• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Maciekwan] Moje mapy

Status
Zamknięty.

Maciekwan

User
Liczba reakcji
0
Siema chce wam pokazac mojje mapy no w?a?ciwie nie s? moje ale ja je przerobi?em.
Za jaki? czas dodam wi?cej fotek
jak wed?ug was mappuje:)
Dobrze ?wietnie s?abo fajnie

Odp: [Maciekwan] Moje mapy

nie no super, 3 zdjecia, na kt?rych nic nie pokaza?e?, jak mam niby oceni? twoje mapy skoro one nie s? nawet twoje, zmieni?e? raptem kilka groundow i ?cian
3 screen nic nie pokazuje.

gratuluje talentu, fakt faktem jest tu sporo s?abych mapper?w ale ?adko widuje tak s?abych.

@down
ch?opcze jeste? ?a?osny.
dotar?o?
w?tpie.
wi?c powt?rze.
ch?opcze jeste? ?a?osny.

@edit

potrzebuje opini a nie obelg.Najlepiej poka?cie swoje mapy panowie "specjali?ci" :|

kolejny dow?d na to ?e jeste? ?a?osny

Ostatnia edycja:

nie no super, 3 zdjecia, na kt?rych nic nie pokaza?e?, jak mam niby oceni? twoje mapy skoro one nie s? nawet twoje, zmieni?e? raptem kilka groundow i ?cian
3 screen nic nie pokazuje.
gratuluje talentu, fakt faktem jest tu sporo s?abych mapper?w ale ?adko widuje tak s?abych.
S? przerobione w 90procentach:curse:

LOL!1 ss to carlin...mappujesz chujowo, poka? co? zrobionego przez siebie, bo nie ma co tutaj oceniac:statek, i kawa?ek piasku^^
Pozdrawiam,
kaacpi

Na 1 ss nie widz? twojej pracy...To poprostu Carlin.
Co do drugiego ss to statek jaki? nie dorobiony, mog?e? zrobic g?r? statku i pokazac nam go od g?ry, oraz dodac wi?cej szczeg???w, poniewa? zero uromaice?.
Co do 3 screena to nic tam nie pokaza?e? stoja 2 gm-y pod palma, troch? piasku, i 2 kaktusy.

Og?lnie ocenie na 2/10, poniewa? jest bardzo s?abo :/.

Pozdro,
Krzysieq.:D

ja to dzisiaj zacz??em przerabia? w?a?nie robie mape:curse:
Teraz nasy?pne mapy

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Jeste? najs?abszym i najbardziej t?pym mapper'em, jakiego widz? na tym forum ; /
Mapy s? NAJGORSZE JAKIE WIDZIA?EM!
Nie masz talentu i najlepiej id? pogra? na Wypas'ie, a nie mi tu b?dziesz pokazywa? kalectwo ;/

W og?le co to ma by? ? 1 ss to miasto Carlin z rl Tibi , a reszta ss pokazuje oko?o 5 kratek.
Nawet mniej , nic w nich nie wida? , nie wiem co Ty cudujesz , ale naprawd? nic nie pokaza?e?. Pokarz co? wi?cej a nie jaki? kilka kratek z mapki na kt?rej nic nie ma -.-
?a?osne...

Jestem pocz?tkuj?cym
potrzebuje opini a nie obelg.Najlepiej poka?cie swoje mapy panowie "specjali?ci" :|
Na 1 ss nie widz? twojej pracy...To poprostu Carlin.
Co do drugiego ss to statek jaki? nie dorobiony, mog?e? zrobic g?r? statku i pokazac nam go od g?ry, oraz dodac wi?cej szczeg???w, poniewa? zero uromaice?.
Co do 3 screena to nic tam nie pokaza?e? stoja 2 gm-y pod palma, troch? piasku, i 2 kaktusy.
Og?lnie ocenie na 2/10, poniewa? jest bardzo s?abo :/.
Pozdro,
Krzysieq.:D
GMy to NPC :D
poprostu

Po 1 naucz si? edytowac posty, po 2 twoje prace nic nie przedstawiaj?, po 3 kliknij na moj? sygn? to zobaczysz moje prace bo jestem lepszym "specjalist?" ni? ty.
m?j najlepszy kumpel widzia? wszystkie mapy (on si? zna ) i powiedzia? ?e daje 9,5/10
Talent rodzi si? z niczego!!!
A m?j ojciec to moj?esz...

