Rozykyo007
User
- Liczba reakcji
- 0
Witam, z kolegami za?o?yli?my OTS, niestety przez Hamachi 
Wiem, ?e nikt na niego nie wejdzie, no ale c??... Je?li ju? chcieliby?cie wej?? pisze poradnik jak na nim gra?:
1. Wpierw ?ci?gamy Tibie 8.1- otsoft.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=239&Itemid=71 (skopiujcie link do przegl?darki)
2. ?ci?gamy Hamachi - mabik.pl/program,14,Hamachi.html (te? skopiujcie do przegl?darki :]) Pobierz plik jest na dole takimi ma?ymi literkami.. ;]
3. ?ci?gamy ip changer, chyba ju? kazdy to wie... - speedyshare.com/663982931.html (skopiujcie do przegl?darki)
Otwieramy Hamachi klikamy w takie trzy romby czy tam tr?jk?ty
i klikamy "Do??cz Do Sieci" czy co? takiego. w nazwe wpisujecie: 192.168.7.119 has?o: tibia
Je?li b?dzi? co? b??dnego tzn. , ?e albo b??dne has?o albo jest OTS zamkniety albo nazwe ip ?le wpisali?cie
Wi?c powiedzmy, ?e ju? jeste? w sieci, wchodzisz w ip changer wpisujesz to samo Ip co nazwa sieci hamachi (192.168.7.119) zaznaczasz tibia 8.1 albo auto, port 7171...
Uruchamiasz tibie wpisujesz pasy 111111/tibia klikasz w [change ip] w ip changerze, w tibi ok, robisz konto i grasz!!
To teraz info o servie daje:
exp: 500 - wiem, ?e teraz ka?dy pomy?li, ?e serv dla noob?w ale tak nie jest, uwierzcie mi, lvl bije si? idealnie.
PVP: R??nie, jak kto? GM'a wyb?aga to w??czamy albo enfo albo zwyk?e ;p\
IP: 192.168.7.119
port: 7171
sie? hamachi, nazwa: 192.168.7.119
sie? hamachi, has?o: tibia
Wiem, ?e nikt na to nie wejdzie ale uwierzcie mi NAPRAWD? WARTO!!
Tibia [8.1] - otsoft.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=239&Itemid=71
Hamachi - mabik.pl/program,14,Hamachi.html
ip changer - speedyshare.com/663982931.html
Skopiujcie te linki do waszej przegl?darki.

Wiem, ?e nikt na niego nie wejdzie, no ale c??... Je?li ju? chcieliby?cie wej?? pisze poradnik jak na nim gra?:
1. Wpierw ?ci?gamy Tibie 8.1- otsoft.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=239&Itemid=71 (skopiujcie link do przegl?darki)
2. ?ci?gamy Hamachi - mabik.pl/program,14,Hamachi.html (te? skopiujcie do przegl?darki :]) Pobierz plik jest na dole takimi ma?ymi literkami.. ;]
3. ?ci?gamy ip changer, chyba ju? kazdy to wie... - speedyshare.com/663982931.html (skopiujcie do przegl?darki)
Otwieramy Hamachi klikamy w takie trzy romby czy tam tr?jk?ty

Je?li b?dzi? co? b??dnego tzn. , ?e albo b??dne has?o albo jest OTS zamkniety albo nazwe ip ?le wpisali?cie

Wi?c powiedzmy, ?e ju? jeste? w sieci, wchodzisz w ip changer wpisujesz to samo Ip co nazwa sieci hamachi (192.168.7.119) zaznaczasz tibia 8.1 albo auto, port 7171...
Uruchamiasz tibie wpisujesz pasy 111111/tibia klikasz w [change ip] w ip changerze, w tibi ok, robisz konto i grasz!!

To teraz info o servie daje:
exp: 500 - wiem, ?e teraz ka?dy pomy?li, ?e serv dla noob?w ale tak nie jest, uwierzcie mi, lvl bije si? idealnie.
PVP: R??nie, jak kto? GM'a wyb?aga to w??czamy albo enfo albo zwyk?e ;p\
IP: 192.168.7.119
port: 7171
sie? hamachi, nazwa: 192.168.7.119
sie? hamachi, has?o: tibia
Wiem, ?e nikt na to nie wejdzie ale uwierzcie mi NAPRAWD? WARTO!!
Tibia [8.1] - otsoft.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=239&Itemid=71
Hamachi - mabik.pl/program,14,Hamachi.html
ip changer - speedyshare.com/663982931.html
Skopiujcie te linki do waszej przegl?darki.
Ostatnia edycja: