• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Live Mapping

Status
Zamknięty.

Drego

Advanced User
Wiem ?e wiele os?b ju? korzysta?o za pewnie z tej funkcji w RME 3.0 ale dla mnie jest nowa i szczerze wypr?bowa?bym j?, zrobi? jaka? ekip? (zebra? niedobitk?w skill/prefiks si? nie liczy) i tworzy? co? wsp?lnego wygl?da?oby to jak taki Majnkraft tak my?l? bo nie wiem jak to dzia?a w og?le , znalaz?by si? kto? do takiej zabawy?:confused:

Our partners and their custom servers:

Odp: Live Mapping

A sk?d go pobra? :D?

---------- Tre?? dodana o 21:04 ----------

RME ma swoj? oficjaln? stron??

---------- Tre?? dodana o 21:05 ----------

Chodzi mi tak by nie by?o na niej zadynch keylogger?w czy czego kolwiek.

Teraz w weekend b?d? mia? sporo czasu wolnego wi?c kto ch?tny to pisa? gg albo pw :)

zg?aszam si? napisz kiedy ale jak si? po??czymy? bo ja nie pami?tam jak to dzia?a xD

Jakie porty odblokowa??

---------- Tre?? dodana o 09:20 ----------

po za tym ten remers wybrakowane 8.6 folderu nie ma!

Ostatnia edycja:

[MENTION=424526]Kage Shadow[/MENTION]
a je?li u?ywam 3.2 z linku poni?ej to nie b?dzie kolidowa?o z ??czeniem si? mi?dzy starszymi wersjami?

[MENTION=427989]Uxi[/MENTION]
je?li masz zewn?trzne ip to przy 1 po??czeniu z live musisz wyrazi? zgod? na przesy?anie danych wygl?da to tak jak poni?ej wtedy automatycznie zapora odblokowuje ci porty
ZHu3Ma1.png

Og?lnie co do tematu to w tygodniu nie dam rady ze wzgl?du na to ?e teraz pracuj? od 12 do 8-9 wieczorem (zale?y ile towaru mam wys?a?) najbardziej pasowa?by mi weekend od 18 mog? dzia?a? co? :)

Og?lnie to odpali?em to ale nie pasuje mi hosted on server dlatego ?e jest ip 0.0.0.0;31313 i tak my?l? ?e co? ?le zrobi? bo przy do??czeniu do sieci w rme live musz? poda? ip
FGzvg9n.png

Ostatnia edycja:

[MENTION=160658]Drego[/MENTION] tak te? dzia?a, 0.0.0.0 mo?na bra? za odpowiednik ip lokalnego.
Pozdrawiam

[MENTION=424526]Kage Shadow[/MENTION]
a je?li u?ywam 3.2 z linku poni?ej to nie b?dzie kolidowa?o z ??czeniem si? mi?dzy starszymi wersjami?

[MENTION=427989]Uxi[/MENTION]
je?li masz zewn?trzne ip to przy 1 po??czeniu z live musisz wyrazi? zgod? na przesy?anie danych wygl?da to tak jak poni?ej wtedy automatycznie zapora odblokowuje ci porty

Og?lnie co do tematu to w tygodniu nie dam rady ze wzgl?du na to ?e teraz pracuj? od 12 do 8-9 wieczorem (zale?y ile towaru mam wys?a?) najbardziej pasowa?by mi weekend od 18 mog? dzia?a? co? :)

Og?lnie to odpali?em to ale nie pasuje mi hosted on server dlatego ?e jest ip 0.0.0.0;31313 i tak my?l? ?e co? ?le zrobi? bo przy do??czeniu do sieci w rme live musz? poda? ip

Hej Kubu? :D
Proponowa?bym t? sobot?, niedziele bo 15 mam Urodziny (pewnie 3 dni z ?ycia wyj?te) a z ch?ci? bym sprawdzi? jak to dzia?a.
A w jakich godzinach mia?oby si? to odby? ?

[MENTION=430263]Azuusiek[/MENTION] teraz dzia?a wszystko sprawnie wtedy by? b??d z plikiem dlatego ?le pokazywa?o IP
pvpH6Ul.png

Ja jestem wolny dzisiaj od 18(19 Polskiego czasu), a w tygodniu mog? od 8 do 11(+/- zale?y o kt?rej wstan? i ogarn? sobie wszystko przed robotk?

Tutaj bardziej mi chodzi?o tworzy? grupy u mnie plany cz?sto si? zmieniaj? wi?c r??nie to bywa z czasem XD dzisiaj nie wysz?o bo pisa?em do ludzi co do mnie si? odezwali ale na gg kogo nie by?o :) Jak b?d? co? robi? to ip podam odrazu

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom