Toms86
Active User
- Liczba reakcji
- 0
Witam mam wielki Problem z OTS Ot?? Polega on na tym ze ots chodzi 1h lub 20min i po tym czasie Jest Taka Lag ze nawet jak muzyke slucham to ona sie wiesza Kiedys te? mialem otsa pod 8,10 i takiego czego? nie mialem Fakt Gralo 30 40 osob bylo 100% urzycia procka ale moglem wszystko robic a teraz jak sie zawiesi to zall nic nie da rady zrobic .. i ta laga raz trwa krotko raz dluzej
Obecny Server <-->!! Evo by Wyro (v2a) !! 19.o4.2o1o r. !! <-->
Powiem tyle ze dzis tez odpalilem yourots 8.10 Co mapa wazy chyba 3mb bo w 3sec sie uruchamia server pochodzil z 20min poszlem na te wolfy i bylo 100% procka pomyslalem ze za duzy resp i dalem /t dalej tak bylo dopiero restart servera pomogl...
Moj Kumpel Tez TO ma
Juz nie wiem co robic Moze ktos kiedys tez tak mial Przypominam kiedys tez duzo osob gralo bylo 100% ale mogle wszystko robic tylko ze ludzie mieli lagi i potworki sie nie ruszaly a teraz jak zlapie lage to zall
Na chwile obecna Gra 5 osob a Procek skacze z 50% na 60%
Moj sprzet Athlon 64 3200+ 2ghz 1gb ram
I nie wierze ze za slaby komp bo kumpel ma c2d 4gb i tez to ma ze jak laga 100% ale to tak wyglada jak by caly sprzet siadal
Obecny Server <-->!! Evo by Wyro (v2a) !! 19.o4.2o1o r. !! <-->
Powiem tyle ze dzis tez odpalilem yourots 8.10 Co mapa wazy chyba 3mb bo w 3sec sie uruchamia server pochodzil z 20min poszlem na te wolfy i bylo 100% procka pomyslalem ze za duzy resp i dalem /t dalej tak bylo dopiero restart servera pomogl...
Moj Kumpel Tez TO ma
Juz nie wiem co robic Moze ktos kiedys tez tak mial Przypominam kiedys tez duzo osob gralo bylo 100% ale mogle wszystko robic tylko ze ludzie mieli lagi i potworki sie nie ruszaly a teraz jak zlapie lage to zall
Na chwile obecna Gra 5 osob a Procek skacze z 50% na 60%
Moj sprzet Athlon 64 3200+ 2ghz 1gb ram
I nie wierze ze za slaby komp bo kumpel ma c2d 4gb i tez to ma ze jak laga 100% ale to tak wyglada jak by caly sprzet siadal