Ostatnia edycja:

Iskierka nadziei zawsze jest :) Na tych zdj?ciach nie pokaza?e? za du?o detali :) Czekam na wi?cej twoich prac!

Po 1 naucz si? edytowac posty, po 2 twoje prace nic nie przedstawiaj?, po 3 kliknij na moj? sygn? to zobaczysz moje prace bo jestem lepszym "specjalist?" ni? ty.
te? tak umiem phi jutro nowe mapy;)
s?owo harcerza
m?j najlepszy kumpel widzia? wszystkie mapy (on si? zna ) i powiedzia? ?e daje 9,5/10
Talent rodzi si? z niczego!!!
Kaacpi twoje mapy s? gorsze ja nad nimi pracowa?em ca?y dzie?

Ostatnia edycja:

Mapy cool ja je widzia?em i daje 9,5/10no mo?? nie s? idealne ale s? w PORZO :cool:

1 screen - carlin
2 screen - pyre (niegdy? g?owne miasto ots'u Varath [wspomnienia wiecznie ?ywe xD])
3 screen - Faniaots resp minosow

4 screen - beznadzieja tu nic nie ma
5 screen - a? zal mi sie robi
6 screen - widzia?em to na jednym takim War Ots'ie
7 screen -To te? ju? widzia?em

Odpowiedz : Ten pan nie zrobi? nic co by?o by godne uwagi, a co gorsze podszywa? si? za autora wielu innych mapek (lub jako przer?bki jakich wcale tam nie ma). Prosz? o zamkniecie tematu bo to do niczego nie prowadzi a jest tylko mapo-piractwem

Z BuLeM w sercu odpisuj?cy w tym temacie...Blessed

4,5,6,7 by?y zrobione przez niego i widzia?em jak on mapowa? po??czy? on mapki kt?re zosta?y w 90procentach zrobione przez niego.
gdyby? zobaczy? jak to wygl?da to zobaczy?by?.
Wszyscy jego kumple kt?rzy si? tym interesuj? m?wi? mu ?e mapki 8lub9/10:|
CH?OPAK JEST SPONTANICZNY
i jedno ty unsword jete? ?A?OSNY!!!
Przez to ?e zosta? zbanowany jego mapki b?d? u mnie bo mu obieca?em
Jsgo mapki ja wam pokarze bo mi je przesy?a;)
Prosze Bardzo oto jego nast?pne mapki :|
Ups i sorry za to ?e s?abej jako?ci :(

3 prace to kwadrat, 4 lepsza ale te? do dupy, zani?asz poziom mappingu na tym forum...
@down Dobrze, niech zrobi sobie wolne na jeden dzie? i przeczyta wszystkie poradniki z tego forum...

Ostatnia edycja:

Wiesz ile on pracy po?wi?ci? na te mapy 2lub3 godziny i szacunek te? mu si? nale?y!

Za "przerobienie" istniej?cych mapek? Nie b?d? ?mieszny. On jest ?a?osny, a ty jeszcze to potwierdzasz swoim zachowaniem. Gratuluje "talentu" (pewnie nie zrozumiesz- to ironia).

No to jedziemy z krytyk?... :|

1. Kwadraty, kt?re popychaj? kwadraty.
2. Autobordery, najgorsze co mo?e robi? pocz?tkuj?cy mapper.
3. Nuda, czuj? nud? w powietrzu.
4. Aaa... i jak u?ywasz Raw Pallete, b?d? Doodad pallete, to nie pokazuj nam tego, bo my tego nie lubimy. W skali 1 do 100 ? hmmm, za to, ?e skopiowa?e? RL'a to sorry, ale 1 !!!

Pierw czytajcie poradniki, potem r?bcie mapy. kkthxbb. :|

pogromca-balwanow Je?li Chcecie Robic Mapki Prosze Was
Nie PRzerabiajcie czegos jak nie potraficie ...
Mapki Navet Niez?e Ale Mog?by? Sie POstara? Lepiej
Zastanawiasz si? pewnie Dlaczego Ja Komentuje ?
Poniewa? Za Moje Mapki Zarobilem Bardzo Du?o Kasy
Pracowa?em W ?wietnych Otsach (ronots,Agardia,Albania,Nevaxa,Malania,binera,Gamelia )
W ka?dym Z tych Otsw By? M?j Udzia?
Wiedz Do Roboty !! :)
Pozdrawiam
LASTIC.

Status
Zamknięty.
Do góry