo.
Napisy zbyt kolorowe, jak nowe lgo tibii... Lepsze by byly takie jak w panelu te napisy.
I logo bym zmienil, jakies tlo dodac i te postacie powtapiac zeby to ladnie wygladalo, a nie taki kontrast.
Ale ogolnie na prawde fajnie to wyglada.

Jakiego programu u?ywasz?

Layouty s? ca?kiem fajne, ten drugi nie za specjalnie mi si? podoba, ale pierwszy jest jak najbardziej spoko. Logo te? ?wietne, tylko te spidermany mi si? nie podobaj?. Spr?buj z innymi czcionkami.

Teraz b?d? ?wiczy? layouty, bo na sygnach nie zarobi?.
Ten 1 to pod dese? amatorski
a ten drugi to troch? lepszy. Bra?em przyk?ad z jaki? innych templat?w pod vB

Niestety kompletnie nie podobaj? mi si? Twoje prace...

Mimo, ?e jeste? "do?wiadczonym" grafikiem, to z ka?d? pokazan? prac? coraz bardziej si? pogr??asz. Wsz?dzie jest syf i paskudne rendery. Te logo z tym pokerem jest tak brzydkie, ?e my?la?em... <niewa?ne>
Sygnatury i layuty te? okropne. Nie b?d? si? rozpisywa? co ?le robisz (nie b?d? robi? za jakiego? nauczyciela), bo to dok?adnie wida?.
Kompletnie nie masz poczucia estetyki - jak mnie to bawi, to jest tragedia.

-Nie chcia?em Ci? w ?adnym stopniu obrazi?, ale surowa krytyka czasem dobrze robi.

Teraz b?d? ?wiczy? layouty, bo na sygnach nie zarobi?.
-Dlaczego tak wiele os?b my?li, ?e zarobi cokolwiek na grafice czy innych "pod-dziedzinach" OTS?
Te pieni?dze b?d? tak ma?e. To przegrana sprawa niewarta zachodu.

Zepri

Niestety kompletnie nie podobaj? mi si? Twoje prace...

Mimo, ?e jeste? "do?wiadczonym" grafikiem, to z ka?d? pokazan? prac? coraz bardziej si? pogr??asz. Wsz?dzie jest syf i paskudne rendery. Te logo z tym pokerem jest tak brzydkie, ?e my?la?em... <niewa?ne>
Sygnatury i layuty te? okropne. Nie b?d? si? rozpisywa? co ?le robisz (nie b?d? robi? za jakiego? nauczyciela), bo to dok?adnie wida?.
Kompletnie nie masz poczucia estetyki - jak mnie to bawi, to jest tragedia.

-Nie chcia?em Ci? w ?adnym stopniu obrazi?, ale surowa krytyka czasem dobrze robi.

-Dlaczego tak wiele os?b my?li, ?e zarobi cokolwiek na grafice czy innych "pod-dziedzinach" OTS?
Te pieni?dze b?d? tak ma?e. To przegrana sprawa niewarta zachodu.

Zepri

dzi?ki za krytyk?, ale ten temat jest po to ?eby opisywa? b??dy wi?c mog?e? "robi? si? za jakiego? nauczyciela" a nie tylko napisa?, ?e jest ?le i koniec :)

z ostatnim zdaniem si? nie zgodz?, dobry grafik za layout bierze oko?o 200-400z?.
A je?eli dobrze trafi i jaka? firma go zauwa?y to ma gwarantowany kontrakt, ale to ju? wy?sza szko?a jazdy.

Co? nowego
4217tl3m4pca.png

Ogolnie wiekszosc wyglada tak jak by byla niedokonczona... Niektore fragmenty sa fajne, ale duzo jest tez takich ktorw wygladaja jak by byly zrobione na szybko i jak by nie byly dokonczone...
W tym ostatnim za duzo wolnego miejsca. Panel logowania i rejestracji zajmuje kilimetr... Co nie jest raczej porzebne ani ladne...

Status
Zamknięty.
Do góry