• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

MAx lvl 76

Status
Zamknięty.

Geragonixus

Active User
Liczba reakcji
1
szukam skryptu na Max level poniewa? gdy posta? wbije 820klvl to wi?cej nie wbije i jak si? wyloguje to si? nie wloguje bo pisze posta? ma debbuga czy co? za pomoc reput

Odp: MAx lvl 76

Zr?b tak. Dodaj npc'a i komende /addskill. Robisz npc i dajesz mu komende /addskill 9999999 i przeskakuje na 830k i expisz dalej.

wiem gdzie? czyta?em o tym ale ja chce najprosciejszy kod na MAX lvl
A jak ju? to nie znam si? na NPC ;/

Istnieje tylko taka mo?liwo?? (moim zdaniem najlepsza) jak Meksykan napisa?. Mo?esz jeszcze sam zmienia? graczom poziom z 820k na 830k, wtedy b?d? oni mogli dalej expic, lecz to jest badziewne rozwi?zanie.

#PS
Istnieje jeszcze ostatnia mo?liwo??(znana mi), jest to przepisanie kodu odpowiadaj?cego za poziom do?wiadczenia postaci, lecz to jest masa roboty i jak narazie nikt za to sie nie wzial.

#down
Nie mow ze sie na to kodu nie napisze, bo akurat mozna, lecz jest z tym masa roboty. Napewno on tutaj gowno zrobi, poniewaz pewnie niema pojecia.

Pozdrawiam,
Szturo

Ostatnia edycja:

@up.
Sorry ale forum.otsoft.p& to chyba jedno z lepszych forum o C++ i tam tego nie rozwi?zali a si? na to kodu nie napisze. To jest gdzie? ustalone ale jak si? zaczniesz babra? w to to wi?cej najebie**

Na to niema skryptu :) jest jedyne grzebanie w source silnika ;)

Status
Zamknięty.
Do góry