• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[maro324]Galeria

Status
Zamknięty.

maro324

Active User
Liczba reakcji
7
Elo jak niewielu wie jestem Guru / vSerafin z otlandu / otmapping.
A oto moje pracki
1.Natura
natura2.png

natura1.png

2.Mapa bez nazwy
ksssre1.png

ksssre2.png

ksssre3.png

3.Wiatrak
pojedyneka.png

pojedynekb.png

pojedynekc.png

4.Bagna
bagna.png

5.Podziemia
xdssds.png

xdssds2.png

xdssds3.png

xdssds4.png

Odp: Guru-Galeria

Prace dobre niezauwa?y?em b??d?w ale 8/10 czego? tam brak :D.

Odp: [Guru]Galeria

?adnie dobrana natura, kolory, cienie, g??bia, du?o detali, dopracowane i bez bug?w
2 pierwsze obrazki, po bokach troch? pustawo.
(Mapa bez nazwy) bardzo mi si? podoba, fajny klimat i ciekawie to zrobi?e?.
wiatrak, sam budynek mi si? podoba, natura troch? gorzej :<
podziemia to kompletny fail, nie b?de sobie wzroku ps?? ,?eby si? dopatrywa? co tam zrobi?e?, rozjasnij to troche.

og?lnie prace mi si? podobaj?. ostatnio niebardzo jest na co patrze?, tym bardziej si? ciesze ,?e pojawi? si? kto? kto wie na czym to polega : p

@up ?e? si? kurwa rozpisa?.

Co wy taki wzrok s?aby macie LOL ja tam widz? normalnie
Dodam tyle ?e nast?pne screeny tak?e b?d? ciemne.

@Down
Podobnie jak Neon uwa?am, ?e mapping to sztuka i chc? robi? mapy tylko na pokaz mo?e par? tych map zobaczycie na Bottle of Wine, poniewa? je tam da?em..

Ostatnia edycja:

Dodam tyle ?e nast?pne screeny tak?e b?d? ciemne.
Nadajesz klimat co? Mi si? tam podoba.
@Topic
Oczywi?cie wida?, ?e znasz si? na rzeczy. Dobrze tworzysz natur? jak i budynki. Moja ocena 9/10, bo przypad?y mi do gustu mapki.
PS.
Jeste? w jakim? projekcie, czy dla hobby robisz mapy?

Oto moja 1 pr?ba robienia miasta!
Oce?cie sami
miasto1.png

miasto2s.png

Ostatnia edycja:

Witaj Serafin!
Z ca?ym szacunkiem, ale chc?c tworzy? klimat niszczysz te mapy patrz w/w. Mapa jest naprawd? ?adna a wyra?nie wida? tylko drzwi. Najlepiej dla Ciebie by?o by pokazywanie jasnych scren?w, a najlepiej zrzut?w z ME.

btw. Dodaj, ?e podziemia wzorowane s? na mojej pracy.
Pozdrawiam
Fluos!

Witaj Serafin!
Z ca?ym szacunkiem, ale chc?c tworzy? klimat niszczysz te mapy patrz w/w. Mapa jest naprawd? ?adna a wyra?nie wida? tylko drzwi. Najlepiej dla Ciebie by?o by pokazywanie jasnych scren?w, a najlepiej zrzut?w z ME.
btw. Dodaj, ?e podziemia wzorowane s? na mojej pracy.
Pozdrawiam
Fluos!
Jakie podziemia te z kryszta?ami, je?eli tak to nie przesadzaj takie pomys?y mia?em ja jako noob mapper i sko?czcie kurwa w ko?cu pierdoli?, ?e kto? od was jedzie, bo to jest tak ?mieszne, ?e nie d?ugo nie b?dzie nowych mapper?w, bo wszystko co zrobi? b?dzie uznane za zripowane prze "elo pro evul mapper?w". Tyle na temat twojego posta.
#topic
Prace mi si? podobaj? nie brakuje w nich niczego raczej, je?eli tak to nie zauwa?y?em tego. Og?lnie maj? sw?j klimat w ciemno?ciach, lecz 3/4 graczy jedzie na light-hacku w kliencie tibijskim, a reszta ogar?w na bocie. Miasta du?o nie pokaza?e?, ale ju? widz?, ?e jest ciasne jak ****, wi?c i b?dzie chujowe w efekcie ko?cowym. Pami?taj musi by? miejsce wolne tak?e. Oh bym zapomnia? robi?c ss'y w tibi w?a?nie udowodni?e?, ?e nie doda?e? o?wietlenia w mie?cie co jest podstaw? dobrego miasta tibijskiego nawet najbiedniejsze wioski maj? ogniska i pochodnie. Jak wida? to miasto jest bardziej biedne ni? biedniejsze(lol2).

