• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Mapku By Youtube

Status
Zamknięty.

youtube

User
Liczba reakcji
0
Przedstawie wam kilka ss z moich prac. My?l? ?e ka?demu si? spodobaj?.Zapraszam do oceniania:)
1

2

3

Mapka zosta?a wykonana do ots rl mapki.W niej zosta?y przerobione wszystkie miasta:)
Je?li b?dziecie chcieli link do downloadu owszem dam wam go:)

//Z?y dzia?, przenosz?.

Odp: Mapku By Youtube

Po co dajesz po 3x te same zdj?cia?! :curse:
Mapa wyci?ta z RL i g?upio edytowana... do bani

#Down
Morda, chyba widz? tu RL MAP? do hu*a

#Elite D?ugopis
My?lisz ?e masz d?ugopis to jeste? PRO?

Ostatnia edycja:

Ona nie jest wyci?ta z rl jak by by?a to by?a by ca?a taka sama...Zastan?w si? najpierw co piszesz a potem dopiero odpowiedz ja czekam tylko na oceny:) A co do tych 3 ss To mi si? pomyli?o:/

danJ uspok?j si? :D a je?li chodzi o mape no to przypomina ab' dendriel no albo jest ona edytowana albo robi?e? j? na wz?r ab.
Je?li chodzi o mape to niepokaza?e? z bliska wi?c jest trudniej oceni?. Ale powiem mi si? rl miasta niepodobaj? i to te?
Ocena: 2/6

Dan, jak chcesz ju? przeklina?, to r?b to z zasadami polskiej ortografii.
@BTW
Co do tej mapki ?udz?co przypomina Ab`Dendriel, zreszt? co wida? na pierwszym screenie, pisze w pasku tytu?u.
Jak wy?ej kolega stwierdzi?, ci??ko sprawdzi? czy co? zmien?ie?, za du?e oddalenie.
Pozdro.
PS. Z Ocen? si? wstrzymam, chyba ?e dodasz screeny z edytowanymi rzeczami.

Miasto ca?kiem niez?e w stylu ab'dendriel, aczkolwiek inne wszystko le?y jak natura ... zero jakichkolwiek kamyk?w, albo k?pek trawy. Budynki to same kwadraty. Mieszanie ground wysz?o Ci ca?kiem przyzwoicie. Musisz popracowac troch? nad szczeg??ami i kwadratowymi budynkami.

Ocena 4,5/10

Pozdrawiam,
Rozbrykany

Status
Zamknięty.
Do góry