• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Mapa

Status
Zamknięty.

Tidu

User
Liczba reakcji
3
Witam robi?c sobie rook wed?ug w?asnych uzna? zastanawia mnie co mog? doda? jeszcze do mapki a raczej do natury? Czekam na propozycje aby moja mapka sta?a si? bardziej ?ywa.

screenshot2009091921834.png

screenshot2009091921916.png

screenshot2009091921937.png

Linki poprawione.

Tak chcia?em nabi? posta, a teraz mo?esz mnie zaraportowa? :)

Notka moderatorska:
Tagi poprawione //Sey

Odp: Mapa

Linki ktore to podales nie dzialaja. W jaki sposob mamy oceniac prace ktorej nie da sie zobaczyc? A moze to po prostu szybki sposob na nabicie posta?

@edit
Nom widac ze linki poprawione ;P. Nawet ladna mapka. W lesie moglbys pododawac pare kratek dirtu/gravelu dla lepszego efektu. Rosliny z bagien nie za bardzo pasuja. Dlaczego nie ma groundu na tych gorkach z mostem? Reszta wporzadku. 6/10.

Ostatnia edycja:

Praca niezbyt ciekawa. Wiele element?w nie pasuje do reszty, cho?by ten las.
Popracuj jeszcze nad szczeg??ami.

Mapa zbyt prosto zbudowana. Brak trawy, co ko?czy si? s?ab? natur?. Miejscami pusto, a gdzie nie gdzie nie da si? tam spojrze? bo tyle tego nawalone.

Na zach?t? 3/10;)

Mnie si? podoba pomys? ale wykonanie nie :p:p:p
I te "niby" Temple to wogule najwi?kszy nie wypal :confused::confused: :curse:
Za ma?o natury : drzewek , krzew?w i du?o szczeg???w

PS. 300 POST !!!!!!!!!!!!!!

Full autoborder, a na dodatek u?ywasz z?ego bordera do traw i g?r etc. Natura s?aba, drzewa tak jako? dziwnie wygl?daj?, jakby by?y w identycznych odleg?o?ciach. Na dodatek nie doda?e? k?pek traw. I co przedstawiaj? te budynki? ;)
Ka?dy ma swoje pocz?tki... ;>

Pozdrawiam,
GregoRex.

Spr?buj pomiesza? groundy, na moje oko brakuj? jeszcze k?pek trawy, kamyk?w i r??nych ?mieci np: rozbite butelki. A w tym pustym budynku m?g?by? doda?, jakie? kwiaty, ozdoby, filary.

Pozdrawiam,
Rozbrykany

Na pocz?tek to usu? te zaro?la od jeziora, bo ja tam wody nie widz?. Ten sam b??d pope?nia?em niedawno. K?pki trawy i wi?cej tych ma?ych kamyczk?w na drodze mo?esz pododawa?, to fajnie wygl?da. I wi?cej budynk?w dodaj. To chyba tyle. Moja ocena : 2/10
Popracuj jeszcze. Pozdrawiam!

Status
Zamknięty.
Do góry