• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Lady Gaga

Status
Zamknięty.

Nemaneth

User
Liczba reakcji
1
Witam, Dzia? chyba dobry wybra?em. ( Muzyka ).

Tak jak w temacie Lady Gaga.
Co o niej my?licie ?
co my?licie o jej Kostiumach...
Czy Teledysk. Lady Gaga -telephone... zosta? nagrany zbyt erotycznie ?
Czy ona w og?le jest normalna :D wymy?laj?c te przedziwne kostiumy?
images
images
images
images
images
...

Czy Lady Gaga nie jest zbyt szokuj?ca dla Telewizji i gazet ?
Czy ona w og?le my?li o przysz?o?ci ?
Lady Gaga my?la?a o normalnym ?yciu ? opr?cz tego co robi?

Czekam na wasze opinie i odpowiedzi :) niee

Odp: Lady Gaga

Lady Gaga ma sw?j styl, po prostu. Nic na to nie poradzimy.

Fakt faktem, ?e wi?kszo?ci ten styl wydaje si? by? bynajmniej ?mieszny, ale chyba nie liczymy si? z tym, ?e ona ma rzesz? fan?w! Piosenki jako tako ujd?, ale te teledyski, ciuchy, styl... Po prostu dla mnie dno.

Po za tym, jakby kto? by? ciekaw, to Gaga ma okropny profil, nos ma zniekszta?cony i wg, og?lnie jednym s?owem : bleah!

Tak Prawda Lady Gaga i jej Teledyski z tymi jej Bombowymi stylami s? naprawd? okropne i intryguj?ce a nawet ?mieszne, muzyka Gagy jest dosy? dobra, lecz Teledysk " telephone " by? naprawd? +18... ( @ ale cia?o niez?e ma :P ).
Czy Lady Gaga nie jest zbyt szokuj?ca dla Telewizji i gazet? - na pewno tak, jej ka?dy wyst?p to nowa reklama lub nowy artyk?? w gazecie.
Czy ona w og?le my?li o przysz?o?ci? - my?l? ?e na pewno, jak ka?da kobieta my?li o dzieciach i rodzinie.
Lady Gaga my?la?a o normalnym ?yciu ? opr?cz tego co robi? - Tego co robi na pewno nie zostawi, b?dzie ci?g?a rodzin? i To co robi :P

Lady Gada, jest bardzo szalona, zachowuje si? jak 15 latka jej styl kostium?w to ju? przesada Teledysk telephone to jak /up\ napisa? 18+.. no ale c??, nie wiemy co ona my?li co ona kombinuje, jej style i inne dziwne rzeczy to jej zarobek ( wiecie ile ona za takie g?upoty zarabia ? oOo sam nie wiem xD ), ale naprawd? du?o..
gazety, telewizje i TV si? ni? interesuj? bardzo du?o...
Czy Lady gaga jest zbyt szokuj?ca - powiem ?e chyba tak ?wiadczy to o jej zachowaniu.
Lady Gaga my?la?a w og?le o normalnym ?yciu ? Tak tez my?l? ?e Pewnie Tak! poniewa? ka?da przeci?tna kobieta my?li o rodzinie i dzieciach..

• Co o niej my?licie?
Jest to osoba paranormalna.
  • Co my?licie o jej Kostiumach..?
Nie mam nic przeciwko temu.
  • Czy Teledysk. Lady Gaga -telephone... zosta? nagrany zbyt erotycznie?
Zbytnio nie, gdyby by? nagrany pod temat erotyczny, na pewno nie wyszed?by w videoteke MTV/VIVA.
  • Czy ona w og?le jest normalna wymy?laj?c te przedziwne kostiumy?
Cz?owiek dla pieni?dzy zrobi wszystko, poza tym, to jest jej ?ycie i jej sprawa, co ona wymy?la, wa?ne, ?e robi to z przynajmiej ma?ym sensem.
  • Czy Lady Gaga nie jest zbyt szokuj?ca dla Telewizji i gazet?
My?l?, ?e nie.
  • Czy ona w og?le my?li o przysz?o?ci?
Tego nikt nie wie. Lecz stwierdzaj?c fakt, zapewne nie, dlaczego? Pieni?dze jej wystarczaj?.
  • Lady Gaga my?la?a o normalnym ?yciu ? opr?cz tego co robi?
M?g?by? troch? sformu?owa? te pytanie?

Wiadomo, ?e wszystko co robi jest robione tylko by sprzeda? wi?cej p?yt. Nie wiem czy robi z siebie skandalistk?, ale je?li tak jest to wiadomo po co. Te wszystkie dziwne stroje, teledyski s? zrobione by sprzeda? t? p?yt? wi?cej. Ale je?li ludziom si? to podoba to czemu taka ma nie by?. Na moje szcz??cie nie s?ucham takiej muzyki.

Ona na tym zarabia musi na siebie zwraca? uwag?, wtedy jest na topie i $ lec?. Teledyski og?lnie ciekawe erotyki w nich nie by?o mo?e pod k?tem erotycznym ;- ]

Ile ona ma lat? Pyta?em si? 14-letniego fana jej ale nadal nie wiem xDD Licz? na odpowied?.

Lady Gaga ma lat 24, a nie jak s?dzi?a moja 11-letnia siostra oko?o 40. Ma sw?j styl, lubi szokowa? i dobrze jej to idzie, dlatego wiele gwiazd j? po prostu na?laduje ;)

Status
Zamknięty.
Do góry