• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

M?j TP ROOM.

Status
Zamknięty.

Sterok

User
Liczba reakcji
1
Witam. Nie czyta?em na to, ?adnych tutk?w, wi?c efekt tego TP Roomu, nie b?dzie najlepszy. Ale wrzucam, ?eby?cie powiedzieli mi, co poprawi?, a co doda? itp. :P Robi?em to wedne w?asnego uznania, nie ka?demu taki ustr?j si? podoba, no ale c??.

Z g?ry dzi?ki. ;P Je?li kto? chcia?by z edytowa? ten TP room to piszcie tutaj, podam plik mapy. :)

Odp: M?j TP ROOM.

po tym jak u mnie tp room zobaczyle? to zrobiles swoj, daje 3/7 bo za malo szczegolow

Malo szczegolooooooooooow.
Wgl WTF? Metalowy pokoj na wodzie? o_O
Nie podoba mi si?,nie b?de ocenia?.

Metalowy pok?j na wodzie? przecie? to jest pod evo a nie na rpg. :) Ile mia?em tam szczeg???w zrobi?? Zauwa?, ?e tam nie m?g?bym umie?ci? np. trawy i co? z natury, ani sto?u i dywanu jakiego?. Mi by to nie pasowa?o do klimatu, a klimat mia? by? metalowy.

Aerd2:

?eby? nie pomy?la?, ?e zgapi?em. Po prostu, chcia?em zobaczy? jakby mi to wysz?o, jak wida? dosy? s?abo i marnie. Dlatego to zrobi?em.

Ostatnio dzia? prezentacje zosta? nawiedzony przez prace tp room?w, tu chce was skierowa? na dobr? drog? i m?wi? wam no i zaraz prosz? aby?cie nie wrzucali takiego syfu. Sam tp room nie mo?na uzna? za jaka? map?, a tu mamy prezentowa? mapy, no chyba ?e zrobicie full wypas tp room no to wtedy mo?ecie si? pochwali? ew. ale zwyk?ymi tp room dla otsa z expem 9999x nie ma si? co chwali?. Wi?c prezentujcie jakie?, naturki, domki, zamki i inne a nie elementy otsa 4fun.

Jak ju? wynika z powy?szej wypowiedzi mapa s?aba, zero detali, same detale i og?lnie brzydko ozdobiony tp room, no i wszystko p?ywie na wodzie. Nic tu ciekawego nie zosta?o zaprezentowane.

S?aba mapa. Budynek p?ywa na wodzie. Zwyk?y kwadrat. Tak jak Blackq napisa? to nie jest mapa. Nic tu nie pokaza?e? co mo?na by ocenia?. Zr?b co? normalnego i wystaw.

Beznadziejnie. Najbardziej to ciekawi mnie to jak ten TP room utrzymuje si? na wodzie...
Nic w nim nie ma opr?cz teleport?w i tabliczek, kt?re mimo wszystko s? badziewnie ustawione.
Nawet nie ma co ci tu komentowa?, poniewa? tak ma?o jest na tej mapie.

Ocena:

1/8

Pozdro

Ten tw?j TP ROOM wcale mi si? nie podoba. Powiem to co koledzy ^^UP^^ Metalowe ?ciany i pod?oga na wodzie nie pasuj? do siebie. Polecam jaka? pla?e lub ziele?. 3/10 za ch?ci

S?abo, bardzo s?abo...

Mapa jest bardzo kwadratowa i jednolita, praktycznie nic do siebie nie pasuje.
Nie wiem co robi? wewn?trz "podp?rki" z kolcami, mog?y by byc na zewn?trz, chocia? te kolece i tak by nie pasowa?y.
Z tego co widz? le?? tam r?wnie? deski, kt?re tam nie pasuj?, a na ?cianie wisz? nie potrzebna i zpu?enie nie pasuj?ce tam ozdoby.
Poprostu chodzi o to, ?e pomiesza?e? style, a i tak w og?le co ten kwadratowy "budynek" robi na ?rodku w?d?

Oceniam na 0/10 ;s

Jako ?e sam jestem pocz?tkuj?cy wypowiem si? tak: Koledzy maj? racj? co do tego ?e budynek z metalu unosi si? na wodzie, ale gdyby to by?o pod jaki? ots rpg mo?na by wysnu? jak?? opowie?? ?e to miasto unosz?ce si? na powierzchni zaczarowane kiedy? przez jednego z najwi?kszych Druid?w na ?wiecie itp itd. Nie jest to jednak ani miasto ani rpg wi?c moja ocena b?dzie niska. Teraz jak ju? robi? tp roomy to nie z tabliczkami tylko specjalnie z monstrami.Takie sa w modzie. Moja ocena to 3/10

No to tak:
Why kwadratowe?!
Why a? 3 tabliczki do tp powrotnego(zak?adam ze to tp powrotne)?!
Why o urozmaice??!
Kompletnie nie pasuje miejsce na bronie, drewniane trainy, tarcza do strzelania i DESKI(sk?d tam deski?!).
Mapa do wykorzystania tylko w FunOTS. Nie b?d? ocenia? bo nie chcia? by? zobaczy? mojej oceny :confused:.

#up
ale gdyby to by?o pod jaki? ots rpg mo?na by wysnu? jak?? opowie?? ?e to miasto unosz?ce si? na powierzchni zaczarowane kiedy? przez jednego z najwi?kszych Druid?w na ?wiecie itp itd.
Masz bujna wyobra?ni?(bez urazy), co ma rpg do opowie?ci skoro jak si? wchodzi to wida? 2 rzeczy kt?re do siebie nie pasuj?. To tak jak to:
TP room zosta? zrobiony przez cyclop?w kt?rzy mieli s?ab? wyobra?ni? i zrobili kwadratowe pomieszczenie kt?re jest zaczarowane.
To te? jest dla ciebie rpg?;/

jak ludziom co? w m?wisz to oni w to uwierz?...
Nie wszyscy ale wi?kszo??(musia?o by by? napisane w widocznym miejscu ?eby wszyscy przeczytali).

Ostatnia edycja:

Nic specjalnego pi?? minut roboty w RME. Ten tp room jest jednym wielkim kwadratem z trzema na krzy? dodatkami. Mog?e? si? bardziej postara? oraz wysili? swoj? wyobra?nie i zrobi? co? bardziej po?ytecznego.

No to tak:
Why kwadratowe?!
Why a? 3 tabliczki do tp powrotnego(zak?adam ze to tp powrotne)?!
Why o urozmaice??!
Kompletnie nie pasuje miejsce na bronie, drewniane trainy, tarcza do strzelania i DESKI(sk?d tam deski?!).
Mapa do wykorzystania tylko w FunOTS. Nie b?d? ocenia? bo nie chcia? by? zobaczy? mojej oceny :confused:.
#up
Masz bujna wyobra?ni?(bez urazy), co ma rpg do opowie?ci skoro jak si? wchodzi to wida? 2 rzeczy kt?re do siebie nie pasuj?. To tak jak to:
TP room zosta? zrobiony przez cyclop?w kt?rzy mieli s?ab? wyobra?ni? i zrobili kwadratowe pomieszczenie kt?re jest zaczarowane.
To te? jest dla ciebie rpg?;/

Hehe wiem ?e mam bujn? :P Ja pisz? ksi??ki fantastyczne to wiesz... samo przychodzi !!:D Oczywi?cie nie jest to dla mnie rpg ale bad?my szczerzy: jak ludziom co? w m?wisz to oni w to uwierz?...

Status
Zamknięty.
Do góry