• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Ma?a pomoc

Status
Zamknięty.

expander14

Active User
Liczba reakcji
0
Witajcie, razem z kilkoma kolegami tworzymy w?asnego OTS'a - jednak nie to jest teraz tematem przewodnim. Jeden z nich wykona? sw?j kawa?ek mapy, a konkretniej to miasto. Ja nie jestem cz?owiekiem specjalnie asertywnym, dlatego pewnie co do oceny jego pracy nie jestem obiektywny. Dlatego w?a?nie potrzebuj? waszej pomocy. Oceniajcie prosz? t? prac? , niekoniecznie w stylu "0/10" ale je?li mogliby?cie doda? to do posta by?bym wdzi?czny.

Regulamin zaznacza, i? tylko w?asne mapy mo?na zamieszcza? ale czuj? si? usprawiedliwiony poniewa? jest to w pewnym stopniu moja w?asno??, prawda? Naznacze r?wnie?, ?e kolega zgodzi? si? na ich publikacj? :)

Pozdrawiam, i zapraszam do komentowania...

0cKjJMD.jpg

*** ma?y przerywnik dla estetyki ;) ***

0Lo3HKg.jpg

Odp: Ma?a pomoc

Kwadrat + autoboarder + ziemia + ?ciany + dzwi + auto drzewa i kawa?ek pod?ogi to nie wszystko.
Poczytaj poradniki nast?pnym razem zanim zaczniesz co? robi?.

Umiesz czytac? Sa to prace jego kolegi.. Miasto jest szpetne, nudne, kwadratowe. Nature i architekture mozna by bylo poprawic. Dodac detale. Wytycz te bledy koledze, a najlepiej zatrudnijcie sredniozaawansowanego mappera.

Pierwszy obrazek - drogi s? takie pustawe, warto zrobi? jaki? plac; zw?aszcza na p??nocy ta droga nie wiem po co...
Drugi obrazek - Wyspa chyba robiona kwadratami ;_;
Domki og??em nie s? kwadratowe, ale wszystkie s? zbyt... jednakowe. Dobrze jest robi? miasta takie zr??nicowane, np. w r??nych miejscach s? r??ni NPC a nie jak tutaj - zbieraj? si? w jedno miejsce. Chwa?a za du?e przestrzenie (Troch? za du?e i puste), bo ma?e miejsca strasznie irytuj? :>
4/10

Status
Zamknięty.
Do góry