Nie to prawda tak si? um?wili?my, ?e da mi przerobi? swoj? mapk? pod warunkiem pokazania jej bardzo przepraszam a oto zdj?cie.
Co do ciemnych map to one ju? takie zostan? lubi? ciemne miejsca...
Co do Miasta nie b?dzie ciemno jak w dupie to screeny z nocy a mam zamiar popracowa? nad O?wietleniem..Jest tu jaki? elektryk? xP
oto moja minimapka + ca?o?ciowy screen z Map Editora
cpminimap.png

76294234.png

cp1i.png

cp2u.png

cp3y.png

cp4i.png

cp5.png

cp6.png

cp7.png

cp8.png

cp9.png

cp10.png

Notka moderatorska:
Sklejone.

Ostatnia edycja:

Prace dobre niezauwa?y?em b??d?w ale 8/10 czego? tam brak :D.
Zastan?w si? cz?owieku, skoro nie widzisz b??d?w to po co szukasz dziury w ca?ym. Gdy? bez argument?w to mo?esz wyj?? z motyk? na s?o?ce, ciekaw jestem rezultat?w.
Serafinie, twoje prace ocenia?em niejednokrotnie - na tym forum tego nie pomin?. Twe prace rosn? w si?? co raz to bardziej brniesz z nimi do profesjonalizmu, jednak?e wci?? musisz pracowa? nad detalowaniem teren?w. Zapad?e? w letarg, wi?cej swoich pomys??w, ni?eli w?t?ych podr?b prac innych.
Bywaj.

Losowy cave :)
randomh.png

@Down
Spoko nie rzygaj :)

Ostatnia edycja:

Japierdo** .... rzygam ju? t? ciemno?ci?.
Widz?, ?e robisz to dla publiki, nie podoba mi si?, bo opr?cz kryszta?k?w to widz? mroczn?, ciemn? dup?.
Nie ma sensu pokazywanie takich map, bo umkn? oku b??dy i nikt Ci ich nie wyka?e, nie mo?na te? schlebnie wpatrzy? si? w mapy i odkry? w niej pi?kno.
Najlepiej jakby? pokazywa? zrzuty z map-edytora, bo ostatnio mam wielk? gorycz w stosunku do zdj?c in-game.
Pozdrawiam
Fluos!

Ostatnia edycja:

Pi?kne prace a? mi?o ogl?dac wspania?e detale tylko te ciemnosci na ko?cu nie pasuj? ...

Moja next mapka czysty showoff!!!!
Ciemna
spammachine.png

A tutaj wersja jasna dla niewidomych (Fluos ;* xD)
spammachine2.png

Inspiracja
zarosla.jpg

@up

No i w?a?nie o to od pocz?tku biega?o.
nie wiem czy ty naprawde nie widzisz r??nicy mi?dzy screenami? a mo?e sam masz ustawiony brightness czy gamme w monitorze na 90% i si? cieszysz ?e widzisz 'w ciemno?ciach'.

z twojego ostatniego postu,
gdyby? pokaza? tylko 'ciemn?' wersje powiedzia?bym Ci ?e g?wno widze, i praca s?aba, Nie po to kurwa pokazujesz screeny ?eby?my si? domy?lali co na nich jest.
o 'rozja?nionej' wersji powiem ?? mi si? podoba, tylko mi osobiscie nie pasuj? te kryszta?y? co ty stary zawar?e? z nimi umowe? (b?de was umieszcza? na ka?dej mojej pracy).

pozdrawiam, wiecznie z?y i niezadowolony.

Nie brightness mam na poziomie normalnym w ciemno?ciach nie widz? ale nie siedz? jak wi?kszo?? z was przed kompem 24/7 i oczy mi si? nie psuj? ...

Tak kryszta?y rox bo kiedy jeste? ingame m?wi? ci poezja jak one pi?knie ?wiec? :)

Jestem pod wielkim wra?eniem... I tak jak ty jestem fanatykiem ciemno?ci, blasku pi?knych kamieni i ?wiec... Ten nastr?j... Ahh...

A powiedz (jak mo?esz) - jakiego u?ywasz Map Editora? Nie umiem w swoim tych cudownych kamieni znale?? ;/

Pozdrawiam,
Zachwycony Tayfoon.

Ciemne prace nadaj? odpowiedni klimat Twoim i tak bardzo dobrym prac?. Ten las taki ?redni ale skoro to show-off to chyba mog? Ci wybaczy? ;)
Prace staranne, profesjonalnie zrobione, bez wi?kszych b?ed?w, mimo, ?e kilka element?w nie jest sp?jnych z reszt? mapy.

Sim0ne map editor :) po prostu rz?dzi :P
A tu nast?pne
syrenka2.png

syrenka1.png

Inspiracja
omgln.png

ins3.png

ins4.png

Dla ?lepych
ins.png

ins2m.png

Inspiracja
14230390.jpg

Ostatnia edycja:

Botanik fajny, jak i koszary. Tw?j mapping bardzo si? poprawi? i mam nadziej? na jeszcze lepszy. Wodospad dla ?lepych te? nice.

Status
Zamknięty.
Do góry